Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6511 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 October 2013 - 18:47

Σιγουρα και δεν ειναι αλλα αξιζει να το δεις. O λογος που τα εβαλα μεσα στις προτασεις ειναι για κατι ενναλακτικο και γιατι ειναι παρα πολυ καλα anime. Aκομα δυο που ξεχασα ειναι το Κ-οn και το Azumanga Daioh! :ureshii: 

Εντάξει σχετικό αυτό, προσωπικά πχ. το Guilty Crown ή το Another δεν τα θεωρώ καλά anime, ούτε θα τα πρότεινα σε κάποιον που ψάχνει ξεκάθαρα slice of life αλλά σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να κάνεις μερικές προστάσεις

ySss0UF.jpg

#6512 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 October 2013 - 18:53

Σιγουρα και δεν ειναι αλλα αξιζει να το δεις. O λογος που τα εβαλα μεσα στις προτασεις ειναι για κατι ενναλακτικο και γιατι ειναι παρα πολυ καλα anime. Aκομα δυο που ξεχασα ειναι το Κ-οn και το Azumanga Daioh! :ureshii: 

Στο χωριό μου λένε "Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου".

Posted Image
Posted Image

#6513 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 21 October 2013 - 19:12

Στο χωριό μου λένε "Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου".

Ποτε να το κανονισουμε. στο δικο σου ή στο δικο μου χωριο :hehehe:Οκ πλακα κανω δεν γνωριζω τα παντα γυρω απο τα anime αλλα προσπαθω. 

Edited by giota83, 21 October 2013 - 19:13.

#6514 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 22 October 2013 - 00:14

Σχεδόν έπεισα μια φίλη μου να δοκιμάσει να δει ανιμε, αλλά τα αγγλικά της δεν είναι τόσο καλά και είπαμε να δει κάποιο με ελληνικούς υπότιτλους, δεν ξέρω με τι να την ξεκινησω όμως, δεν θέλω κάτι πολύ παλιό άλλα ούτε και κανένα πολύ περίεργο και κουλαθεί, όχι και σε romance για τώρα, επειδή ποτέ μου δεν χρειάστηκε να ψάξω για ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω δει τι υπάρχει και τι όχι, τι μου προτείνετε να τις βάλω για πρώτη φορά? Σκέφτηκα ίσως να ξεκινησω με death note που είναι και σταθερή αξία, αλλά το σκέφτομαι για κάτι πιο καινούργιο ίσως, αρκεί να μπορώ να το βρω με ελληνικούς υπότιτλους.

ezgif-save.gif

#6515 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 October 2013 - 00:17

Ίσως τον Μεταλλικό Αλχημιστή από ookami-fansubs

#6516 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 October 2013 - 00:20

To Deathnote υπάρχει σίγουρα στα ελληνικά απ'όσο θυμάμαι και πιστεύω είναι καλό για αρχή, εξαρτάται και είδη τις αρέσει να βλέπει βέβαια. Επίσης θα πρότεινα και το Ano Hana :)

フカフカ

#6517 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts

Posted 22 October 2013 - 00:31

Ίσως τον Μεταλλικό Αλχημιστή από ookami-fansubs

Δεν είναι κακή ιδέα, το brotherhood άμα το έχουν μπαίνει σίγουρα στην λίστα.

To Deathnote υπάρχει σίγουρα στα ελληνικά απ'όσο θυμάμαι και πιστεύω είναι καλό για αρχή, εξαρτάται και είδη τις αρέσει να βλέπει βέβαια. Επίσης θα πρότεινα και το Ano Hana :)

Όχι οτι δεν μου αρέσει το Ano Hana αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλή επιλογή για πρώτη φορά, θέλω κιόλας κάτι που σε κάθε επεισόδιο να την κάνει να έχει αγωνία για το επόμενο, το Ano Hana είναι για πιο χαλαρό, κατά την γνώμη μου πάντα.

Της αρέσουν γενικά τα μυστήρια και τα αστυνομικά για αυτό σκέφτηκα το death note.

ezgif-save.gif

#6518 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 October 2013 - 00:36

Της αρέσουν γενικά τα μυστήρια και τα αστυνομικά για αυτό σκέφτηκα το death note.

hmmm、 Το Durarara ίσως να ήταν μια καλύτερη επιλογή τότε.

Edited by GhostPrince, 22 October 2013 - 00:37.

フカフカ

#6519 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 October 2013 - 00:39

Seirei no moribito απο Animeclipse maybe?

#6520 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts

Posted 22 October 2013 - 00:40

hmmm、 Το Durarara ίσως να ήταν μια καλύτερη επιλογή τότε.

'Όντος αυτό μπορεί να της αρέσει, ελπίζω να υπάρχει με ελληνικά subs.

ezgif-save.gif

#6521 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 22 October 2013 - 00:40

Σχεδόν έπεισα μια φίλη μου να δοκιμάσει να δει ανιμε, αλλά τα αγγλικά της δεν είναι τόσο καλά και είπαμε να δει κάποιο με ελληνικούς υπότιτλους, δεν ξέρω με τι να την ξεκινησω όμως, δεν θέλω κάτι πολύ παλιό άλλα ούτε και κανένα πολύ περίεργο και κουλαθεί, όχι και σε romance για τώρα, επειδή ποτέ μου δεν χρειάστηκε να ψάξω για ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω δει τι υπάρχει και τι όχι, τι μου προτείνετε να τις βάλω για πρώτη φορά? Σκέφτηκα ίσως να ξεκινησω με death note που είναι και σταθερή αξία, αλλά το σκέφτομαι για κάτι πιο καινούργιο ίσως, αρκεί να μπορώ να το βρω με ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορεις να επισκεφθεις και τον ιστοτοπο της AnimeClipse.com η οποια κανει πολυ καλα fansubs και να δεις καποιες απο τις δουλειες που εχουν κανει. 

Edited by giota83, 22 October 2013 - 00:49.

#6522 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts

Posted 22 October 2013 - 00:41

Seirei no moribito απο Animeclipse maybe?

Δεν έχω δει αυτό, οπότε δεν ξέρω, θα το κοιτάξω όμως, ty.

@giota83 Θα κοιτάξω να δω τι έχουν, γιατί όντος δεν έχω ιδέα από ελληνικα fansub groups, ty.

Edited by eleospleon, 24 October 2013 - 17:42.

ezgif-save.gif

#6523 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 22 October 2013 - 00:43

paranoia agent? :D

#6524 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 22 October 2013 - 00:52

Δεν έχω δει αυτό, οπότε δεν ξέρω, θα το κοιτάξω όμως, ty.

@AnimeMangaOtaku Θα κοιτάξω να δω τι έχουν, γιατί όντος δεν έχω ιδέα από ελληνικα fansub groups, ty.

Kοιταξε το , και ειναι animeClipse.com oxι gr. Ενα μικρο λαθακι. Εχω βρει πολλα ωραια εκει και πιστευω θα βρεις και εσυ.

#6525 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 October 2013 - 01:08

Υπάρχει το DRR απ’το ίδιο γκρουπ που έστηλα και το Anohana. (eternal light)

Paranoia agent +1 αν υπάρχει, αν και εγω προσωπικά δεν θα το δειχνα σε κάποια  που ξεκινάει τώρα τα άνιμε, είναι λίγο πολύ κουλτούρα ο Satoshi. XD

Μπορεις να της προτείνεις και το ergo proxy απτους animeclipse επίσης.

Edited by GhostPrince, 22 October 2013 - 01:09.

フカフカ

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires