Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#7081 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 24 October 2015 - 00:01

Οτιδηποτε με ξυλο, superpower, mecha, swordplay ακομα και sports τυπου Ippo(γενικα μεγαλα εντυπωσιακα ξεσπασματα να ξεδινω λιγο). Περιμενω το νεο gundam με αγωνια να ολοκληρωθει! Με το Seraph ξενερωσα επισης και με το Akame ga Kill, Aldnoah Zero, Noragami, Log Horizon S2, Rokka no Yuusha τα περιμενα πιο δυνατα ολα τους.

Μονο το Nanatsu εσωσε για μενα την απολυτη βαρεμαρα.

Οντως το Fate ηταν πολυ δυνατο, κυριως λογω του Visual. Στο emotional κομματι μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο.

Δες τότε το Heavy Object πάλι με Mecha και μάχες είναι. Ακόμη δες και Βleach και την S1 του Log Horizon.

#7082 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 28 November 2015 - 17:47

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω για κάποια ταινία να το βάλω να το δουν ε-στ δημοτικού. Να έχει πλάκα, δράση, χωρίς έντονη βία... Τους είχα βάλει το spirited away και τους άρεσε. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; 

(Bonus: Να περνάει μηνύματα και να είναι 45λεπτη :ureshii: )

Posted Image

#7083 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 28 November 2015 - 18:22

http://myanimelist.net/anime/10408/Hotarubi_no_Mori_e

#7084 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 November 2015 - 00:15

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω για κάποια ταινία να το βάλω να το δουν ε-στ δημοτικού. Να έχει πλάκα, δράση, χωρίς έντονη βία... Τους είχα βάλει το spirited away και τους άρεσε. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; 

(Bonus: Να περνάει μηνύματα και να είναι 45λεπτη :ureshii: )

Βαλε τους κανα Hellsing Ultimate να γουσταρουνε!

Οπα λαθος για δημοτικο ειπαμε! :P

+1 για το Hotarubi no Mori e που ειπε ο φιλος πιο πανω!

Επισης το Mushishi Hihamukage ειναι φοβερο 45λεπτο special.Νομιζω οτι καποιος και να μην εχει δει Mushishi μπορει να το δει και να το ευχαριστηθει.

Edited by Itachi Akatsuki, 29 November 2015 - 00:17.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#7085 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 30 November 2015 - 01:32

το paradise kiss καλο ειναι?

εχω δει αλλο ενα josei (sakamichi no apollon) και μου αρεσε (αν και ειχε πολυ drama σε καποιες φασεις)

#7086 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 30 November 2015 - 15:07

+1 για το Hotarubi no Mori e που ειπε ο φιλος πιο πανω!

Επισης το Mushishi Hihamukage ειναι φοβερο 45λεπτο special.Νομιζω οτι καποιος και να μην εχει δει Mushishi μπορει να το δει και να το ευχαριστηθει.

Το Hotarubi no Mori e το βρισκω λιγο στεναχωρο/ καταθληπτικο για να τους το βαλω... και αμφιβάλλω αν πιασουν το νοημα. Το  Mushishi Hihamukage υπαρχει με υπότιτλους;

Posted Image

#7087 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 336 posts

Posted 30 November 2015 - 18:25

@Alpasar

Αφού τους άρεσε το spirited away, βάλε και αυτήν: Ponyo

Δες Little Witch Academia και Little Witch Academia: Mahou Shikake no Parade

Edited by maarinos, 01 December 2015 - 11:29.

#7088 devnull

devnull

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 25 December 2015 - 12:03

Έχω ένα αρκετά wide request, αλλά μιας και έχω τις πρώτες μου διακοπές μετά από χρόνια...

Από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2013, ποιες πραγματικά καλές σειρές (ή ταινίες ή standalone OVA) να αναζητήσω;
Εξαιρούνται σειρές που είναι πάνω από 30% fanservice - let's not waste bandwidth for them, και έχω μια προτίμηση για εύθυμες σειρές αυτή την περίοδο.

#7089 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 December 2015 - 12:25

Little Witch Academia, Saint Young Men, Non Non Byiori, Lovely Muco και Servant x Service.

#7090 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 December 2015 - 13:50

Πέρα από αυτά που είπε ο φίλος Nikos1451 

Ταινίες / OVas

Kaguya Hime Monogatari, Kaze Tachinu , When Marnie Was There , Sakasama no Patema, Madoka Movies , Harlock ( value αποκλειστικά και μόνο για τα visuals και το pop corn time) Giovanni's Island, Lupin: Jigen's Tombstone,

Σειρές

Watamote , Barakamon, Ping Pong The Animation, Yami Shibai, Gatchaman Crowds (+Insight), Yowamushi peda, Kill la kill ( θα τολμήσω να πω ότι αν και το βυζί και το βρακί πάει σύννεφο είναι διασκεδαστική οπότε το αξίζει το bandwidth), Kyousogiga,  Hoozuki no Reitetsu, Inari Konkon Koi Iroha , Gingitsune,  Space Dandy, Gin No Saji , Noragami (δεν το περίμενα ότι θα ήταν καλό αυτό), Ηaikyuu, Isshukan Friends, Mushishi Zoku Shou, Gekkan Shoujo Nozaki kun, Jojo, Yuri Kuma Arashi, Kekkai Sensen, Legend Of Arslan, Ore Monogatari , Lupin 2015, Ushio  to tora, Akatsuki no Yona, Akagami no Shirayuki Hime, Osomatsu san, One Punch Man,  

#7091 devnull

devnull

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 25 December 2015 - 15:25

Να 'στε καλά παιδιά.

Από όσα αναφέρατε μέχρι στιγμής μόνο yowapeda είδα (πολύ καλό), άρα σίγουρα θα έχω υλικό για όλο το μήνα :)

#7092 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 25 December 2015 - 16:23

Για εύθυμο κάπως έτσι

Gekkan > Haikyuu > Barakamon > Osomatsu-san

ySss0UF.jpg

#7093 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 04 January 2016 - 22:44

Τελευταία είδα το yuruyuri και ομόλογώ ότι ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα? Υπάρχει κάτι παρόμοιο?

Posted Image

#7094 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 January 2016 - 22:59

Παίδες θα είμαι ευθύς.

Θέλω ένα ανιμέ με πολύ ξυλο-δράση αλλά και έντονο romance μαζί.

+ εάν έχει kissing schenes και fated meeting

Edited by pc_magas, 04 January 2016 - 23:00.

#7095 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 January 2016 - 23:28

Τελευταία είδα το yuruyuri και ομόλογώ ότι ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα? Υπάρχει κάτι παρόμοιο?

Ichigo Mashimaro

Hidamari Sketch

Yuyushiki

Kiniro Mosaic

Minami-ke

HnH5aB0.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires