Knights of Sidonia, τουλάχιστον ο πρώτος κύκλος βλέπεται. Δώδεκα επεισόδια.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2018 - 21:31
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2018 - 21:46
Η Fujiko και κάθε Lupin είναι αυτοτελή, αν και η σειρά της Fujiko και οι ταινίες των Goemon και Jigen είναι πολύ πιο noir από το κλασσικό Lupin.
Επίσης αυτοτελή είναι όλα τα κομμάτια του Macross, και το Macross Plus είναι ένα πανέμορφο ova, 4 επεισόδια επί 40 λεπτά. Αν θέλεις τόσο πολύ να είσαι true και να ξεκινήσεις από την αρχή, δες και την recap ταινία του SDF Macross, Do you remember love? και είσαι κομπλέ, όλα μαζί πάνω κάτω σαν 13άρα σειρά βγαίνουν
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 00:06
To Macross Frontier + Delta αξίζει ή θα απαγοητευτώ έχοντας δει τα παλια;
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 03:07
Φυσιολογικά θα έβλεπα το sidonia αλλά με απωθεί που είναι full cgi.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 03:33
Δεν έχει τα συνηθισμένα κομμάτια του Macross που 'ναι "mileage may vary" και δεν έχει cg mecha όπως μετά.
Επίσης από ova έχεις και τις τέσσερις μισάωρες δόσεις ηρωΐνης με το YKK
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 05:34
Τώρα πολύ γενικό αυτό που θα γράψω, καμία πρόταση για σειρά το πολύ 13 επεισοδίων; Θα προτιμούσα να έχει κάποια πλοκή αλλά αν είναι και καμία με αυτοτελή ή sol που να βλέπεται εύκολα δε με χαλάει. Δεν θα ήθελα ρομάντζο με τρίγωνα, τετράγωνα και κύκλους.
Με βάση την λίστα σου (δεν τα βρίσκω εκεί), κάποια που μου έρχονται στο μυαλό..
Haibane Renmei
Serial Experiments Lain
Mousou Dairinin
Ima, Soko ni Iru Boku
Επίσης δες το Kaiba, είναι αρκετά καλή 13αρα.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 07:40
Ίσως το σκεφτώ για το Plus τότε.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 09:27
LaL έχεις δει πολύ πράμα! Ευτυχώς βρήκα κάτι να σου προτείνω
Paranoia Agent (πως σου ξέφυγε)
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1265
Tsukikage Ran (το βλέπεις κυρίως για το φοβερό animation)
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=407
Crying Freeman (MANLY OVA IS MANLY, τόσο τραβηγμένο που είναι το λες κι αστείο, woman nudity is included οπότε κάνε skip αν σε ενοχλεί τέτοιο περιεχόμενο)
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1018
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 09:48
Megalo Box ή Fractale.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 13:01
Dante ναι δεν τα έχω δει αν και νομίζω μου έβγαλες masterlist για κατάθλιψη. XD
Για λίγη ευθυμία τότε..
Rec
Golden Boy (μην το σνομπάρεις σαν ecchi, έχει πολύ γέλιο).
Furi Kuri (πρώτη αυτοτελής δουλειά του Tsurumaki)
Top o Nerae! Gunbuster + Top o Nerae 2! Diebuster (Anno το πρώτο, Tsurumaki το δεύτερο. Τίγκα στο fanservice, αλλά αξίζει)
Hidamari Sketch (δες την πρώτη 13αρα σειρά, και αν σου αρέσει έχει άλλες τέσσερις μετά)
Hisone to Masotan (το είδα πρόσφατα και ήταν πολύ χαριτωμένο).
Και δες το το Plus, είναι ταμάμ...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 14:15
Αυτή η λίστα έχει τόσα πράγματα που μόνο κάνοντας search συγκεκριμένες σειρές βρίσκω κάτι... Αλλά!
blind: Shojo shumatsu ryoko, aka Girls last tour, fall 2017, post-apocalypse iyashikei
half-blind, κρατάω το Diebuster στο απόθεμα για να μην ξεμείνω, αλλά: Top wo nerae, Gunbuster, και Top wo nerae 2: Diebuster. 6άρια ova και τα 2, το Gunbuster ξεκινά σαν παρωδία του Ace wo nerae αλλά τα 3 τελευταία επεισόδια είναι πολύ δυνατά. Το Diebuster απ' όσο ξέρω βάζει και στυλάκι FLCL μέσα, ίδιος σκηνοθέτης
Παιδιά έναν οφθαλμίατρο
blind: Yuri Kuma Arashi, λεσβιακά αρκουδάκια από τον Ikuhara (Utena, Penguindrum)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 17 Αύγουστος 2018 - 14:16
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 21:23
Μιας και δεν ζητησες συγκεκριμενο genre θα σου βαλω ενα ποτ πουρι Δεν σου γραφω περιγραφες για να μην μακρηγορω και θα σου προτεινα να μην απορριψεις κατι επειδη εχει χαμηλη βαθμολογια στο mal
Yumekui Merry 13 επεισοδια
Rozen Maiden 12 επεισοδια αλλα ειναι 2 σεζον και 2 σπεσιαλ (μην δεις το ριμεικ , ηταν απαραδεκτο..)
Gakuen Utopia Manabi Straight 12 επεισοδια
Bokura wa minna kawai-sou 12 επεισοδια (ελαφρυ ερωτικο στοιχειο ευχαριστη σειρα)
R.O.D 3 OVA αλλα αν σ αρεσει εχει και σειρα 26 επεισοδια
Fukigen na Mononokean 13 επεισοδια
Tsuki ga kirei 12 επεισοδια
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha 13 επεισοδια αλλα πολλες σεζον
Mahoutsukai ni taisetsu na koto 12 επεισοδια
Και γιατι μονο 13 ??? Αν δεν βαριεσαι δες και το Kyou Kara Maou που ειναι απο τα αγαπημενα μου και εχει μονο 78 επεισοδια.... Και 3 σεζον...Και σπεσιαλς.... Και γαματα οπενινγκς
(Μετα απο περιπου συγκριση 300 σειρων ειπα να σταματησω για ενα διαλειμμα αμα θες εχω κ αλλα που δεν εχεις δει και απο ο τι ειδα ειμαστε και mal friends (how did that happen ??) Shounen ai δεν βλεπεις ??? Κ απο αυτα εχω ενα σωρο να σου προτεινω αλλα ειδα ελαχιστα στη λιστα σου και ειπα να μην προτεινω απο αυτα.. )
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2018 - 21:39
Λοιπόν, μετά την ήττα από τ' Asagao to Kase-san έχουμε καθόλου καλό yuri; Non-implied, καλοί χαρακτήρες, καλό ρομάντζο, no bears, non-implied και πάλι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 17 Αύγουστος 2018 - 21:45
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2018 - 00:04
Το circus να δεις, δεν έχω ιδέα τι παίζει, έχω ακούσει όμως καλά λόγια για το μάνγκα.Λοιπόν, μετά την ήττα από τ' Asagao to Kase-san έχουμε καθόλου καλό yuri; Non-implied, καλοί χαρακτήρες, καλό ρομάντζο, no bears, non-implied και πάλι
Για τις αρκούδες δεν μπορώ να εγγυηθω πάντως.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 18 Αύγουστος 2018 - 00:05
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2018 - 00:15
Το λένε Citrus, το μάνγκα ήταν βλακεία και το άνιμε το καναν sexual assault: the animation. Ούτε καλοί χαρακτήρες, ούτε καλό ρομάντζο, ούτε καλό έργο, ούτε τίποτες
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|