βλ. 2 σελίδες πίσωΚανενα post-apocalyptic σχετικα καινουργιο ανιμε εχουμε να προτεινουμε παιδες?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 15 October 2013 - 10:28
να ρωτήσω κάτι:
Αν και έχω μαζέψει μια λίστα με θρίλερ-halloween movies για να δω αυτό το μήνα, λόγω αμερικάνικου halloween, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ταινία anime; (όχι σειρά)
Δηλ. μια ταινία που να εξελίσσεται σε Ηalloween, ή τελοσπάντων να ταιριάζει με το πνεύμα αυτό;
Edited by filmmusic, 15 October 2013 - 10:28.
Posted 15 October 2013 - 12:48
Ευχαριστω πολυ παιδια.Οσα απο τα ανιμε που προτεινατε δεν τα εχω δει θα τα τσεκαρω.Μια παραπανω διευκρινηση να κανω, κανενα post-apocalyptic ανιμε -σχετικα- καινουργιο αλλα σε στυλ Hokuto no Ken μηπως υπαρχει?
Posted 16 October 2013 - 10:22
να ρωτήσω κάτι:
Αν και έχω μαζέψει μια λίστα με θρίλερ-halloween movies για να δω αυτό το μήνα, λόγω αμερικάνικου halloween, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ταινία anime; (όχι σειρά)
Δηλ. μια ταινία που να εξελίσσεται σε Ηalloween, ή τελοσπάντων να ταιριάζει με το πνεύμα αυτό;
Posted 20 October 2013 - 19:37
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό slice of life; Γενικά δεν με πειράζει αν είναι σε σχολείο, φαντάσματα, yokai, αν οι πρωταγωνιστές κάθονται όλη την ώρα σε ένα δωμάτιο και όλα τα σχετικά, αρκεί να έχει συμπαθητικούς χαρακτήρες.
Posted 20 October 2013 - 23:57
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό slice of life; Γενικά δεν με πειράζει αν είναι σε σχολείο, φαντάσματα, yokai, αν οι πρωταγωνιστές κάθονται όλη την ώρα σε ένα δωμάτιο και όλα τα σχετικά, αρκεί να έχει συμπαθητικούς χαρακτήρες.
Τι από τα παρακάτω δεν έχεις δει: Hyouka,Minami-ke,tamako market,chuunibyou demo Koi ga Shitai!...?
Posted 21 October 2013 - 00:51
+1 για το Kimagure orange road, επίσης θα πρότεινα και το Maison ikoku αν δεν το έχεις δει.
Posted 21 October 2013 - 00:54
Inu x boku , Higurashi, no Naku Koro Ni, Another , Angel Beats Litlle busters, Clannad(one of the best), Kami-sama no inai Nichiyoubi, Free, Guilty Crown, Τoradora & School Rumble για τρελο γελιο.
Πιστευω εδωσα αρκετα για επιλογω δες και τις λιστες μου και διαλεξε.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 21 October 2013 - 03:25
Acchi Kocchi
A Channel
Hanasaku Iroha
Hidamari Sketch
Hyakko
Joshiraku
Miyakawa-ke no Kuufuku
Moyashimon
Natsu-iro Kiseki
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi
Seitokai Yakuindomo
Shouwa Monogatari
Sora no Oto
Tamayura
Tari Tari
Working!
Yurumates
Yuru Yuri
Και από ongoing: Non Non Biyori
Posted 21 October 2013 - 07:28
Τι από τα παρακάτω δεν έχεις δει: Hyouka,Minami-ke,tamako market,chuunibyou demo Koi ga Shitai!...?
Τα έχω δει αυτά Zennith, thanks.
Kimagure Orange Road
Hanada Shounen-shi
+1 για το Kimagure orange road, επίσης θα πρότεινα και το Maison ikoku αν δεν το έχεις δει.
Ίσως πάω προς το Kimagure τελικά που το έχω και κατεβασμένο. Κάθεται και το Maison στον εξωτερικό αλλά είναι πολύ μεγάλο. Το Hanada Shounen-shi το έχω αφήσει κάπου στο 4-5 stalled, ίσως το ξαναπιάσω κάποια στιγμή.Ευχαριστώ, παιδιά.
Inu x boku , Higurashi, no Naku Koro Ni, Another , Angel Beats Litlle busters, Clannad(one of the best), Kami-sama no inai Nichiyoubi, Free, Guilty Crown, Τoradora & School Rumble για τρελο γελιο.
Πιστευω εδωσα αρκετα για επιλογω δες και τις λιστες μου και διαλεξε.
Μα τα περισσότερα από αυτά δεν είναι καν slice of life και τα μόνα που δεν έχω δει ή δεν έχω δει ή παρατήσει (Higurashi, Little Busters) είναι το InuxBoku και τοο Free. Είναι πχ. το Guilty Crown slice of life;
A Channel
Hidamari Sketch
Miyakawa-ke no Kuufuku
Sora no Oto
Tari Tari
Yurumates
Δεν τα έχω δει αυτά, το Yurumates με είχε ξενερώσει που θα ήταν σε 3D, αν ήταν καλό γενικά όμως ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στo Miyakawa που δεν τo είχα καν υπόψιν σαν τίτλο, thanks.
Posted 21 October 2013 - 09:55
Δεν τα έχω δει αυτά, το Yurumates με είχε ξενερώσει που θα ήταν σε 3D, αν ήταν καλό γενικά όμως ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στo Miyakawa που δεν τo είχα καν υπόψιν σαν τίτλο, thanks.
Μην δεις το 3D γιατί είναι remake και προσωπικά δεν μου άρεσε, δες το original και την 2η season.
Posted 21 October 2013 - 10:02
Ακόμη καλύτερα για εμένα, τότε, θα αποφύγω το 3D, ευχαριστώ.
Posted 21 October 2013 - 16:26
Setokai No ichizon,
Boku wa tomotachi ga Sukunai
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 21 October 2013 - 18:35
Μα τα περισσότερα από αυτά δεν είναι καν slice of life και τα μόνα που δεν έχω δει ή δεν έχω δει ή παρατήσει (Higurashi, Little Busters) είναι το InuxBoku και το Free. Είναι πχ. το Guilty Crown slice of life;
Σιγουρα και δεν ειναι αλλα αξιζει να το δεις. O λογος που τα εβαλα μεσα στις προτασεις ειναι για κατι ενναλακτικο και γιατι ειναι παρα πολυ καλα anime. Aκομα δυο που ξεχασα ειναι το Κ-οn και το Azumanga Daioh!
Edited by giota83, 21 October 2013 - 18:38.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|