Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 17 July 2008 - 12:58
Cossette no Shouzou (ovas)
Perfect Blue (movie)
Posted 17 July 2008 - 14:23
εχω ήδη δοκιμάσει gilgamesh ,speed grapher ,serial experiments ,texhnolyze ,evangelion,ergo proxy ,Κόμη Μοντερχρηστο . Το χτήνος (monster ) το χω στα υπ όψιν .
Οτι μου δώσεις το θέλω σκέτο χωρίς mecha και army .
Για πες .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 17 July 2008 - 15:22
Πέρα από:
Lucky Star (για αρχή)
Azu Dai
Hidamari Sketch
Dokuro-chan
Potemayo
Aachi wa Ssipak
Pugyuru
Dogtato-kun
Cromartie High
τι άλλο υπάρχει για κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων;
Απαντήσεις όπως Sayonara Zetsubou Sensei κλπ ΔΕΝ είναι δεκτές.
Όχι οτι δεν μου αρέσουν και αυτά, αλλά όταν λέω κάψιμο εννοώ ΚΑΨΙΜΟ.
May the Elders of the Unholy Burning speak.
Δεν ξέρω κατα πόσο κολάει με τα από πάνω, αλλά FLCL....
Gyagu Manga Biyori
Βασικά κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων excel saga είναι από τα πλέον κατάλληλα αν και έχω δει δυο επς και το βαλα για αναβολή...
Dai Mahou Touge
Puni Puni Poemi
Di Gi Charat
Ισως και Ichigo Mashimaro
Και συμφωνω με τους απο πανω για FLCL (κι ας μη μη'αρεσει) και Excel Saga.
Άλλες προτάσεις τα Minami-ke,School Rumble και Ouran High School Host Club(αν και αυτό ειδικά δεν είναι τόσο καμένο αλλά έχει απίστευτο γέλιο)
Ρε, ντροπή μας, κανείς δεν σκέφτηκε το Ippatsu Kikimusume.Αν και πολύ σύντομο, μεγάλο κάρβουνο είναι και το Atama Yama.

Rushi, θα είμαι επιγραμματικός. Βουρ.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 July 2008 - 15:29

Posted 18 July 2008 - 12:25

Ευχαριστω!!!

Posted 18 July 2008 - 13:53
και για το kamichu:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3195
I hope you like them!

Βασικά επειδή μάλλον θα σου αρέσουν τα mahou shoujo στην ουσία (κυριολεκτικά σημαίνει μαγικά κορίτσια) κάνε search για αυτό το tag στο anidb και θα βρεις αρκετό πράμα...Διαλέγεις και παίρνεις..Πιστεύω παρολ αυτά ότι θα σου αρέσουν και αυτά που πρότεινα!
Αν και πρέπει να τονίσω ότι μερικά του είδους mahou shoujo είναι κάπως male oriented απ ότι καταλαβαίνεις...

Posted 18 July 2008 - 17:30
Το Noein αξίζει να πάω να το δω? Ένας φίλος μου, μου είπε ότι αξίζει, αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι και ρωτάω εδώ.... Τι λέτε?

Posted 18 July 2008 - 23:40
Το Noein ειναι αρκετα εγκεφαλικο σαν θεμα, αλλα το ισορροπει με δραση. Χανει λιγο στον παραγοντα εθιστηκοτητας, αλλα το ανακτα οταν θα το εχεις δει ολο και θα διαπιστωσεις οτι ηταν μια σειρα που αξιζε το χρονο σου. Γενικα, προσωπικα θα τη συστηνα, αλλα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. Να της ριξεις μια ματια, πιστευω, αξιζει τον κοπο.
Okay, i will!!!
Ευχαριστώ για την συμβουλή!!

Posted 19 July 2008 - 07:45
Απ'ότι κατάλαβα θα θες κάτι σε ψιλο-supernatural σε shoujo-style...Μερικά που βλέπω τελευταία (αν και το δευτερο δεν είναι shoujo) είναι τα fruits basket και το Kamichu...Πολύ καλά και τα δύο...More info:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=34
και για το kamichu:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3195
I hope you like them!
Βασικά επειδή μάλλον θα σου αρέσουν τα mahou shoujo στην ουσία (κυριολεκτικά σημαίνει μαγικά κορίτσια) κάνε search για αυτό το tag στο anidb και θα βρεις αρκετό πράμα...Διαλέγεις και παίρνεις..Πιστεύω παρολ αυτά ότι θα σου αρέσουν και αυτά που πρότεινα!
Αν και πρέπει να τονίσω ότι μερικά του είδους mahou shoujo είναι κάπως male oriented απ ότι καταλαβαίνεις...
:ureshii:Eυχαριστω πολυ θα ψαξω να τα βρωκαι θα κανω και μια αναζητηση εκει που μου ειπες

Posted 19 July 2008 - 11:44
Princess Tutu http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=516
Καλησπερα ! Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος μερικα καλα anime του τυπου Sailor Moon, Card Captor Sakura, Pretear. Δηλαδη anime που εχουν ως πρωταγωνιστες ατομα με μαγικες δυναμεις τα οποια να εχουν ρομαντζο, γελιο, αγωνια , δραση, και καλη πλοκη. Οποιος γνωριζει καποια που να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια παρακαλω ας απαντησει.
Ευχαριστω!!!
Posted 19 July 2008 - 14:54
Σωστός,αυτό το χα ξεχάσει!Μου θύμισες και να το δω επιτέλους που φυλάει τόσο καιρό στο σκληρό

Posted 19 July 2008 - 14:56
Posted 19 July 2008 - 15:11
Για στυλ Ranma δεν μπορώ να πω αφού δεν έχω δει ούτε ένα επ,αλλά τουλάχιστον όσα ξέρω για την υπόθεση με παραπέμπουν στο fruits basket.

Posted 19 July 2008 - 17:13
χμ ...... claymoreΕχει να μου προτεινει κανεις καποιο ανιμε σε στυλ claymore???Και καποιο σε στυλ Ranma??
#for huge-ass swords slashing demons splater Berserk
#just slashing demons splater Blood: The Last Vampire
#nice swordplay XD Samurai Champloo .Karas
#all time top splaters GANTZ Elfen Lied
Ranma 1/2
# Takahashi Rumiko works : Urusei Yatsura, Maison Ikkoku , Inuyasha
# just lol : Full Metal Panic? Fumoffu, Soul Eater , GTO, Ouran Koukou Host Club , Azumanga Daiou
και αλλα και αλλα λολ XD
Posted 19 July 2008 - 17:18
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|