Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#526 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 17 April 2008 - 01:00

Δεν έχω δει το Lagann αλλά αν είναι κωμωδία όπως έχω την εντύπωση, τότε μην δεις Gundam. Όντως θα σου πέσει βαρύ.

Ε,δεν το λες κ κωμωδια ακριβως εχει ενα διαφορετικο στυλ.....
Δεν ειναι κ Patlabor!!!:hahaha:
Σου προτεινω ταπεινα να το δεις παντως>_<
Thnx man θα το κοιταξω!
Posted Image

#527 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 April 2008 - 15:02

Το Kenshin είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις. Και η ταινία ε.

MAKRIA APO ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΣΕΙΡΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ

Διάβασε το manga πάση θυσία και δες τα ova. Το ανιμε είναι για μέχρι σισιο αρκ μετά είναι ένα τερατούργημα, μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΜΕΣΚΟΠΟΜΟΝΟΤΑΛΕΦΤΑ σειρά.

ΚΑνενας που να χει δει το Seirei no Moribito πείτε μου αν μετράει και κανένα ανιμε σε στυλ Sunabouzu an κυκλοφορεί

#528 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 April 2008 - 15:14

Χαλάρωσε, αν το Κenshin είναι τερατούργημα τότε άλλες σειρές τι είναι ? Απλά αξίζει μέχρι το επεισόδιο 62. Τα υπόλοιπα μέχρι το 95 είναι fillers. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κατατοπιστικότατο ποστ του Steiner_Zidane
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/314-rurouni-kenshin.html#post5191

E5VV38U.jpg

#529 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 April 2008 - 15:19

ΚΑνενας που να χει δει το Seirei no Moribito πείτε μου

Εμένα είναι η αγαπημένη μου σειρά του 2007 με μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ ώριμη σειρά καθαρά seinen. Αν σ'αρέσει fantasy setting, ρεαλισμός, ωραίοι διάλογοι και δίνεις σημασία σε σκηνοθεσία και όχι τόσο σε action και χαβαλέ τότε είναι για σένα. Στα + αυτής της σειράς το απίστευτο storytelling, η female πρωταγωνίστρια είναι godess σε στυλ και φωνή και θυμίζει άσχημα την Major από Gits σε κάποια πράγματα, το OST, το θεικό character development (χαρακτήρες ανθρώπινοι που τους πονάς με κίνητρα, πάθη, συναισθήματα) και το άψογο ending του. Πραγματικά πολύ ολοκληρωμένο.
Δε θα βρεις villains αλλά ούτε και "good-good" χαρακτήρες όπως και στην πραγματική ζωή. Τα κίνητρα φτιάχνουν τον άνθρωπο. Όλοι είναι διαφορετικοι και έχουν τόσο καλά στοιχεία όσο και κακά. Αλλά μόνο βλέποντας μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.
(και για να μην ξεχνιόμαστε μάλλον χαλαρά το καλύτερο συνολικά animation που έχω δει σε series. Ειδικά για fantasy setting)

Έχουν βγάλει και τα πρώτα 15 eps στην AC, πάρα πολύ καλή δουλειά οπότε gogo. (μετά πας σε Ani-kraze)

#530 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 April 2008 - 15:21

2)τυπου λιγο love story ,teenage love και χιουμορ (εδω ειναι λιγο Must ) σε φαση school rumble ,GTO ,ichigo100%

Love Hina (οπωσδηποτε)
Honey & Clover (παει πιο πολυ προς drama αλλα εχει ολα οσα ζητας)
Chobits (κι ας παει λιγο sci-fi)
Boys Be (οχι κατι φοβερο αλλα αρκετα καλο)
Final Approach (ειναι και μικρο)
Green Green (αν και μερικες σκηνες ισως σε σιχανουν)
Kasimasi (μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα!)

και επισης προτεινω Full Metal Panic, το μισο του μερος ειναι mecha αλλα το υπολοιπο ειναι αυτο που ζητας, και οταν πας στο Fumoffu θα ξεραθεις στο γελιο.
Posted Image

#531 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 April 2008 - 15:26

Χαλάρωσε, αν το Κenshin είναι τερατούργημα τότε άλλες σειρές τι είναι ? Απλά αξίζει μέχρι το επεισόδιο 62. Τα υπόλοιπα μέχρι το 95 είναι fillers. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κατατοπιστικότατο ποστ του Steiner_Zidane
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/314-rurouni-kenshin.html#post5191

'Αλλες σειρές δεν έχουνε από πίσω τέτοια διαμάντια manga ^^ Και αντί να το εκμεταλευτούνε το κατέστρεψαν.

