Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6871 Akira 1988

Akira 1988

Tetsuo Shima

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠειραιάς

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 00:04

υπαρχει η μετρια διασκευη των Αθλιων, παραγωγης 2007 και μερικα επεισοδια καλυπτουν αυτο που ζητας (εξεγερση 1830).

Αλλη μια απαραδεκτη σειρα ειναι και η ιsαbεlle dε pαrιs, καλυπτει την εξεγερση του 1871, αλλα ειναι παλια.

Νομιζω και η cυοre εχει μερικα επεισοδια σχετικα με το ρισοργκιμεντο στην Ιταλια.
Παλια και αυτη.

To ''Les Miserables'' απο οτι ειδα λιγο δεν εχω σκοπο να το δω. Φαινεται μετριο οπως ειπες κι εσυ. To ''Isabel de Paris'' μου αρεσει αρκετα. Ειναι και οld school. To ιδιο ισχυει και για το ''Cυοre''. Many thanks.

Αν καταλαβάινω διαδραματίζεται περίπου αναγένηση  - Βικτοριανή εποχή - προ WW1 εποχή και λίγο αργότερα το Rose of Versailles από χρονολογικής άποψης μπορείς να και το Gosick

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7719

Είναι του στυλ "solve the riddle-mystery" με ίντριγκα και μιας δόσης moe. Πιστεύω να σε ικανοποίησα. Χρονολογικά διαδραματίζεται μετά το Α Παγκόσμιο πόλεμο (νομίζω λέγεται η εποχή του μεσοπολέμου)

Aυτο θα ειναι και η πρωτη μου επιλογη φιλε. Μου αρεσει η συγκεκριμενη εποχη. Βασικα αναζητω κατι καθαρα πολεμικο, οπου μαλλον δεν υπαρχει... Παντως ευχαριστω για τις προτασεις σας παιδια.

The future is not a straight line. It is filled with many crossroads.

There must be a future that we can choose for ourselves.

#6872 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2014 - 00:25

η Ισαμπελ ενω ξεκιναει πολλα υποσχομενη, μετα καταντα σχεδον παρωδια, καταστρεφοντας οποια δυναμικη εχει για επος. Κριμα πραγματικα. Δες την αλλα μετα απο καποια επεισοδια θα απαυδησεις....

#6873 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 00:15

Παιδες, ενα anime μικρης διαρκειας (12-13 επς), που να εχει σχεση με Χριστουγεννα, χιονισμενα τοπια κλπ???Οτιδηποτε, αρκει να μην ειναι romance!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6874 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 09:26

Εάν δεν κάνω λάθος το Maoyuu Maou Yuusha λαμβάνει χώρα σε ένα βασίλειο του βορρά με συνέπεια να είναι συχνά χιονισμένα.

#6875 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 14:40

^^Θενκς boy!Θα το τσεκαρω!

#6876 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 15:45

και η snow queen, απο τις τελευταιες σειρες του dezaki
39 επεισοδια, αλλα αξιζει

#6877 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 16:50

^^Ευχαριστω Πετραν.Θα το κοιταξω και αυτο.

#6878 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 22:18

wolf's rain. :)

#6879 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 22:36

Ευχαριστω Ιρι.Θα το τσεκαρω ΚΑΙ αυτο, :P

#6880 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2014 - 03:13

wolf's rain. :)

Ακριβώς, μέσα στη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων!

#6881 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2015 - 23:45

Είχα πολύ καιρό να κάτσω να δώ κάποια σειρά, και έτυχε να διαβάσω κάπου πως το Psycho-pass αξίζει τον κόπο.

Έκατσα να δω τη πρώτη σεζόν, μιας και μ'αρέσουν τα dystopian, αλλά απογοητεύτηκα, οπότε δεν το συνεχίζω προς το παρόν.

Αποφάσισα λοιπόν να κάτσω να δώ το Steins;Gate που λένε πως ήταν ίσως η καλύτερη σειρά της χρονιάς του. Ισχύει?

Επίσης, μετα απ'αυτό, έχω σκοπό να κάτσω να δώ το GTIS επιτέλους και έχω δυο ερωτήσεις γιαυτό.

Πρώτον, να δώ κατευθείαν τη σειρά, η να διαβάσω το μάνγκα πρώτα? Πόσο καλή/πιστή είναι η μεταφορά?

Δεύτερον, με ποιά σειρά να δώ τη σειρά και τις ταινίες? Πχ, χρονολογικά όλα, ή να πάρω σερι το anime πρώτα και μετά όλες τις ταινίες στο καπάκι?

thanks in advance

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#6882 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2015 - 23:58

Συμφωνω για το Psycho Pass ουτε εμενα μαρεσε.
Το Steins;Gate αξιζει 100%
Τα GITS δες τα οπως βγηκανε.Τσεκαρε και την αρχικη ταινια πρωτα.
Το manga δεν το εχω διαβασει αρα δεν γνωριζω ποσο πιστα ειναι τα anime σε αυτο.Απο οσο εχω ακουσει παντως, το manga ειναι αρκετα πιο περιπλοκο (?).

#6883 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2015 - 00:49

Το Steins;Gate όντως μέτρησε!

Spoiler:

Για το GITS πρόσεξα και εγώ χθές τις ημερομηνίες, και όντως η πρώτη ταινία βγήκε πριν τη σειρά.

Περιέργη φάση, αλλά θα το πάω όντως χρονολογικά και θα δείξει στη πορεία.

cheers!

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#6884 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 20:00

Το steins;gate δεν είναι συνέχερια του Chaos Head που είναι επειηκώς "I do not understand everything except boobies"

#6885 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2015 - 20:01

Παιδες, ενα anime μικρης διαρκειας (12-13 επς), που να εχει σχεση με Χριστουγεννα, χιονισμενα τοπια κλπ???Οτιδηποτε, αρκει να μην ειναι romance!

Itsudante my santa αλλά είναι 4 episode ολο και όλο

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires