Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 06 May 2008 - 17:24
Posted 06 May 2008 - 17:40

lordofblues, στο Code Geass οι CLAMP συνέβαλαν μόνο στο character design. Το σενάριο το ανέλαβαν άλλοι. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί σου αρέσει (βέβαια εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει ούτε το Code Geass, και ειδικά στο σενάριο

kienzan, ομολογώ ότι το manga του xxxHolic μου άρεσε αρκετά. Αλλά από κει και πέρα, CLAMP = πολύ φρου-φρου κι αρώματα, λίγη ουσία.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 May 2008 - 17:40

Δικό μου recommendation είναι το 9 love stories. Έαν OVA με 9 ιστορίες αγάπης, άλλωτε λυρικές, άλλο ρεαλιστικές, αλλά πάντοτε αξιόλογες, με καλό σκίτσο για την εποχή του και σίγουρα πολύ ωραία μουσική. Αξίζει να το τεστάρετε.

Posted 06 May 2008 - 17:44
Χοχο, εσείς το χοντρύνατε περισσότερο.
lordofblues, στο Code Geass οι CLAMP συνέβαλαν μόνο στο character design. Το σενάριο το ανέλαβαν άλλοι. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί σου αρέσει (βέβαια εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει ούτε το Code Geass, και ειδικά στο σενάριο).
Γι'αυτο Kenny ειπα οτι εχει σχεση, δεν ειναι. Παλι καλα που το σεναριο το ανελαβε αλλος αλλιως θα το ειχαν βραζιλιανικη σαπουνοπερα.
Πο πο αυτο το X ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.
Posted 06 May 2008 - 19:12
Posted 06 May 2008 - 20:16
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 06 May 2008 - 20:29
Βασικα ρίξε μία ματιά στο thread του Χ που έχει γίνει ενα μικρό debate και αποφάσισε μόνος σου.Δηλαδη με λιγα λογια να μην το δω!
Εχει φανατικους εχθρους αλλά και πάρα πολους φίλους, choose your side:hahaha:
Posted 06 May 2008 - 20:32
Βασικα ρίξε μία ματιά στο thread του Χ που έχει γίνει ενα μικρό debate και αποφάσισε μόνος σου.
Εχει φανατικους εχθρους αλλά και φίλους choose your side:hahaha:
Προφανως εχεις καταλαβει με ποια side ειμαστε εγω και ο Kienzan.
Posted 07 May 2008 - 15:11
και να δείχνει την σχέση τους!
Καμιά πρόταση?
Posted 07 May 2008 - 15:16

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 May 2008 - 01:17
Να το δεις σιγουρα, σε πολλους εχει αρεσει, ποιος ξερει ισως να εισαι εσυ ο επομενος.Δηλαδη με λιγα λογια να μην δω το Χ!
Ichigo13, δοκιμασε και το Onegai Teacher. Επισης η περιγραφη σου ταιριαζει ακριβως στο Okusama wa Joshikousei, αλλα σε προειδοποιω οτι ειναι απο τα χειροτερα ανιμε που εχω δει.

Posted 08 May 2008 - 21:47
Posted 08 May 2008 - 21:49
Εγώ έχω όρεξη για anime με πιστολίδια (Όχι hellsing/ devil may cry, τα έχω δει) Να έχει και χιούμορ και ωραία πλοκή, όχι μόνο σκηνές μάχης... Help anyone?
Αν δεν εχεις δει το Gungrave αυτο ειναι η επιλογη σου...
Posted 08 May 2008 - 22:02
Εγώ έχω όρεξη για anime με πιστολίδια (Όχι hellsing/ devil may cry, τα έχω δει) Να έχει και χιούμορ και ωραία πλοκή, όχι μόνο σκηνές μάχης... Help anyone?
Δεν το εχω δει αλλα νομιζω το black lagoon ειναι ετσι

Posted 08 May 2008 - 22:04
Trigun classic
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|