Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6811 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 31 August 2014 - 16:39

Kατεβάζω απο anime awmn το kara no kyoukai καπου το ειχα δει καταλαθος και μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλα βλέπω μέτριες κριτικές....
Για πείτε και εσεις?

Στο είδος του είναι από τα καλύτερα απλά ίσως σε μπερδέψει λίγο το γεγονός ότι οι ταινίες έχουν μπερδεμένη χρονολογική σειρά. Επίσης είναι κάπως βαρύ στην παρακολούθηση.Τέλος καλό θα ήταν να το δεις βράδυ με σβηστά φώτα για να μπεις καλύτερα στο κλίμα των ταινιών :P. Εμένα πάντως είναι από τα αγαπημένα μου. Ξέχασα να γράψω οτι δεν είναι όλες οι ταινίες ισάξιες. Αλλες είναι για 7,άλλες για 8 και άλλες για 9.

Edited by luffy1908, 31 August 2014 - 16:43.

#6812 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 31 August 2014 - 19:27

Είναι εξαιρειτικό, ένα από τα πολύ αγαπημένα μου. Εφόσον σου αρέσει η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πρώτη ταινία, τότε από εκεί και πέρα γίνεται μακράν καλύτερο. Αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες, ωραίοι συμβολισμοί, υπεργαμάτη μουσική και δράση. Έλα που δεν θες!!!

Πάντως άρχισε το για την πέμπτη και μόνο ταινία, Paradox Spiral. Απλώς αριστουργηματική. Να προσέξεις την σειρά όπως είπε ο φίλος από πάνω, μέχρι και την πέμπτη ταινία, μετά όλα εξηγούνται.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#6813 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 03 September 2014 - 18:58

επειδη δεν εχω ιδεα απο το εν λογο anime.....

να το δω η θα βγαλω τα ματια μου...πρεπει να εχω δει καποια αλλα πρωτα....????

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10636

#6814 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 03 September 2014 - 21:06

εγω που το ειδα δε καταλαβα και πολλα...για να βγαλεις νοημα μαλλον πρεπει να τσεκαρεις και τα προηγουμενα που εχουν βγει

#6815 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 September 2014 - 18:48

Λεω να δω το Casshern Sins παιδια!Τι λετε, αξιζει?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6816 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 September 2014 - 19:17

γιατι δε βλεπεις το original πρωτα; 

#6817 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 September 2014 - 23:22

Γιατι ειναι πολυ παλιο Πετραν ;)

#6818 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 22 September 2014 - 22:25

το casshern sins παίζει να είναι στο bottom 5 από τα anime που έχω δει. αλλά μπορεί να είμαι απλά γεροπαραξενος.

Posted Image

#6819 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 September 2014 - 22:51

Εγω απο την αλλη το αγαπάω

#6820 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 24 September 2014 - 01:00

Μακριά, ανοησία είναι..

το casshern sins παίζει να είναι στο bottom 5 από τα anime που έχω δει. αλλά μπορεί να είμαι απλά γεροπαραξενος.

Δεν είσαι ο μόνος αγαπητέ..

Edited by The Rock, 24 September 2014 - 01:01.

sigpic14881_9.gif

#6821 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 September 2014 - 12:14

Εγω απο την αλλη το αγαπάω

Και εμένα μου άρεσε αρκετά. Έχει κάπως αργό pacing και είναι κυρίως αυτόνομες ιστορίες σε κάθε επεισόδιο ενώ ταυτοχρόνως μαθαίνεις για τον κόσμο, το παρελθόν του πρωταγωνιστή και προχωράει η πλοκή όσο ανακαλύπτει το παρελθόν του... Αν δεν έχεις πρόβλημα με κάπως αργό pacing δες το, έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

#6822 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 24 September 2014 - 13:07

Ευχαριστω παιδες!Απο οτι καταλαβα οι γνωμες ειναι λιγο διχασμενες :P Τεσπα!
Εχω αρχισει το Haikyuu τωρα μιας και δεν περιμενα απαντηση το οποιο μαρεσει μεχρι στιγμης!Ισως δω το Casshern Sins μετα!

#6823 jaysan

jaysan

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 September 2014 - 13:38

Όλοι πιστεύω γνωρίζουμε τον Makoto Shinkai. Και αν οχι, δεν κατηγορώ κανέναν, κι εγώ σχετικά πρόσφατα τον έμαθα.

Πρώτα είδα το Garden of Words, και μετά εννοείται όλα τα υπόλοιπα. Το λάτρεψα όχι μονο γιατί είναι ταινιάρα και έχει και καταπληκτικό animation (ως triple-a anime movie του 2014), αλλά γιατί μου έδειξε μια πλευρά των anime που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Ξεφεύγει από το shounen standard και το ανελέητο τράβηγμα των anime series με ανούσια επεισόδια και γελοίες επιβραδύνσεις για να γεμίζει ο χρόνος προβολής. Είναι πιο συμπυκνωμένο και ουσιώδες και δεν επικεντρώνεται μόνο στα κλισέ θέματα των anime (action, revenge, supernatural, epic battles, romance κλπ.). Δείχνει και λίγο από ζωή. Αυτές οι σκηνές με τις σταγόνες της βροχής που κυλάνε στο τζάμι του λεωφορείου με τόση λεπτομέρεια είναι το αγαπημένο μου πράγμα από το Garden of Words, περισσότερο από το story. Αυτο, όπως και το journey to agartha (αν και το τελευταίο είναι ομολογουμένως λίγο πιο action-packed) έχουν ένα κάτι που τα κάνει σχεδόν "σινεφίλ".

Εκτός λοιπόν από τον hayao miyazaki τι άλλο υπάρχει που να φέρνει στο στύλ αυτό του Shinkai? Γιατί εξάντλησα τις ταινίες του και θέλω κιάλλοοο

Thank u in advance guys!

#6824 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 24 September 2014 - 13:58

Well, μπορείς να δοκιμάσεις να δεις δημιουργίες του Yoshitaka Amano. Επίσης, αν θες συγκεκριμένα recommendation και όχι τόσο συζήτηση σχετικά με τον Makoto Shinkai, θα σου πρότεινα και αυτό το thread.

#6825 jaysan

jaysan

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 September 2014 - 14:05

Thank u! Κάτι συγκεκριμενο σε σχεση με τον yoshitaka amano με βαση αυτα που περιεγραψα? (Γιατι αποτι βλεπω εχει κανει πολλα)

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires