Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

7352 replies to this topic
Posted 15 July 2008 - 09:54
παιδια τωρα μολις τελέιωσα το hellsing και θελω να μου πειτε κανα αλλο καλο ανιμε να δω!!!
Posted 15 July 2008 - 09:59
Δες κάτι ανάλογο με βρυκόλακες. Την ταινία Vampire Hunter D Bloodlust.
Αυτή είναι η δεύτερη ταινία και είναι τέλεια, την πρώτη δεν την έχω δει.
Βέβαια αν θες κάτι άλλο, διευκρίνισε περίπου τι θες.
Αυτή είναι η δεύτερη ταινία και είναι τέλεια, την πρώτη δεν την έχω δει.
Βέβαια αν θες κάτι άλλο, διευκρίνισε περίπου τι θες.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 15 July 2008 - 10:01
Trinity blood επίσης. (I didn't like it, but I didn't like Hellsing as well)
Posted 15 July 2008 - 10:01
Δες Nightwalker, κι αυτο με βρυκολακες.
Αν θες κατι κωμικο με βρυκολακες τοτε δες το Vampire chibi Karin.
Αν θες κατι κωμικο με βρυκολακες τοτε δες το Vampire chibi Karin.
Posted 15 July 2008 - 13:17
Trinity blood επίσης.
Agreed! +1
Posted 15 July 2008 - 16:04
Θες κάτι με βρυκόλακες ή παρόμοιο superpower seinen με ύφος σκοτεινό όπως το ίδιο το Hellsing?Αν δεν είναι απαραίτητοι οι βρυκόλακες μπορείς να δεις Speedgrapher(shinsen subs κάναν καλή δουλειά με αυτή τη σειρά) και αν δεν σου έχει περάσει ακόμα το κόλλημα με το Hellsing τρέξε να κατεβάσεις τα OVAs Hellsing ultimate(μα καλά γιατί κανείς σας δεν του είπε ακόμα του παιδιού??)Έχουν βγει ήδη 4 και θα βγουν άλλα 5(9 σύνολο) τα οποία ακολουθούν το πνεύμα του manga με περισσότερο αίμα και...σπέρμα για τους φανατικούς του Hellsing.

Posted 15 July 2008 - 16:08
σας ευχαριστω πολυ παιδια!!! δεν εχω κολλημα με τουσ βρυκολακες αλλα μου αρεσουν αυτα τα ανιμε που εχουν σκορεινο στυλακι!!!! ευχαριστω και εσενα Me loves Neliel αλλα τα ειδα και τα OVAs Hellsing ultimate
Posted 15 July 2008 - 16:08
Ναι, αν βγαίναν και λίγο ταχύτερα θα ήταν καλύτερα... 3 χρόνια περίπου για 4 ova!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 15 July 2008 - 16:24
σοβαρα??? ελεος ρε!!! αρα θα εχουν ασπρισει οι τριχες μου δηλαδη μεχρι να τελειωσουν
Posted 16 July 2008 - 06:21
τελειωσα χτες βραδυ το Kamichu!
πολυ χαριτωμενο, πολυ γλυκο, οι εκφρασεις της Yurie, και ειδικα οι γκριματσες της εινια ολα τα λεφτα. το συστηνω ανεπιφυλακτα
πολυ χαριτωμενο, πολυ γλυκο, οι εκφρασεις της Yurie, και ειδικα οι γκριματσες της εινια ολα τα λεφτα. το συστηνω ανεπιφυλακτα
Posted 17 July 2008 - 07:55
Το Noein αξίζει να πάω να το δω? Ένας φίλος μου, μου είπε ότι αξίζει, αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι και ρωτάω εδώ.... Τι λέτε?
Posted 17 July 2008 - 08:28
Εγω παντως που ειδα πολλα επεοσοδεια απο αυτη την σειρα ανιμε, δεν μου αρεσε καθολου, ουτε οι χαρακτηρες.Αλλα ειναι θεμα γουστου.Το σεναριο του ειδικα δεν μαρεσε με τιποτα.
Posted 17 July 2008 - 12:35
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο anime τρόμου, θριλερ, το οποίο όμως να σε καρατάει σε αγωνία; Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο καλό μόνος μου...

[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]
[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 17 July 2008 - 12:48
Hellsing ova
Elfen Lied
Gantz
Mystery of Necronomicon (είναι λίγο hentai)
Ghost hunt
Claymore
αν θυμηθω θα γράψω και άλλα
Elfen Lied
Gantz
Mystery of Necronomicon (είναι λίγο hentai)
Ghost hunt
Claymore
αν θυμηθω θα γράψω και άλλα
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|