Poldo δες το Ping Pong Club όπως και δήποτε

#532 MewMew

MewMew

Death 'n' Rebirth

• Members
  • 71 posts

Posted 18 April 2008 - 20:34

ωραίο το τοπικ ... πολύ καλόο.. τέσπα .. λοιπόν μόλις τελείωσα το death note και φυσικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις... αρκετα καλό μ φάνηκε και το eureka 7 and wolf's rain.. βασικά ΄τώρα θα ήθελα να δω ένα ανιμε που να μην μου χαλάσει την εντύπωση που έχω σχηματίσει (αρκετά καλή) .... κάτι σαν το death note με ωραία γραφικά κάθε είδος χαρακτήρα συναισθηματική φόρτιση και να θέλει και λίγο σκέψιμο όχι τίποτα που να το πιάνεις αμέσως.. φυσικά θα ήθελα να συνοδεύεται και με κατάλληλο soundtrack (γιατί μου ΄φαίνεται πως είναι σαν να παραγγέλνω σε πιτσαρία??:oo:).. γενικά θα ήθελα ένα καλό anime που να με τραβήξει μέχρι το λαστ επισόουντ.. αριγκατο!

#533 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 18 April 2008 - 20:44

Δες κάποια από τις φημισμένες ταινίες tου studiο Ghibli

Laputa, Spirited Away και Hotaru no Haka θα σου πρότινα

#534 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 April 2008 - 20:57

κάτι σαν το death note με ωραία γραφικά κάθε είδος χαρακτήρα συναισθηματική φόρτιση και να θέλει και λίγο σκέψιμο όχι τίποτα που να το πιάνεις αμέσως.. φυσικά θα ήθελα να συνοδεύεται και με κατάλληλο soundtrack (γιατί μου ΄φαίνεται πως είναι σαν να παραγγέλνω σε πιτσαρία??:oo:).. γενικά θα ήθελα ένα καλό anime που να με τραβήξει μέχρι το λαστ επισόουντ.. αριγκατο!

Εγώ προτείνω να αρχίσεις να βλέπεις λίγο αριστουργήματα series σαν ghost in the shell/ergo proxy/texhnolyze σε sci-fi, serei no moribito/twelve kingdoms/mushishi σε fantasy και monster σε σοβαρό ντετεκτίβικο thriller της προκοπής.

Αν θες πιο splatter/action/υπερφυσικό πάνε σε berserk/gantz, κι αν θες dementia με δύσκολα νοήματα και παράνοια πάνε σε paranoia agent/SEL/mind game και γενικώς όλα του Satoshi Kon.

#535 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 18 April 2008 - 21:03

Εγώ προτείνω να αρχίσεις να βλέπεις λίγο αριστουργήματα series σαν ghost in the shell/ergo proxy σε sci-fi, serei no moribito και twelve kingdoms σε fantasy και monster σε σοβαρό ντετεκτίβικο thriller της προκοπής.

Sorry που θα γίνω σπαστικός αλλα ας μην χρησιμοποιούμε τον ορο αριστούργημα για ψύλλου πήδημα.

Το ergo proxy είναι αρκετά controversial σειρά και όχι χωρίς λόγο ενώ το 12 Ki είναι λειψό.

#536 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 April 2008 - 21:12

Sorry που θα γίνω σπαστικός αλλα ας μην χρησιμοποιούμε τον ορο αριστούργημα για ψύλλου πήδημα.

Το ergo proxy είναι αρκετά controversial σειρά και όχι χωρίς λόγο ενώ το 12 Ki είναι λειψό.

Ε οκ έχεις ένα μικρό δίκιο αλλά όπως και νάχει όλοι την απόψη μας λέμε, και ναι για μένα ψαγμένες σειρές που δεν είναι τόσο απλές στην κατανόηση είναι και συνήθως αριστουργήματα. (βλέπε paranoia agent/boogiepop phantom/texhnolyze/sel/ergo proxy/paprika κτλπ κτλπ) Προφανώς δεν είναι mainstream αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι αριστουργήματα.

Όσο αφορά το 12kingdoms το ότι δεν έχει τέλος δεν μου λέει τίποτα. Μιλάς ίσως για το καλύτερο rpg-fantasy-series ever όπως και νάχει, που για πολλούς δε σιγκρίνεται με τίποτα απ'αυτά που βγαίνουν πλέον...Κάποια anime ήταν είναι και θα είναι απλά πάντα κάμποσες σκάλες ανώτερα..οτι κι αν βγει..
(όπως δεν είναι τυχαίο που το monster δε θα χάσει ποτέ την αξία του, αλλά και παλιότερες ταινίες όπως το akira ή το ghost in the shell 1 ή και το vampire hunter d.)

#537 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 18 April 2008 - 21:29

Τελειωσα το Blood+ προσφατα και εχω κολλησει!!!Laggare o server οπως λενε και καποιοι καμενοι φιλοι μου!!Δεν ξερω τι να δω μετα!!Τι μοθ προτεινετε?

#538 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 18 April 2008 - 21:31

Όσο αφορά το 12kingdoms το ότι δεν έχει τέλος δεν μου λέει τίποτα. Μιλάς ίσως για το καλύτερο rpg-fantasy-series ever όπως και νάχει, που για πολλούς δε σιγκρίνεται με τίποτα απ'αυτά που βγαίνουν πλέον...

Αυτό είναι μία φράση που την ακούω αρκετά συχνά και κάθε φορά αναρωτιέμαι "γιατί όλoι ξεχνάνε το berserk?" Και αυτό fantasy είναι.

Και στο κάτω κάτω το ότι τα fantasy ανιμε είναι κατά κανόνα fail δεν είναι λόγος να θεοποιούμε το πρώτο καλό fantasy anime που θα βρούμε.

(όπως δεν είναι τυχαίο που το monster δε θα χάσει ποτέ την αξία του, αλλά και παλιότερες ταινίες όπως το akira ή το ghost in the shell 1 ή και το vampire hunter d.)

Η αξία του Akira και του gits δεν είναι τόσο λόγο της ποιότητας τους σαν ταινίες αλλά κυρίως για το impact που είχανε στη διάδωση των anime στη δύση.

Για το monster θα συμφωνίσω και θα προσθέσω και το LOTGH

#539 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 April 2008 - 21:59

Μπορείς επίσης να δεις και το Highlander the search for Vengeance.Έχει ίδιο character design με το Vampire Hunter D Bloodlust και εξίσου εντυπωσιακές σκηνές μάχης.
Για το original vampire hunter εχχμμμ...boxtorrents.

#540 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 April 2008 - 22:13

Αυτό είναι μία φράση που την ακούω αρκετά συχνά και κάθε φορά αναρωτιέμαι "γιατί όλoι ξεχνάνε το berserk?" Και αυτό fantasy είναι.

Αν δεις πιο πάνω το ανέφερα το berserk αλλά δε το κατηγοριοποιώ με τα αριστουργήματα fantasy που προτείνω σε όλους, γιατί απλά είχε πολύ splatter , action, μπόλικο υπερφυσικό-ψέμα από ένα σημείο και μετά και ελλειπές τέλος για να με κάνει να το προτείνω σε όλους ανεξαρτήτως γούστου. Επίσης το character development που είχε, δεν ήταν και ότι καλύτερο έχω δει.

Fantasy anime για να το πεις αριστούργημα πρέπει να έχει και θεικό character development και μπόλικο ρεαλισμό που να σε κάνει να απορροφιέσαι στον κόσμο μέσα και να ξεχνάς το rl ακριβώς ότι θα έκανε ένα άριστο rpg. Άλλωστε η περίπτωση του berserk είναι unique και χίλια χρόνια manga αν θέλει κάποιος να καεί στο "πραγματικό" berserk. To anime χάνει πολύ.. Όχι πως δεν άξιζε οκ κλασική αξία στον χρόνο έχει, αλλά υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες σειρές στο σύνολο για μένα σε fantasy anime. Όπως και αυτές που ανέφερα πιο πάνω. :)

PS : Όσο αφορά το gits 1 το movie βαριέμαι να σου απαντήσω, μιας και η αξία αυτής της ταινίας, δεν έχει καν ανάγκη από κάποιον να στην πει ή να στην δείξει.
Ή την καταλαβαίνεις από μόνος σου ή οχι. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο.
Κάηκα στην πολυλογία, βαριέμαι να postaro ξανά γι'αυτό το θέμα :S

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires