Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6496 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 October 2013 - 23:12

Κανενα post-apocalyptic σχετικα καινουργιο ανιμε εχουμε να προτεινουμε παιδες?

βλ. 2 σελίδες πίσω
Posted Image
Posted Image

#6497 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 15 October 2013 - 10:28

να ρωτήσω κάτι:

Αν και έχω μαζέψει μια λίστα με θρίλερ-halloween movies για να δω αυτό το μήνα, λόγω αμερικάνικου halloween, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ταινία anime; (όχι σειρά)

Δηλ. μια ταινία που να εξελίσσεται σε Ηalloween, ή τελοσπάντων να ταιριάζει με το πνεύμα αυτό;

Edited by filmmusic, 15 October 2013 - 10:28.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#6498 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 15 October 2013 - 12:48

Ευχαριστω πολυ παιδια.Οσα απο τα ανιμε που προτεινατε δεν τα εχω δει θα τα τσεκαρω.Μια παραπανω διευκρινηση να κανω, κανενα post-apocalyptic ανιμε -σχετικα- καινουργιο αλλα σε στυλ Hokuto no Ken μηπως υπαρχει?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6499 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 October 2013 - 10:22

να ρωτήσω κάτι:

Αν και έχω μαζέψει μια λίστα με θρίλερ-halloween movies για να δω αυτό το μήνα, λόγω αμερικάνικου halloween, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ταινία anime; (όχι σειρά)

Δηλ. μια ταινία που να εξελίσσεται σε Ηalloween, ή τελοσπάντων να ταιριάζει με το πνεύμα αυτό;

Blood: The Last Vampire

15fkk04.jpg

#6500 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 20 October 2013 - 19:37

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό slice of life; Γενικά δεν με πειράζει αν είναι σε σχολείο, φαντάσματα, yokai, αν οι πρωταγωνιστές κάθονται όλη την ώρα σε ένα δωμάτιο και όλα τα σχετικά, αρκεί να έχει συμπαθητικούς χαρακτήρες.

ySss0UF.jpg

#6501 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 October 2013 - 23:57

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό slice of life; Γενικά δεν με πειράζει αν είναι σε σχολείο, φαντάσματα, yokai, αν οι πρωταγωνιστές κάθονται όλη την ώρα σε ένα δωμάτιο και όλα τα σχετικά, αρκεί να έχει συμπαθητικούς χαρακτήρες.

Τι από τα παρακάτω δεν έχεις δει: Hyouka,Minami-ke,tamako market,chuunibyou demo Koi ga Shitai!...?

Posted Image

#6502 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 October 2013 - 00:48

Kimagure Orange Road

Hanada Shounen-shi

#6503 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 October 2013 - 00:51

+1 για το  Kimagure orange road, επίσης θα πρότεινα και το Maison ikoku αν δεν το έχεις δει.

フカフカ

#6504 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 21 October 2013 - 00:54

Inu x boku , Higurashi, no Naku Koro Ni, Another , Angel Beats Litlle busters, Clannad(one of the best), Kami-sama no inai Nichiyoubi, Free, Guilty Crown, Τoradora & School Rumble για τρελο γελιο.

Πιστευω εδωσα αρκετα για επιλογω δες και τις λιστες μου και διαλεξε. :thatsit:

#6505 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 October 2013 - 03:25

Acchi Kocchi
A Channel
Hanasaku Iroha
Hidamari Sketch
Hyakko
Joshiraku
Miyakawa-ke no Kuufuku
Moyashimon
Natsu-iro Kiseki
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi
Seitokai Yakuindomo
Shouwa Monogatari
Sora no Oto
Tamayura
Tari Tari
Working!
Yurumates
Yuru Yuri

Και από ongoing: Non Non Biyori
Posted Image
Posted Image

#6506 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 October 2013 - 07:28

Τι από τα παρακάτω δεν έχεις δει: Hyouka,Minami-ke,tamako market,chuunibyou demo Koi ga Shitai!...?

Τα έχω δει αυτά Zennith, thanks.

Kimagure Orange Road

Hanada Shounen-shi

+1 για το  Kimagure orange road, επίσης θα πρότεινα και το Maison ikoku αν δεν το έχεις δει.

Ίσως πάω προς το Kimagure τελικά που το έχω και κατεβασμένο. Κάθεται και το Maison στον εξωτερικό αλλά είναι πολύ μεγάλο. Το Hanada Shounen-shi το έχω αφήσει κάπου στο 4-5 stalled, ίσως το ξαναπιάσω κάποια στιγμή.Ευχαριστώ, παιδιά.

Inu x boku , Higurashi, no Naku Koro Ni, Another , Angel Beats Litlle busters, Clannad(one of the best), Kami-sama no inai Nichiyoubi, Free, Guilty Crown, Τoradora & School Rumble για τρελο γελιο.

Πιστευω εδωσα αρκετα για επιλογω δες και τις λιστες μου και διαλεξε. :thatsit:

Μα τα περισσότερα από αυτά δεν είναι καν slice of life και τα μόνα που δεν έχω δει ή δεν έχω δει ή παρατήσει (Higurashi, Little Busters) είναι το InuxBoku και τοο Free. Είναι πχ. το Guilty Crown slice of life; :dazed:

A Channel
Hidamari Sketch
Miyakawa-ke no Kuufuku
Sora no Oto
Tari Tari
Yurumates

Δεν τα έχω δει αυτά, το Yurumates με είχε ξενερώσει που θα ήταν σε 3D, αν ήταν καλό γενικά όμως ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στo Miyakawa που δεν τo είχα καν υπόψιν σαν τίτλο, thanks.

ySss0UF.jpg

#6507 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 October 2013 - 09:55

Δεν τα έχω δει αυτά, το Yurumates με είχε ξενερώσει που θα ήταν σε 3D, αν ήταν καλό γενικά όμως ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στo Miyakawa που δεν τo είχα καν υπόψιν σαν τίτλο, thanks.

Μην δεις το 3D γιατί είναι remake και προσωπικά δεν μου άρεσε, δες το original και την 2η season.

Posted Image
Posted Image

#6508 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 October 2013 - 10:02

Ακόμη καλύτερα για εμένα, τότε, θα αποφύγω το 3D, ευχαριστώ.

ySss0UF.jpg

#6509 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 October 2013 - 16:26

Setokai No ichizon,

Boku wa tomotachi ga Sukunai

#6510 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 21 October 2013 - 18:35

Μα τα περισσότερα από αυτά δεν είναι καν slice of life και τα μόνα που δεν έχω δει ή δεν έχω δει ή παρατήσει (Higurashi, Little Busters) είναι το InuxBoku και το Free. Είναι πχ. το Guilty Crown slice of life; :dazed:

Σιγουρα και δεν ειναι αλλα αξιζει να το δεις. O λογος που τα εβαλα μεσα στις προτασεις ειναι για κατι ενναλακτικο και γιατι ειναι παρα πολυ καλα anime. Aκομα δυο που ξεχασα ειναι το Κ-οn και το Azumanga Daioh! :ureshii: 

Edited by giota83, 21 October 2013 - 18:38.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires