Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#871 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 17 July 2008 - 12:58

Higurashi no naku koro ni (και kai)
Cossette no Shouzou (ovas)
Perfect Blue (movie)

Posted Image

#872 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 July 2008 - 14:23

Μπάρμαν σε Conspisracy τι έχεις ;

εχω ήδη δοκιμάσει gilgamesh ,speed grapher ,serial experiments ,texhnolyze ,evangelion,ergo proxy ,Κόμη Μοντερχρηστο . Το χτήνος (monster ) το χω στα υπ όψιν .

Οτι μου δώσεις το θέλω σκέτο χωρίς mecha και army .

Για πες .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#873 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 July 2008 - 15:22

Πέρα από:

Lucky Star (για αρχή)
Azu Dai
Hidamari Sketch
Dokuro-chan
Potemayo
Aachi wa Ssipak
Pugyuru
Dogtato-kun
Cromartie High

τι άλλο υπάρχει για κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων;

Απαντήσεις όπως Sayonara Zetsubou Sensei κλπ ΔΕΝ είναι δεκτές.
Όχι οτι δεν μου αρέσουν και αυτά, αλλά όταν λέω κάψιμο εννοώ ΚΑΨΙΜΟ.

May the Elders of the Unholy Burning speak.

Δεν ξέρω κατα πόσο κολάει με τα από πάνω, αλλά FLCL....

Gyagu Manga Biyori

Βασικά κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων excel saga είναι από τα πλέον κατάλληλα αν και έχω δει δυο επς και το βαλα για αναβολή...

Dai Mahou Touge
Puni Puni Poemi
Di Gi Charat
Ισως και Ichigo Mashimaro
Και συμφωνω με τους απο πανω για FLCL (κι ας μη μη'αρεσει) και Excel Saga.

Άλλες προτάσεις τα Minami-ke,School Rumble και Ouran High School Host Club(αν και αυτό ειδικά δεν είναι τόσο καμένο αλλά έχει απίστευτο γέλιο)

Αν και πολύ σύντομο, μεγάλο κάρβουνο είναι και το Atama Yama.

Ρε, ντροπή μας, κανείς δεν σκέφτηκε το Ippatsu Kikimusume. :oo:

Rushi, θα είμαι επιγραμματικός. Βουρ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#874 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 17 July 2008 - 15:29

Για να το προτείνουμε πρέπει να το ξέρουμε :P. Ας το κατεβάσω να δω τι λέει...

Posted Image

#875 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 18 July 2008 - 12:25

:gotit:Καλησπερα ! Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος μερικα καλα anime του τυπου Sailor Moon, Card Captor Sakura, Pretear. Δηλαδη anime που εχουν ως πρωταγωνιστες ατομα με μαγικες δυναμεις τα οποια να εχουν ρομαντζο, γελιο, αγωνια , δραση, και καλη πλοκη. Οποιος γνωριζει καποια που να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια παρακαλω ας απαντησει.:thatsit::blingeye2:
Ευχαριστω!!!:gotit:

#876 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 18 July 2008 - 13:53

Απ'ότι κατάλαβα θα θες κάτι σε ψιλο-supernatural σε shoujo-style...Μερικά που βλέπω τελευταία (αν και το δευτερο δεν είναι shoujo) είναι τα fruits basket και το Kamichu...Πολύ καλά και τα δύο...More info:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=34
και για το kamichu:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3195
I hope you like them!:riiight:

Βασικά επειδή μάλλον θα σου αρέσουν τα mahou shoujo στην ουσία (κυριολεκτικά σημαίνει μαγικά κορίτσια) κάνε search για αυτό το tag στο anidb και θα βρεις αρκετό πράμα...Διαλέγεις και παίρνεις..Πιστεύω παρολ αυτά ότι θα σου αρέσουν και αυτά που πρότεινα!
Αν και πρέπει να τονίσω ότι μερικά του είδους mahou shoujo είναι κάπως male oriented απ ότι καταλαβαίνεις...
Posted Image

#877 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 18 July 2008 - 17:30

Το Noein αξίζει να πάω να το δω? Ένας φίλος μου, μου είπε ότι αξίζει, αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι και ρωτάω εδώ.... Τι λέτε?

:tensai:Το Noein ειναι αρκετα εγκεφαλικο σαν θεμα, αλλα το ισορροπει με δραση. Χανει λιγο στον παραγοντα εθιστηκοτητας, αλλα το ανακτα οταν θα το εχεις δει ολο και θα διαπιστωσεις οτι ηταν μια σειρα που αξιζε το χρονο σου. Γενικα, προσωπικα θα τη συστηνα, αλλα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. Να της ριξεις μια ματια, πιστευω, αξιζει τον κοπο.

Posted Image

#878 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 18 July 2008 - 23:40

:tensai:Το Noein ειναι αρκετα εγκεφαλικο σαν θεμα, αλλα το ισορροπει με δραση. Χανει λιγο στον παραγοντα εθιστηκοτητας, αλλα το ανακτα οταν θα το εχεις δει ολο και θα διαπιστωσεις οτι ηταν μια σειρα που αξιζε το χρονο σου. Γενικα, προσωπικα θα τη συστηνα, αλλα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. Να της ριξεις μια ματια, πιστευω, αξιζει τον κοπο.

Okay, i will!!!
Ευχαριστώ για την συμβουλή!! :D

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#879 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 19 July 2008 - 07:45

Απ'ότι κατάλαβα θα θες κάτι σε ψιλο-supernatural σε shoujo-style...Μερικά που βλέπω τελευταία (αν και το δευτερο δεν είναι shoujo) είναι τα fruits basket και το Kamichu...Πολύ καλά και τα δύο...More info:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=34
και για το kamichu:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3195
I hope you like them!:riiight:

Βασικά επειδή μάλλον θα σου αρέσουν τα mahou shoujo στην ουσία (κυριολεκτικά σημαίνει μαγικά κορίτσια) κάνε search για αυτό το tag στο anidb και θα βρεις αρκετό πράμα...Διαλέγεις και παίρνεις..Πιστεύω παρολ αυτά ότι θα σου αρέσουν και αυτά που πρότεινα!
Αν και πρέπει να τονίσω ότι μερικά του είδους mahou shoujo είναι κάπως male oriented απ ότι καταλαβαίνεις...

:ureshii:Eυχαριστω πολυ θα ψαξω να τα βρωκαι θα κανω και μια αναζητηση εκει που μου ειπες:thatsit:

#880 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 19 July 2008 - 11:44

:gotit:Καλησπερα ! Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος μερικα καλα anime του τυπου Sailor Moon, Card Captor Sakura, Pretear. Δηλαδη anime που εχουν ως πρωταγωνιστες ατομα με μαγικες δυναμεις τα οποια να εχουν ρομαντζο, γελιο, αγωνια , δραση, και καλη πλοκη. Οποιος γνωριζει καποια που να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια παρακαλω ας απαντησει.:thatsit::blingeye2:
Ευχαριστω!!!:gotit:

Princess Tutu http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=516
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#881 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 July 2008 - 14:54

@noname
Σωστός,αυτό το χα ξεχάσει!Μου θύμισες και να το δω επιτέλους που φυλάει τόσο καιρό στο σκληρό:nod2:
Posted Image

#882 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 19 July 2008 - 14:56

Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο ανιμε σε στυλ claymore???Και καποιο σε στυλ Ranma??

#883 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 July 2008 - 15:11

Για το claymore style αυτή τη στιγμή μόνο berserk μπορώ να σκεφτώ...If you can stand the blood that is...+ το γεγονός ότι το manga είναι πολύ καλύτερο και η ιστορία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα οπότε παρομοίως με το claymore το τέλος του anime απ όσο ξέρω(αφού δεν το χω δει όλο)είναι προχειροδουλειά.
Για στυλ Ranma δεν μπορώ να πω αφού δεν έχω δει ούτε ένα επ,αλλά τουλάχιστον όσα ξέρω για την υπόθεση με παραπέμπουν στο fruits basket.
Posted Image

#884 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 19 July 2008 - 17:13

Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο ανιμε σε στυλ claymore???Και καποιο σε στυλ Ranma??

χμ ...... claymore
#for huge-ass swords slashing demons splater Berserk
#just slashing demons splater Blood: The Last Vampire
#nice swordplay XD Samurai Champloo .Karas
#all time top splaters GANTZ Elfen Lied

Ranma 1/2
# Takahashi Rumiko works : Urusei Yatsura, Maison Ikkoku , Inuyasha
# just lol : Full Metal Panic? Fumoffu, Soul Eater , GTO, Ouran Koukou Host Club , Azumanga Daiou
και αλλα και αλλα λολ XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#885 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 19 July 2008 - 17:18

Ευχαριστω και τους 2 σας, θα δω τα ανιμε που μου προτειναται εκτος απο fruits basket, the last vampire,inuyasha που τα εχω δει. ;p

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires