Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#946 Epicdeath

Epicdeath

The Terror Of Death

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 19:11

Berserk, Claymore και μετά το χάος!!!
Μετά από αυτά τα δύο όλα τα άλλα anime δράσης θα σου φαίνονται lame.
Πρόσεχε τα εξής μόνο για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε...
Το Berserk σταματάει πάρα πολύ απότομα και στο καλύτερο σημείο μιας και το manga είναι ongoing και βγαίνει με αργούς ρυθμούς. Παράλληλα να έχεις ήδη κατεβασμένα τα scanlations του manga, γιατί όπως σταματάει το τελευταίο επεισόδιο θα πιάσεις αμέσως το manga να δεις πως συνεχίζει η ιστορία από την αγωνία σου.
Παρομοίως το Claymore, επειδή είναι ongoing manga, δεν δίνει ένα τέλος στην ιστορία, αλλά την σταματάει με ένα πιο ομαλό τρόπο από ότι το απότομο του Berserk, κάνοντας μία παρέκκλιση από την ιστορία του manga στα τελευταία επεισόδια για να δοθεί αυτό το ομαλό τέλος.

You have been warned!:chigau:

Μια ερωτηση: Ειπες οτι το berserk τελειωνει αποτομα γιατι το manga συνεχιζει. Δηλαδη θα το συνεχισουν αργοτερα η απλως το τελειωσαν εκει;(γιατι αμα ειναι να βγει ποτε συνεχεια να μη διαβασω το manga.)

Ikuze...... Ban...kai... Tensa Zangetsu...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#947 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 19:54

Μια ερωτηση: Ειπες οτι το berserk τελειωνει αποτομα γιατι το manga συνεχιζει. Δηλαδη θα το συνεχισουν αργοτερα η απλως το τελειωσαν εκει;(γιατι αμα ειναι να βγει ποτε συνεχεια να μη διαβασω το manga.)

Το berserk βγήκε το 97-98 δηλαδή μιλάμε για μια δεκαετία πριν. Από τότε δεν έχει συνεχιστεί.

Δεν έχει ακουστεί τίποτα για συνέχεια πάντωε αν και ποτέ δεν ξέρεις ..
Καλύτερα ξεκίνα το μάνγκα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#948 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 20:45

παιδια θελω να δω το vampire knight!!! μπορει να μου πει καποιος που το εχει δει αντυπωσεις και αν αξιζει???

#949 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 21:13

παιδια αν μπορειτε βοηθηστε.Ψαχνω ενα anime το οποιο να ειναι πολυ αστειο.Δεν με νοιαζει αν εχει υποθεση(απλα να ειναι ξεκαρδιστικο).Το χρειαζομαι για να αντισταθμιζει καποια αλλα.Καταλαβαινετε...

Azumanga Daioh, Suzumiya Haruhi, Lucky Star.
Must-see και τα τρία .-
:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#950 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 22:07

Χεραιτω ολα τα μελι του site! Μολις εγινα μελος. Λοιπων τωρα στο θεμα μας. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο anime δρασης πχ bleach, samurai champloo κτλ. χεχε τωρα που το σκεφτομαι καιρο εχω να δω anime με σπαθια :P βεβαια εχω ακουσει καποια πραγματα για claymore αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις

Anime που εχω ηδη δει: Hellsing, Elfen Lied, Trinity Blood, Black Lagoon, D.Gray-Man(οχι ολλο), Death Note, .hack, Lain, Fullmetal Alchemist(και αυτα που προανεφερα) και τωρα βλεπω chrono crusade και fate stay night

Naruto, One Piece (x1000)

Azumanga Daioh, Suzumiya Haruhi, Lucky Star.
Must-see και τα τρία .-
:drink:

Actually it is The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu)

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#951 yuki78

yuki78

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 22:30

Χεραιτω ολα τα μελι του site! Μολις εγινα μελος. Λοιπων τωρα στο θεμα μας. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο anime δρασης πχ bleach, samurai champloo κτλ. χεχε τωρα που το σκεφτομαι καιρο εχω να δω anime με σπαθια :P βεβαια εχω ακουσει καποια πραγματα για claymore αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις

Anime που εχω ηδη δει: Hellsing, Elfen Lied, Trinity Blood, Black Lagoon, D.Gray-Man(οχι ολλο), Death Note, .hack, Lain, Fullmetal Alchemist(και αυτα που προανεφερα) και τωρα βλεπω chrono crusade και fate stay night

Κι εγώ για παρόμοια anime ψάχνω.. Αυτά που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσουν ..:chigau:(lol joking) είναι τα εξής:
Basilisk
Rurouni Kenshin
tatoe oborete mo yume wa yume de shika nai..

#952 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 22:43

Actually it is The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu)

:nosey:
Λες να μην το ξέρω?? Ή μήπως υπάρχουν πολλές Suzumiya Haruhi και δεν θα το βρει?? :yawn2:
Παρέλλειψα το Melancholy κομμάτι για να μην νομίσει ο MangekyouItachi ότι πρόκειται για δακρύβρεχτο anime.
:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#953 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 12:15

παιδια νομιζω οτι καποιος ειχε κανει ενα παρομοιο post πιο παλια αλλα αφου δεν βρεθηκε λυση και αφου ψαχνω και εγω κατι παρομοιο υπενθυμιζω τα χαρακτιριστικα του anime :να ειναι κατι ξερω γω με αντιπαλα σχολεια ή συμμοριες που να σιναντιουνται και να πλακονονται(να χει ομως γερο ξυλο) ή κατι τετοιο τελος παντων.Ευχαριστω προκαταβολικα:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#954 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 12:28

Great Teacher Onizuka >>>> everything else in this category. Αφοβα. Και Young GTO. Καλα γελια:P.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#955 yuki78

yuki78

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 14:45

παιδια νομιζω οτι καποιος ειχε κανει ενα παρομοιο post πιο παλια αλλα αφου δεν βρεθηκε λυση και αφου ψαχνω και εγω κατι παρομοιο υπενθυμιζω τα χαρακτιριστικα του anime :να ειναι κατι ξερω γω με αντιπαλα σχολεια ή συμμοριες που να σιναντιουνται και να πλακονονται(να χει ομως γερο ξυλο) ή κατι τετοιο τελος παντων.Ευχαριστω προκαταβολικα:wooi2:

lol στην περιγραφή αυτή ταιριάζει ο Kabamaru!! αλλά ο βασικός του άξονας δεν είναι το ξύλο αλλά..η μακαρονάααδα!!! :laugh:
tatoe oborete mo yume wa yume de shika nai..

#956 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 15:10

Νομίζω ότι έχει απαντηθεί ήδη...
Ikkitousen, School Rumble, και τα sequels τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#957 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 15:49

Μπορω να προτεινω κατι???History's Strongest Disciple Kenichi.
anime με γελιο,πολυ γελιο...(και πολυ ξυλο φυσικα!!!)

Iστορια:
Ενας μαθητης γυμνασιου,που λεγεται Kenichi,τρωει ξυλο απο καποιους...Μια κοπελα η οποια την λενε Miu τον σωζει και του μιλαει για ενα dojo που εχει ο παππους της.Λεει πως ειναι αδυναμος και αποφασιζει να παει.Απο εκει και μετα...αρχιζει να γινεται...της κακομοιρας!!!

episode 1:
http://www.megaupload.com/?d=5DQ4VA9W

Για οποιον θελει να κατεβασει εβαλα λινκ...Απολαυστε.

Υ.Γ.Το anime ειναι must για αυτο να κατεβασετε το επεισοδιο...Θα σας εδινα site για να κατεβασετε αλλα νομιζω πως απογορευται η διαφημηση...

Υ.Γ.2Το anime εχει μαχες μεταξυ συμμοριων...Το γερο ξυλο αρχιζει οταν εμφανιζεται η Ragnarok(μεγαλη συμμορια που τρομοκρατει ενα ολοκληρο σχολειο)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimmare: 06 Αύγουστος 2008 - 16:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

#958 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 19:15

Tenjho Tenge, Kenichi είναι ακριβώς αυτά που ψάχνεις.

E5VV38U.jpg

#959 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 20:30

δεν ξερω που θα επρεπε να το πω αυτο ομως εχω μια ιδεα.π.χ οταν καποιος θελει καποιο anime θα το λεει κ οποιος το εχει θα φτιαχνει ενα torrent το οποιο θα το δινει σ'αυτον που το θελει, οταν τελειωσει θα κανει seed τουλαχιστον μεχρι να ανεβασει οσα κατεβασε (για να ανεβαινουν σιγα σιγα οι ταχυτητες για τους επομενους που θα κατεβασουν κ.ο.κ Μ'αυτον τον τροπο θα μπορουμε να εχουμε τα δικα μας torrent σαν κοινωνια του site.Λοιπον τι λετε?:burningbe3::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#960 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 20:46

Λέμε όχι.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires