Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6616 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 10 February 2014 - 18:57

PS. Θέλω και γω να μου προτείνετε καμιά σειρά γιατί ζήλεψα..  Ψάχνω κάτι που να βλέπεται ευχάριστα και να έχει ολοκληρωθεί.Slice of Life, Action, romance, Fantasy Supernatural ή γενικά, ό,τι γένος θέλετε δεν έχω πρόβλημα. Μακριά από Ecchi, Shoujo, Tragedy. Επίσης όχι mahou shoujo.

Σειρές, ταινίες, OVA δε με πειράζει τι.

Έχω σύνδεσμο για το anime list μου κάτω από την εικόνα του signature, αν δε βαριέστε ρίξτε της μια ματιά πριν προτείνετε.

Αν βρεις χρονο τσεκαρε το Mononoke (απο οσο ειδα δεν το εχεισ τη λιστα σου), επειδη εθεσες την παραμετρο οχι tragedy, η τελευταια ιστορια φερνει λιγο tragedy, αλλα κραταει τα στοιχεια του μυστηριου της σειρας. Βλεπεται ευχαριστα και εχει αρκετο ενδιαφερον.

Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχεις δει και το Aoi Bunkaku, ειναι και αυτο μικροιστοριουλες. Η πρωτη δεν ειναι και τοσο καλη, ομως εχει καποιες αρκετα καλες.

Για κατι πιο χαλαρο, εχω να προτεινω Joshiraku(αρκετα καλο και χαλαρο ανιμε), επισης to Upotte! ειναι και αυτο χαλαρο, δεν ξερω αν θα σου αρεσει ομως.

Για πιο δραση, αλλα λιγο περιεργο στυλ εχω τα Madlax και El Cazador De la Bruja. 

Αν θες να εμπλουτισεις με historical τη λιστα σου, προτεινω Kingdom (αυτη τη στιγμη τελειωνει η 2η season και αναμενεται να βγει και τριτη).

Και 2 κλασικα διαμαντακια Rose of Versailles και Takarajima.  

Εχω και αλλα κατα νου, αλλα νομιζω αυτα φτανουν. 

#6617 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 10 February 2014 - 19:01

Λοιπόν φίλε Zentsugi όπως είπε και ο teo13 το Usagi Drop αξίζει να το δείς.

Να σου προτείνω εφόσον είδa πως γουστάρεις το Bakemonogatari (+1) το Sayonara Zetsubo Sensei. Μοιάζουν πολύ στην σκηνοθεσία ενώ και τα 2 επικεντρόνονται στους χαρακτήρες με το Zetsubo ωστόσο να τα ισοπεδώνει όλα στο όνομα της παρωδίας και της κωμοδίας. Στα συν ένας από τους πιο τρελάρες main που έχω δεί ποτέ.

Επίσης όταν μπορέσεις καλό είναι να ολοκληρώσεις το Mawaru Pengindrum, αξίζει.

Από πιο πρόσφατα εφόσον δε σε χαλά το ότι είναι Ongoing τσέκαρε Kill la Kill, δεν στο λέω λόγω hype μόνο, έχει κάποια εδνιαφέροντα στοιχεία (μη μασίσεις από την σάρκα στα πρώτα eps!) και το Samurai Flamenco για κάποιες προτώτυπες απόψεις και προσσεγγίσεις.

Τέλος εφόσον γουστάρεις ένα unstopable roller coaster μαχών τότε το JoJo είναι η σειρά σου (δεν την έχω ολοκληρώση ακόμα λόγω εξεταστικής).

Αυτά τα λίγα, τα υπόλοιπα  που έχω δεί τα έχεις ολοκληρώσει.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#6618 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 February 2014 - 20:12

Well, that was fast..

Για Slice of Life θα σου προτείνω τα 3 που έχω δει Usagi Drop,Gin no Saji και Welcome to the N.H.K.

Από ότι είδα δεν τα έχεις στην λίστα σου.

Το Usagi Drop φαίνεται καλό, ίσως να ξεκινήσω με αυτό.. Το Gin no Saji το έχω δει αλλά πρέπει να ξέχασα να το βάλω στη λίστα. Το N.H.K. από την άλλη το έχω δει και είναι στη λίστα μου.

Αν βρεις χρονο τσεκαρε το Mononoke (απο οσο ειδα δεν το εχεισ τη λιστα σου), επειδη εθεσες την παραμετρο οχι tragedy, η τελευταια ιστορια φερνει λιγο tragedy, αλλα κραταει τα στοιχεια του μυστηριου της σειρας. Βλεπεται ευχαριστα και εχει αρκετο ενδιαφερον.

Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχεις δει και το Aoi Bunkaku, ειναι και αυτο μικροιστοριουλες. Η πρωτη δεν ειναι και τοσο καλη, ομως εχει καποιες αρκετα καλες.

Για κατι πιο χαλαρο, εχω να προτεινω Joshiraku(αρκετα καλο και χαλαρο ανιμε), επισης to Upotte! ειναι και αυτο χαλαρο, δεν ξερω αν θα σου αρεσει ομως.

Για πιο δραση, αλλα λιγο περιεργο στυλ εχω τα Madlax και El Cazador De la Bruja. 

Αν θες να εμπλουτισεις με historical τη λιστα σου, προτεινω Kingdom (αυτη τη στιγμη τελειωνει η 2η season και αναμενεται να βγει και τριτη).

Και 2 κλασικα διαμαντακια Rose of Versailles και Takarajima.  

Εχω και αλλα κατα νου, αλλα νομιζω αυτα φτανουν. 

Η αλήθεια είναι πως έχω κατεβάσει την ταινία Mononoke Hime εδώ και λίγους μήνες αλλά ποτέ δε μου ήρθε η όρεξη να τη δω. Ίσως τώρα να είναι η αρχή. Το Mononoke έχει εντυπωσιακό art και ενδιαφέρον setting οπότε κάποια στιγμή θα το δω. Το Aoi Bunkaku το έχω στα plan to watch, από την άλλη όμως κάθεται εκεί 2 χρόνια σχεδόν, οπότε ίσως να του δώσω λίγη προσοχή.

To Joshiraku δε μου φαίνεται και τόσο ενδιαφέρον, αλλά το Uppotte ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Απλά τα anime που έχουν ως κύριο θέμα τη συζήτηση ή περιστατικά στις ζωές ενός αποκλειστικά γυναικείου cast με αφήνουν αδιάφορο στην πλειοψηφία τους. Οι πολλές high-pitch γυναικείες φωνές συνδυάζονται και μου τρυπάνε το κεφάλι με αποτέλεσμα να παρατάω τη σειρά μετά από λίγα επεισόδια (στην καλύτερη περίπτωση).

Το Madlax έχει ξαναπεράσει από μπροστά μου αλλά ποτέ δε μου κίνησε το ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και για το El cazador de la Bruja, ωστόσο θα το κρατήσω στα υπόψιν.To Kingdom έχω ξαναπροσπαθήσει να το δω, αλλά με απωθεί αρκετά το στυλ του.

Όσο για τα άλλα 2, το Rose of Versailes είναι shoujo οπότε δε θα το δω και το Takarajima δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Λοιπόν φίλε Zentsugi όπως είπε και ο teo13 το Usagi Drop αξίζει να το δείς.

Να σου προτείνω εφόσον είδa πως γουστάρεις το Bakemonogatari (+1) το Sayonara Zetsubo Sensei. Μοιάζουν πολύ στην σκηνοθεσία ενώ και τα 2 επικεντρόνονται στους χαρακτήρες με το Zetsubo ωστόσο να τα ισοπεδώνει όλα στο όνομα της παρωδίας και της κωμοδίας. Στα συν ένας από τους πιο τρελάρες main που έχω δεί ποτέ.

Επίσης όταν μπορέσεις καλό είναι να ολοκληρώσεις το Mawaru Pengindrum, αξίζει.

Από πιο πρόσφατα εφόσον δε σε χαλά το ότι είναι Ongoing τσέκαρε Kill la Kill, δεν στο λέω λόγω hype μόνο, έχει κάποια εδνιαφέροντα στοιχεία (μη μασίσεις από την σάρκα στα πρώτα eps!) και το Samurai Flamenco για κάποιες προτώτυπες απόψεις και προσσεγγίσεις.

Τέλος εφόσον γουστάρεις ένα unstopable roller coaster μαχών τότε το JoJo είναι η σειρά σου (δεν την έχω ολοκληρώση ακόμα λόγω εξεταστικής).

Αυτά τα λίγα, τα υπόλοιπα  που έχω δεί τα έχεις ολοκληρώσει.

Το Sayonara Zetsubou Sensei το είχα αρχίσει κάποτε αλλά χάθηκε στη μετάφραση. Το Mawaru Penguindrum θα το δω στο σύντομο μέλλον, το σκεφτόμουν  και ο ίδιος.

Kill la Kill και Samumenco βλέπω ήδη απλά δε τα έχω περάσει στη λίστα.

Διάβασα ένα μεγάλο κομμάτι του manga του JoJo οπότε δε νομίζω να το δω σύντομα..

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Θα ξεκινήσω με  Usagi Drop και θα δω που θα πάω μετά.

Edited by Zentsugi, 10 February 2014 - 20:46.

#6619 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 10 February 2014 - 20:34

Το παιδί μάλλον εννοεί αυτό το Mononoke

Δεν το πρόσεξα το N.H.K

Edited by teo13, 10 February 2014 - 20:34.

#6620 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 February 2014 - 20:38

Το παιδί μάλλον εννοεί αυτό το Mononoke

Δεν το πρόσεξα το N.H.K

Και αναρωτιόμουνα που κολλούσε το tragedy.

Edited by Zentsugi, 10 February 2014 - 20:39.

#6621 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 February 2014 - 21:11

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα κατεβάσω το Yawara αφού θα έχει και διεθνές και ολυμπιακό τουρνουά, είναι πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα.

με την ευκαιρια, κατεβασε και το Hikari no Densetsu

ρυθμικη γυμναστικη το θεμα και αρκετα καλη σκηνοθεσια στην αποδοση του αθληματος. να δω Βουλγαρα να μιλα Ιαπωνικα και να χορευει σε ντισκο, δεν το περιμενα.

εστω και αν το ροματζο ειναι λιγο κοινοτυπο.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1864

#6622 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 February 2014 - 21:29

Πάει πολύς καιρός από τότε που είχα κάνει αυτό το post. Το "Yawara" το είδα πριν έξι μήνες περίποτ και μου άρεσε αρκετά.

Θα τον τσεκάρω τον τίτλο παρόλο που δεν έχω ιδέα από ρυθμική γυμναστική, μιας και έχω παρακολουθήσει μόνο μερικά αποσπάσματα. Παλιότερα είχα δει και το "Gabarist! Shun" που ήταν με γυμναστική και μου είχε αρέσει παρότι δε γνώριζα πολλά. Για την ώρα βλέπω "Hajime no Ippo" αλλά με την ευκαιρία όποια άλλη πρόταση για sports anime υπάρχει είναι ευπρόσδεκτη.

ySss0UF.jpg

#6623 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 February 2014 - 23:58

η σειρα ειναι αρκετα καλη αν αναλογιστεις τα μολις 19 επεισοδια.

αλλα δεν επικεντρωνεται μονο στο αθλημα. ασχολειται εν μερη και με τη  μουσικη, μιας και ενα ροκ συγκροτημα προσπαθει να τα βγαλει περα, ενω και ενα αλλος χαρακτηρας ασχολειται με ενοργανη, ενω στο manga υπαρχει και μπαλετο.

κριμα που η σειρα μονο ενα τμημα του manga διασκευασε τελικα, λογω και της χαμηλης τηλεθεασης.

το OP παντως ειναι ιδιαιτερο. η σειρα ειναι κλασσικη 80ς   και ασχολειται και με την καθημερινοτητα των χαρακτηρων, δηλ ειναι με λιγα λογια ενα καπως πιο προσγειομενο sports anime ακομα και στις αστειες σκηνες

Youtube Video

#6624 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 23 February 2014 - 00:31

καλησπερα παιδια καποιο anime σειρα ταινια που να σχετιζετε με μοδα? για την κοπελα μου,εκτος απο το monogatari και το paradise kiss

#6625 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 February 2014 - 00:47

Mε μοδα ντε και καλά;

Xμμ. Κuragehime in kind of a far fetched sense.

#6626 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 23 February 2014 - 00:59

αυτο που εχει 11 επισοδεια ?λεγετε σκετο kuragehime?exeis kapoio link παρακαλω

#6627 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 February 2014 - 01:05

This one.

Κατεβαζεις απο εδω.

#6628 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 February 2014 - 11:17

καλησπερα παιδια καποιο anime σειρα ταινια που να σχετιζετε με μοδα? για την κοπελα μου,εκτος απο το monogatari και το paradise kiss

Monogatari, όπως λέμε "Gokinjo Monogatari"? (spin-off του Paradise Kiss, 50 eps)

Αν έχει δει αυτά τα δύο τότε δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να ασχολείται ξεχωριστά με τη μόδα. Υπάρχουν παραπλήσια, αλλά μόδα-μόδα μόνο αυτά τα 2 απ' όσο ξέρω.

To Kuragehime είναι υπέροχο αλλά δεν έχει να κάνει τόσο με μόδα, αν και θα το συνιστούσα στους πάντες.

Posted Image

#6629 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 February 2014 - 13:02

η Kill la Kill ασχοληται μεν με μοδα, αλλα απο την αναποδη

#6630 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 03 March 2014 - 23:40

χααχχαχαα ευχαρηστω παιδια για τις γνωμες σας,,παντα βοηθατε,εχτες και σημερα τελειωσα τα kaiba ,kemonozune, και εμεινα αφωνος,κατι παρομοιο?? και ας μην ειναι απο madhouse :P

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires