Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6691 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 28 March 2014 - 22:14

Σπέρες! Μιας και άρχισα να ξαναβλέπω anime μετά από μια τρίμηνη διακοπή έχω χάσει την μπάλα με τις 2 τελευταίες seasons.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια shows από τον χειμώνα και την άνοιξη που διανύουμε τα οποία αξίζουν να τα δείς. Με λίγα λόγια όποια θεωρείτε δυνατά κομμάτια.
Δε με χαλά το genre, καλό να ναι και ότι να ναι.

Yowamushi Pedal και Non Non Biyori δες

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#6692 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 28 March 2014 - 23:09

Thank you, thank you, thank you.

Είδα τα 3 πρώτα του Hoozuki no Reitetsu, αγαπώ τον πρωταγωνιστή και συνήθως δε το κάνω.

Το Nisekoi παίζει να ήταν από τα λίγα που γνώριζα την ύπαρξη τους καθώς είναι Shaft. Θα το επισπεύσω.

Το yowamushi pedal ήταν μαζί με kill la kill και flamenco εκείνα που είχα αφήσει στην μέση τα Χριστούγεννα, οπότε φυσικά θα το τελειώσω. Το biyori δε το γνώριζα καν, θα του ρίξω μια ματιά.

Έρεβε ξεκίνησα το engaged to the unidentified (το πρώτο ep το είχα δει όταν έφτιαξε thread η Kai), το D-Frag και φυσικά (xD!) το Sakura Trick γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και έχω να δώ Moeιλα από το oreimo.
Τα chuunibyou και silver spoon τα έχω τσεκάρει στο παρελθόν και δεν είμαι φαν.
Θα τα σχολιάσω στα αντίστοιχα thread.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#6693 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 March 2014 - 20:24

κατι σε gore, thriller, ghost stories, blood, και γενικα οτιδηποτε σε στυλ Higurashi , Shiki, Corpse Party, με μπολικο αιμα ...Ι'm in a mood for blood.... :zombie:  :zombie:

Eτσι για αλλαγη!!

Beat to Death Angel Dokuro Chan με απλά λόγια σαδισμός, splatter και τα μυαλά στα κάγκελα.....

Edited by pc_magas, 29 March 2014 - 20:26.

#6694 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 30 March 2014 - 20:26

Κανένα καλό anime 11-13 επεισόδια να πάρω καμιά ιδεά; :/

ySss0UF.jpg

#6695 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 30 March 2014 - 20:44

Mononoke,Shinwa Taikei,Gin no Saji(2 σεζόν),Serial Expirments Lain,Paranoia Agent,The World God Only Knows(3 σεζόν),Mahou Shoujo Madoka,Spice and Wolf,Detroit Metal City,Otogizoushi,Suzumiya Haruhi no Yuuutsu,Kaiba,Genshiken

#6696 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 20:51

Niea Under 7 ,

#6697 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 30 March 2014 - 21:08

Mononoke,Shinwa Taikei,Gin no Saji(2 σεζόν),Serial Expirments Lain,Paranoia Agent,The World God Only Knows(3 σεζόν),Mahou Shoujo Madoka,Spice and Wolf,Detroit Metal City,Otogizoushi,Suzumiya Haruhi no Yuuutsu,Kaiba,Genshiken

Τα έχω δει τα περισσότερα από αυτά, αλλά ευχαριστώ

Niea Under 7 ,

XD Καλά που μου το θύμισες αυτό, το έχω και έτοιμο κατεβασμένο στο laptop! Thank you.

Thanks και σε όποιον διόρθωσε το fail

ySss0UF.jpg

#6698 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 30 March 2014 - 21:19

Hyakko

Natsu No Arashi

Midori No Hibi

Shigofumi

Kuragehime

#6699 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 30 March 2014 - 21:23

Hyakko

Natsu No Arashi

Midori No Hibi

Shigofumi

Kuragehime

Έτυχε και έπεσα επάνω σε μια review σήμερα για το Shigofumi και το έβαλα κάπως δισταχτικά για κατέβασμα! Είναι και το μόνο που δεν έχω τσεκάρει, μιας και το πρότεινες εσύ θα το τσεκάρω σίγουρα.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, με καλύψατε. Θα ξεκινήσω με αυτά τα δυο και βλέπουμε. :)

ySss0UF.jpg

#6700 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 30 March 2014 - 21:33

Έτυχε και έπεσα επάνω σε μια review σήμερα για το Shigofumi και το έβαλα κάπως δισταχτικά για κατέβασμα! Είναι και το μόνο που δεν έχω τσεκάρει, μιας και το πρότεινες εσύ θα το τσεκάρω σίγουρα.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, με καλύψατε. Θα ξεκινήσω με αυτά τα δυο και βλέπουμε. :)

Καλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου :P 

Μπορείς να δεις επίσης το Taishou Yakyuu Musume είναι το επόμενο που θα αρχίσω και γω

#6701 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 30 March 2014 - 21:39

Καλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου :P

Μπορείς να δεις επίσης το Taishou Yakyuu Musume είναι το επόμενο που θα αρχίσω και γω

Δεν πιστεύω ότι θα με πάρεις στο λαιμό σου αλλά αν το κάνεις θα έρθω να σου δημιουργήσω ενοχές.

Όσο για το Taishou Yakyuu Musum,e δυστυχώς βλέπω ήδη 3 sports anime αυτό το διάστημα και θα αρχίσω τουλάχιστον ένα ακόμα εκτός του Haikyuu από την επόμενη οπότε δε με παίρνει...

ySss0UF.jpg

#6702 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 30 March 2014 - 21:53

Καλησπερα, θελω κι εγω μια βοηθεια παιδια.

Κι ενω εχω πολλες σειρες κατεβασμενες να δω, ψαχνω κατι σε:

Trigun, Black Lagoon, Jormungand, Gungrave, Cowbot Bepop.

Thanks εκ των προτερων!

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6703 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2014 - 21:54

Ιt's called hoarding καλό μου Scarecrow. Oμοιοπαθούσα speaking.

Mitchiko to Hatchin έχεις δει;

#6704 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 30 March 2014 - 21:56

οχι δεν εχω δει Mitchiko to Hatchin. Will check it out!

Edited by Scarecrow, 30 March 2014 - 22:24.

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6705 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 31 March 2014 - 06:57

Καλησπερα, θελω κι εγω μια βοηθεια παιδια.
Κι ενω εχω πολλες σειρες κατεβασμενες να δω, ψαχνω κατι σε:
Trigun, Black Lagoon, Jormungand, Gungrave, Cowbot Bepop.

Thanks εκ των προτερων!

Noir, Madlax, Requiem for the Phantom
Canaan

Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires