Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6526 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 October 2013 - 06:44

Σχεδόν έπεισα μια φίλη μου να δοκιμάσει να δει ανιμε, αλλά τα αγγλικά της δεν είναι τόσο καλά και είπαμε να δει κάποιο με ελληνικούς υπότιτλους, δεν ξέρω με τι να την ξεκινησω όμως, δεν θέλω κάτι πολύ παλιό άλλα ούτε και κανένα πολύ περίεργο και κουλαθεί, όχι και σε romance για τώρα, επειδή ποτέ μου δεν χρειάστηκε να ψάξω για ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω δει τι υπάρχει και τι όχι, τι μου προτείνετε να τις βάλω για πρώτη φορά? Σκέφτηκα ίσως να ξεκινησω με death note που είναι και σταθερή αξία, αλλά το σκέφτομαι για κάτι πιο καινούργιο ίσως, αρκεί να μπορώ να το βρω με ελληνικούς υπότιτλους.

Χαλαρά όλα του Shinkai Makoto από AnimeClipse:

Voices of a Distant Star

The Place Promised in Our Early Days

5 Centimeters per Second

Mετά ef - Tale of Memories και Tale of Melodies από Anime.AWMN (A.A).

Posted Image
Posted Image

#6527 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 22 October 2013 - 12:06

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας, πήρα αρκετές καλές ιδέες και μου είπατε και που να τα βρω, ώρα να ξεκινήσει το κατέβασμα. :ureshii:

ezgif-save.gif

#6528 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 24 October 2013 - 16:12

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας, πήρα αρκετές καλές ιδέες και μου είπατε και που να τα βρω, ώρα να ξεκινήσει το κατέβασμα. :ureshii:

δεν κανει τιποτα και αν χρειαστεις βοηθεια στο κατεβασμα πες μου να κανω seed . στειλε pm και πες μου ποια θα κατεβασεις.

#6529 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 October 2013 - 19:37

τωρα το προσεξα. tag vampires για anime recommendations; τα βαμπιρια εχουν πλεονεκτημα δηλαδη.....

#6530 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 30 October 2013 - 21:46

hmmm、 Το Durarara ίσως να ήταν μια καλύτερη επιλογή τότε.

Εγω θα το επανεφερα το Durarara γιατι απ οτι θυμαμαι δινει καπως ενα κλιμα Ιαπωνιας. Το Death Note ναι ειναι το καλυτερο του ειδους και αντιπροπευτικοτατο ιαπωνικου anime, αλλα για αρχη μια ματια στο Durarara δε βλαπτει :)

Φοβαμαι πως greek subs δε παιζουν....

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#6531 elean

elean

Keiko

• Members
  • 56 posts

Posted 30 October 2013 - 22:24

Εγω θα το επανεφερα το Durarara γιατι απ οτι θυμαμαι δινει καπως ενα κλιμα Ιαπωνιας. Το Death Note ναι ειναι το καλυτερο του ειδους και αντιπροπευτικοτατο ιαπωνικου anime, αλλα για αρχη μια ματια στο Durarara δε βλαπτει :)

Φοβαμαι πως greek subs δε παιζουν....

To Durara το έχουν μεταφράσει οι Eternal Light Subs και το Death Note οι Animeclipse.

#6532 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 05 November 2013 - 00:32

To Durara το έχουν μεταφράσει οι Eternal Light Subs και το Death Note οι Animeclipse.

Ποσο μπροστα εχετε παει και ποσα χρονια πισω εχω μεινει? :D
Respect!!
Παντως θυμαμαι πως εκεινη την πρωτη μεταφραση του dn ημουν υπερηφανα απο τους πρωτους που την κατεβασανε με ιστορικες χελωνοταχυτητες!

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#6533 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 November 2013 - 12:47

παίζει να έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από την τελευταία επίσκεψή μου εδώ -όχι στο θρεντ αυτό, το φόρουμ γενικότερα- και  έχω χάσει αρκετά πράγματα. hell είχα αφήσει το forum σε vbulletin και το βρίσκω σε ipboard! Tι καλό βγήκε τα τελευταί δύο περίπου χρόνια που έλειπα;

Μόνο πολύ καλές προτάσεις παρακαλώ. Όχι απλά καλές.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#6534 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 November 2013 - 12:56

παίζει να έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από την τελευταία επίσκεψή μου εδώ -όχι στο θρεντ αυτό, το φόρουμ γενικότερα- και  έχω χάσει αρκετά πράγματα. hell είχα αφήσει το forum σε vbulletin και το βρίσκω σε ipboard! Tι καλό βγήκε τα τελευταί δύο περίπου χρόνια που έλειπα;

Γνωρίζοντας τα γούστα σου, έχεις ήδη φύγει για το νέο JoJo's Bizarre Adventure.

Κάτι άλλο δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή. Ίσως η πιο πρόσφατη ταινία Berserk;

Edit: Πιθανόν να γουστάρεις άγρια και με Shingeki no Kyoujin. Δεν εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ καλό όμως.

(Και welcome back, ρεμάλι!)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6535 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 November 2013 - 13:40

Γνωρίζοντας τα γούστα σου, έχεις ήδη φύγει για το νέο JoJo's Bizarre Adventure.

Κάτι άλλο δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή. Ίσως η πιο πρόσφατη ταινία Berserk;

Edit: Πιθανόν να γουστάρεις άγρια και με Shingeki no Kyoujin. Δεν εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ καλό όμως.

(Και welcome back, ρεμάλι!)

Ακόμα εδώ είσαι εσύ ρε; Πίστευα ότι θα έβρισκα και κανέναν καινούριο ,όχι μόνο παπούδες. Εδώ θα μου πεις έγινε και η Αnelis mod , τι άλλο να λέμε τώρα... :riiight:

Πάω να δω τι παίζει. Στο μεταξύ έχω ξεχάσει και πως να ποστάρω...

Edited by zade, 07 November 2013 - 13:41.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#6536 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 November 2013 - 03:57

Λογικά όλες οι σεζόν του ./hack

#6537 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 15 November 2013 - 08:35

καλησπερα ψαχνω καπιo ανιμε school life, shonen, drama, martial arts,sheinen,,,,,,απλα να μην εχει καθολυ μεσα fantasy,romanje.shoujo,echi.....  arigatooooooo

#6538 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 15 November 2013 - 16:40

καλησπερα ψαχνω καπιo ανιμε school life, shonen, drama, martial arts,sheinen,,,,,,απλα να μην εχει καθολυ μεσα fantasy,romanje.shoujo,echi.....  arigatooooooo

Λιγο δυσκολο να βρεις τετοιο ανιμε. Κυριως να μην εχει romance (αν ελεγες να μην εχει κακο romance, θα ηταν πιο απλο). 

Το μονο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το Kill La Kill που ειναι τωρα ongoing, αλλα εχει πολυ fanservice, πραγμα το οποιο μπορει ενοχλει λιγο.

Απο εκει και περα για school life ανιμε μπορεις να τσεκαρεις και τα Upotte! και Seitokai no Ichizon. Αλλα δεν εχουν τα αλλα που ζητας.

Αν δεν το εχεις δει ηδη, μπορεις να δεις και το Hyouka και αυτο ειναι scool life και εχει και drama μεσα.

Και ακομα ενα ανιμε που πρεπει σιγουρα να δεις ειναι η Utena

Οπως ειπα και παραπανω ειναι δυσκολο να βρεις ανιμε που να εχει ολα αυτα που θες και ταυτοχρονα να μην εχει αυτα που δεν θες. Αν υπαρχει θα ειναι το πολυ 1 με 2 και αυτα θα ειναι για υπερβολικα πολυ ψαγμενους. 

Τελος για ενα ανιμε με τα παρακατω χαρακτηριστικα αν θες να δεις ειναι το Toradora το οποιο ειναι school life, drama, romance και με επιφυλαξη θα το ελεγα και slice of life. 

Αυτα απο εμενα.

Edited by John Crabs, 15 November 2013 - 16:40.

#6539 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 15 November 2013 - 17:40

arigato θα τα κοιταξω... ψαχνω κατι σε στυλ αν εχεις δει το angel denetsu,,πχ κατι με ομαδες σεσχολεια που κανουν κουμαντο....συμοριες κι λοιπα απλα εφαγα κολημα,,ευχαρηστω παντως σε οποιον βοηθησει,,, α και το durara μαρεσε αν κι ξευφευγει λιγο...

#6540 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 15 November 2013 - 18:39

Το πρωτο δεν το εχω δει. 

Οσο για το durarara!!! μπορεις να δεις και το baccano ειναι φτιαγμενο απο τον ιδιο δημιουργο, αρα θα σου αρεσει.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires