Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#7066 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 October 2015 - 21:39

Ρε παιδια τι σαπιλα ειναι αυτη? Εδω και 1 χρονο ζητημα να εχω δει 2 καλες Action σειρες. Το Nanatu No Taizai ηταν η μια και η αλλη η φαση με τους 7 πολεμιστες που πηγαν εναντια στην αυτοκρατορια(δε θυμαμαι ονομα). Το Rokka no Yuusha απογοητευση. Περιμενω να ολοκληρωθει και το Gundam.

Εχετε καποια προταση?

Ευχαριστω

Τι λες για το God Eater;

#7067 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 19 October 2015 - 22:40

Ειναι τοσο μλκες που τα τελευταια επεισοδια θα τα δειξουν του χρονου. Οποτε περιμενω να ολοκληρωθει, αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια κυριως λογο Ufotable!

Posted Image

#7068 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2015 - 02:13

Καλά λόγια από που και ως που? Δεν ξέρω και εγώ πόσα επεισόδια και δεν συμβαίνει σχεδόν τίποτα.Όλο το τράβηγμα από τα μαλλιά θα μπορούσε να συμπτυχθεί σε δύο επεισόδια και δεν θα χανόταν απολύτως τίποτα.  Είναι ένα action anime χωρίς αξιόλογη δράση, οι διάλογοι και οι χαρακτήρες είναι λίγο για γέλια και για κλάματα και ακόμη και το animation αν και πρωτότυπο έχει sub par ποιότητα. Gravity defying hat deserves it's own scenes. 

#7069 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 20 October 2015 - 10:17

Καλά λόγια από που και ως που? Δεν ξέρω και εγώ πόσα επεισόδια και δεν συμβαίνει σχεδόν τίποτα.Όλο το τράβηγμα από τα μαλλιά θα μπορούσε να συμπτυχθεί σε δύο επεισόδια και δεν θα χανόταν απολύτως τίποτα.  Είναι ένα action anime χωρίς αξιόλογη δράση, οι διάλογοι και οι χαρακτήρες είναι λίγο για γέλια και για κλάματα και ακόμη και το animation αν και πρωτότυπο έχει sub par ποιότητα. Gravity defying hat deserves it's own scenes. 

δηλαδη σου αρεσε ή οχι? μπερδευτηκα

#7070 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2015 - 12:29

Θα παρομοίαζα την εμπειρία με ένα γεύμα στα McDonalds. Ξέρεις ότι η γεύση ειναι artificial, ότι πιθανότατα θα βγάλεις πλοκάμια και το περιβάλλον σε κάνει να θες να φύγεις αλλά που και που το θες το trash food σου. 

#7071 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 October 2015 - 12:47

Ειναι τοσο μλκες που τα τελευταια επεισοδια θα τα δειξουν του χρονου. Οποτε περιμενω να ολοκληρωθει, αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια κυριως λογο Ufotable!

Δεν αξιζει το God Eater κατα την αποψη μου.

Μονο το εικαστικο αξιζει αλλα και αυτο πραγματικα δεν μου καθεται καθολου καλα.Εχω δει πολυ ομορφοτερα anime με "ασυνηθιστο" art direction.

Edited by Itachi Akatsuki, 20 October 2015 - 12:47.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#7072 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 October 2015 - 13:48

Τελικα καποια Action σειρα παιζει?? :P

Posted Image

#7073 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 October 2015 - 15:18

Τελικα καποια Action σειρα παιζει?? :P

Σιγουρα παιζει απλως δεν ξερουμε κιολας τι θες/τι εχεις δει κλπ.

Πχ εγω προσφατα διαβασα το Blood Lad και μαρεσε πολυ!Εχει και anime.

Ειδα επισης προσφατα το Mondaiji-tachi και μου αφησε καλες εντυπωσεις.

One Punch Man?Το manga τα σπαει και το anime το ιδιο, μεχρι τωρα τουλαχιστον!

Edited by Itachi Akatsuki, 20 October 2015 - 15:19.

#7074 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 20 October 2015 - 18:53

Blood lad εγκρίνω και 'γώ όσο για action anime δε ξέρω τι ακριβώς τι προτιμάς αλλά τα Fate/Stay ήταν αξιοπρεπή από πλευράς action, αλλά αν θες κάτι με μπόλικη δράση μάλλον θα τα βαρεθείς. 

#7075 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 October 2015 - 21:08

Blood lad εγκρίνω και 'γώ όσο για action anime δε ξέρω τι ακριβώς τι προτιμάς αλλά τα Fate/Stay ήταν αξιοπρεπή από πλευράς action, αλλά αν θες κάτι με μπόλικη δράση μάλλον θα τα βαρεθείς. 

Νταξει, νομιζω οτι εχει την σωστη ποσοτητα δρασης η σειρα Fate!

Και οι σκηνες δρασης ειναι τοσο καλοφτιαγμενες που σε χορταινουνε ουτως η αλλο, χαχαχαχα! :8):

#7076 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 20 October 2015 - 21:13

Και οι σκηνες δρασης ειναι τοσο καλοφτιαγμενες που σε χορταινουνε ουτως η αλλο, χαχαχαχα! :8):

Όπως και του Fate Kaleid Prisma Lilya?

#7077 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 20 October 2015 - 22:37

Καλά δε το συζητώ, το λέω γιατί παίρνει την ώρα του μέχρι να φτάσει σε επεισόδια δράσεις. Για παράδειγμα είμαι σίγουρος του αδερφού μου δε θα του άρεσε επειδή αυτός έτσι κι αλλιώς κάνει skip την όλη ανάπτυξη για να βρει καμία σκηνή δράσης  :sigh2:

Edited by CorvusC., 20 October 2015 - 22:37.

#7078 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 October 2015 - 22:39

Καλά δε το συζητώ, το λέω γιατί παίρνει την ώρα του μέχρι να φτάσει σε επεισόδια δράσεις. Για παράδειγμα είμαι σίγουρος του αδερφού μου δε θα του άρεσε επειδή αυτός έτσι κι αλλιώς κάνει skip την όλη ανάπτυξη για να βρει καμία σκηνή δράσης  :sigh2:

Καλα τα λες, ετσι ειναι!Εννοειται πως δεν ειναι δραση αποκλειστικα!!!!

pc_magas Το Fate Kaleid πρεπει να ομολογησω οτι δεν το εχω δει :P

Edited by Itachi Akatsuki, 20 October 2015 - 22:39.

#7079 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 October 2015 - 21:50

Καλα τα λες, ετσι ειναι!Εννοειται πως δεν ειναι δραση αποκλειστικα!!!!

pc_magas Το Fate Kaleid πρεπει να ομολογησω οτι δεν το εχω δει :P

Είναι του στυλ Mahou Shoujo Έχει μεν Action αλλά όχι με την στενή έννοια.

Ακόμη παίδες ποιος έχει δει το Shigofumi εγώ το βλέπω αλλα θα ήθελα την γνώμη σας.

Edited by pc_magas, 21 October 2015 - 21:51.

#7080 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 21 October 2015 - 22:06

Οτιδηποτε με ξυλο, superpower, mecha, swordplay ακομα και sports τυπου Ippo(γενικα μεγαλα εντυπωσιακα ξεσπασματα να ξεδινω λιγο). Περιμενω το νεο gundam με αγωνια να ολοκληρωθει! Με το Seraph ξενερωσα επισης και με το Akame ga Kill, Aldnoah Zero, Noragami, Log Horizon S2, Rokka no Yuusha τα περιμενα πιο δυνατα ολα τους.

Μονο το Nanatsu εσωσε για μενα την απολυτη βαρεμαρα.

Οντως το Fate ηταν πολυ δυνατο, κυριως λογω του Visual. Στο emotional κομματι μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο.

Edited by freak27, 21 October 2015 - 22:11.

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires