Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#901 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 01:04

Loipon egw afth th stigmh tha ithela na dw ena anime me perissoterh ypothesh. Varethika kapws ta ksyladika ( k giayto apofebgw to Claymore gia tin wra an k exw akousei poly kala logia ) .Psaxnw kati se styl death note .Opoios kserei kati kalo na to pei...

Οταν ζητας υποθεση, ζητας το Monster. Δες το και θα με θυμηθεις :riiight:

(Υποθετω απο το αβαταρ σου οτι εχεις ηδη δει Full Metal Alchemist.)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#902 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 10:34

Loipon egw afth th stigmh tha ithela na dw ena anime me perissoterh ypothesh. Varethika kapws ta ksyladika ( k giayto apofebgw to Claymore gia tin wra an k exw akousei poly kala logia ) .Psaxnw kati se styl death note .Opoios kserei kati kalo na to pei...

Για δοκίμασε λιγο και το Code Geass,είναι αρκετά καλο και μπορείς να πεις οτι μοιάζει με Death Note
Δημοσιευμένη  εικόνα

#903 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 10:57

Για δοκίμασε λιγο και το Code Geass,είναι αρκετά καλο και μπορείς να πεις οτι μοιάζει με Death Note

Καμία σχέση όμως. Εντελώς καμία σχέση. :uhh:

Όσο για το Code Geass, κυρίως μάχες μεταξύ mecha είναι, οι οποίες δεν είναι καν όμορφα σκηνοθετημένες όμως στο Eureka Seven, ξέρω 'γω. Όσο για την υπόθεση, είναι για να ξεράσει κανείς. Υπάρχουν στιγμές που το πάω πίσω να δω τι έγινε από την βαριεμάρα. Εντάξει, καλό είναι, αλλά μην περιμένεις και τρέλα. :yawn2:

Zeph, τσέκαρε και το Eureka Seven αν ψάχνεις για υπόθεση, και κυρίως για χαρακτήρες. Και αν σου αρέσει το Eureka Seven, πιάσε και Tengen Toppa Gurren-Lagann. Βέβαια έχουν ξύλο, αλλά είναι μεταξύ ρομπότ μωρέ. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#904 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 12:22

Όχι και καμία σχέση τα Code Geass και Death Note.

1) Anti-hero πρωταγωνιστής.
2) Σχέδιο αλλαγής του κόσμου με υπερφυσικά μέσα και στις 2 περιπτώσεις.
3) Οι μάχες είναι κυρίως εγκεφαλικές και σε μεγάλο κομμάτι του Geass. Υπήρξαν στιγμές που τα μέκα πέρασαν σε 2η μοίρα.
4) C.C και Ryuk. I see a connection here.
κ.ο.κ.

Eureka 7 και Lagann είναι κορυφαία anime indeed.

#905 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 12:54

και κανα Speed Grapher να δεις....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#906 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 12:59

Η κάνα Gilagamesh ειδάλλως δες το ποστ που έζω κάνει λίγες σελίδες ποιό πίσω με τα conspiracy anime (που δεν μου απάντησε κανέας )

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#907 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 09:53

ευχαριστω πολυ . θα τους ριξω μια ματια

#908 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 12:58

Παιδιά το Monster πόσα επεισόδια έχει?

#909 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 13:00

74 μπορείς να το βρεις και στο download section του forum

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#910 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 14:00

Πως γίνεται αυτό, όταν το one piece άρχισε το 97 και το naruto το 99?
Και επίσης το kisi έχει δώσει respect στον oda για την δουλεία του.
Πέρα απ' τη πλάκα, μην ακούς εμάς....
Τσέκαρε και τα 3(one piece, naruto, bleach) και διάλεξε όποιο σου αρέσει πιο πολύ.

Τα περισοτερα επεισοδια του one piece τα εχω δει εδω και πολυ καιρο.Eτσι ημουν αναμεσα σε bleach και naruto,:orly: τελικα διαλεξα το bleach επειδη μου αρεσουν περισσοτερο τα anime με ψυχες hallows και τετοια. Σας ευχαριστω για τις προτασεις σας.:wooi2::wooi2:

#911 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 14:10

Πόσα έχεις δει με "ψυχες hallows και τετοια" και το αποφάσισες δηλαδή; -.-

Dante για τέτοιες απορίες μπορείς να μπαίνεις στο anidb.net.

#912 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 14:38

Πόσα έχεις δει με "ψυχες hallows και τετοια" και το αποφάσισες δηλαδή; -.-

Dante για τέτοιες απορίες μπορείς να μπαίνεις στο anidb.net.

sorry Warchief λαθος:uhh: μου εννοω οτι μου αρεσουν περισοττερο τα anime οταν εχουν σκοτεινες πλοκες με ψυχες και hallows.:wooi2:οι σκοτεινες πλοκες μου αρεσουν οχι μονο στα anime αλλα και στις ταινιες
Α!Να ρωτησω κατι,καθε ποτε βγαινουν καινουργια επεισοδια bleach;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

#913 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 04:47

Εγώ μόλις τελείωσα το Jungle wo Itsumo Hale nochi Guu (και τα OVAs) αφού το ανέφερε κάποιος εδώ πέρα (sorry I forget who) και μου φάνηκε ωραίο, οπότε ψάχνω κάτι παρόμοιο... Αστείο, καλοκαιρινό, χαλαρό, απλά μην προτείνετε πολύ γνωστά πράμματα γιατί μάλλον θα τα έχω δει.

#914 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 05:08

Nothing is as funny as hare+guu :chigau: my favorite comedy anime :joyful:

Υ.Γ Υπαρχει και αντιστοιχο θεμα εδω περα, ας το ξεθαψει καποιος :nosey:

#915 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members