Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2012 - 22:49
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2012 - 22:50
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2012 - 22:55
@Ody: Όταν ήταν μικρός, του άρεσαν τα γουέστερν, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα λέει πως είναι με την πλευρά των Ινδιάνων... Να τον πιστέψω;

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2012 - 23:20
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 00:12
Όταν κάποιος έχει δει το Cowboy Bebop και έχει ενθουσιαστεί, τα επόμενα anime που πρέπει να του δώσεις είναι Samurai Champloo και Michiko To Hatchin. Απόδοση 1.05, σιγουράκι λέμε, δεν θα πας κουβά.[...] έχει δει το Cowboy Bebop και έχει ενθουσιαστεί (ειδικά με τα επεισόδια "Pierrot Le Fou" και "Black Dog Serenade", αν αυτό σας βοηθάει καθόλου).[...]
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 00:39
52 Kingdoms
Εδώ τα 45 επισόδεια δεν φτάσαν για τα 12, αμα ήταν 52 την είχαμε βάψει ;pppp
Αυτό που θα ζητήσω είναι κάπως δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσετε.
Έχω ένα άτομο που θέλω να το "μπάσω" στα anime. Το άτομο αυτό είναι... ο μπαμπάς μου!
Όπως πρότειναν και οι από πάνω, Monster δαγκωτό!!
Επίσης το Ergo Proxy είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα ώριμου άνιμε με τροφή για σκέψη και μπορείς να το βρεις και με ελληνικά subs για να μην υπάρχει θέμα στο διάβασμα!
Τα OVA του Kenshin παρότι δεν ξέρω αν είναι τόσο κατάλληλα (λόγω πιθανών άγνωστων ιστορικών στοιχείων που ανέφερες ότι δεν θέλεις) στέκουν πολύ καλά απο μόνα τους και προσωπικά τα θεωρώ από τις πιο ολοκληρωμένες,ατμοσφαιρικές και ώριμες δουλειές ever! Βέβαια έχουν και λίγο slow pace οπότε δεν ξέρω...it's up to you!!
Τέλος θα έλεγα επιφυλακτικά και το Berserk (<3) μιας και του αρέσουν τα fantasy (το συγκεκριμένο είναι πιο dark though) αλλά παρότι παίζει να τον τραβήξει, φοβάμαι μην τον αφήσει στα κρύα του λουτρόυ έτσι όπως το έχουν κάνει το άνιμε

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 10:03
Επίσης αν ενδιαφέρεται για κοινωνικά θέματα ίσως τον ενδιέφερε να δει και το tokyo magnitude 8.0 που ασχολείται με τους σύγχρονους Ιάπωνες και πώς αντιμετωπίζουν μία κρίση όπως ένας μεγάλος σεισμός και είναι και σχετικά επίκαιρο.
Τώρα που το σκέφτομαι και ένα house of five leaves θα ήταν ταμαμ αν δεν τον ενοχλούν οι αργοί ρυθμοί.
Από κει και πέρα ergo proxy, michiko to hatchin και samurai champloo που προτάθηκαν ήδη. A και ένα usagi drop για να του βγει εκ νέου το πατρικό από μέσα του

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 18:54
ή κανενα anime με δαιμονες "akuma" οπως λενε και στην γλωσσα τους
ps: i am not a pervert
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 19:08
Excessive fanservice with a little violence as a side dish, καλά κατάλαβα;μπορει να μου προτεινει καποιος παρομοιο anime σαν το highschool DxD (ecchi φαση με γυμνο αλλα ΟΧΙ hentai)
ή κανενα anime με δαιμονες "akuma" οπως λενε και στην γλωσσα τους
ps: i am not a pervert
Queen's Blade και Seikon No Qwaser.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 20:08
Excessive fanservice with a little violence as a side dish, καλά κατάλαβα;
Queen's Blade και Seikon No Qwaser.
ναι κατι τετοιο ^_^
thanks!!!!
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 10:48
Manyuu Hikenchou
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 14:28

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 22:58
Για ταινία με αναφορά στο πολεμικό παρελθόν της Ιαπωνίας, προτεἰνω το Sword of the Strangers & Ninja Scroll.
Κοινωνικού περιεχομένου απο την λίστα το Tokyo Godfather.
Φαντασίας τώρα Vampire Hunter d Bloodlust & Steamboy
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 23:41
λεω να αρχισω Code Geass ..ναι τν Lelouch!! εσεις τι λετε ειναι καλο?
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|