Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#496 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:25

Μερικοι εχουν παραξεφυγει off-topic εδω μεσα...

που πηγαν τα οραια shoujo αnimes με εροτα(οχι hentai:df13952b:) αλλα και πολυ ξύλο???????????ελπιζω να μου προταθουν και αλλα.ανιμε που εχω δει¨[zero no tsukaima kanokon elfen lied(ok a little hentai:uhh:)kasimasi(mpliax)honey and clover cardcaptor sakura(SUPER WOW)full moon wo sagashite,kamikaze kaito jeanne(i loveit!!!!)KAMICHAMA KARIN 4TW!!!!!:kawaii:kabamarou tsubasa chronicle kamisama kazokou ouran high school club kare kano gakuen alice(θα ηταν καλητερο αν ειχε φιλακι),runouni kenshin inuasha shakugan no shana spice and wolf myself yourself naruto one piece shaman king bleach ufo nosora .αυτα θημαμαι μεχρι τωρα.παντωσ το ειδοσ που ψαχνω ειναι εροτασ (φιλακι ειναι απαρετιτο:joyful:)αλλα να υπάρχει καλη υποθεση και παραδοσιακο ξιλο

Αν σου αρεσουν τα παλια ανιμε, προτεινω Kimagure Orange Road και Maison Ikkoku, ισως και Ranma 1/2. Aν οχι, στανταρ Love Hina και School Rumble, ισως και D.N.Angel και Fate/Stay Night. Αν σου αρεσε το Kare Kano μαλλον θα σου αρεσει και το Bokura ga ita.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#497 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:02

Αγαπητέ Sunday και Κεννυ έχετε να μου προτείνεται κάτι σε στυλ ergo proxy, noein, darker than black ? κάτι με επιστημονική φαντασία, σκοτάδι, μαυρίλα, σαπίλα; Θα προτιμούσα ένα old school anime και ένα καινούργιο.
(το memories το είδα)

#498 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:06

Αγαπητέ Sunday και Κεννυ έχετε να μου προτείνεται κάτι σε στυλ ergo proxy, noein, darker than black ? κάτι με επιστημονική φαντασία, σκοτάδι, μαυρίλα, σαπίλα; Θα προτιμούσα ένα old school anime και ένα καινούργιο.
(το memories το είδα)

Το ξέρω πως περιμένεις απάντηση από Kenny-Sunday, αλλά παρ'όλα αυτά να σου προτείνω (δεν άντεξα) Texhnolyze και Serial experiments lain αν δε τα έχεις ήδη δει. (αν και γενικά είναι ψιλοδυσνόητα και hardcore anime science fiction. Πάντως είναι αρκετά σκοτεινά.. στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Boogiepop phantom..)

#499 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:42

Αν έχεις δει την πρώτη ταινία Ghost In The Shell, όλα τα άλλο φαίνονται φτωχά.

Καλά, υπερβάλλω, anyway, στην απίθανη περίπτωση που δεν την έχεις δει ακόμα, δες την.

Από κει και πέρα, θα συμφωνήσω μ' αυτά που πρότεινε ο Radagast82, και θα προσθέσω και το underrated διαμαντάκι που λέγεται Gilgamesh.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#500 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:43

Αγαπητέ Adventurer έχετε να μου προτείνεται κάτι σε στυλ ergo proxy, noein, darker than black ? κάτι με επιστημονική φαντασία, σκοτάδι, μαυρίλα, σαπίλα; Θα προτιμούσα ένα old school anime και ένα καινούργιο.
(το memories το είδα)

Soul Taker (2001)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#501 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 01:19

Το ξέρω πως περιμένεις απάντηση από Kenny-Sunday, αλλά παρ'όλα αυτά να σου προτείνω (δεν άντεξα) Texhnolyze και Serial experiments lain αν δε τα έχεις ήδη δει. (αν και γενικά είναι ψιλοδυσνόητα και hardcore anime science fiction. Πάντως είναι αρκετά σκοτεινά.. στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Boogiepop phantom..)

+1 για Texhnolyze ειδικά για την μαυρίλα του και τη βία του.
+0.5:hahaha: για το Serial Experiments Lain, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα

για το Boogiepop δεν μπορώ να πω κάτι, δεν το έχω δει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#502 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:43

thanks and noted :)

αλλα kenny το ghost in the shell η πρώτη ταινίατουλάχιστον
δεν μου άρεσε.

#503 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:46

το underrated διαμαντάκι που λέγεται Gilgamesh.

qft.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#504 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 21:36

Erisabetsu, αν και σε εντελώς διαφορετικό ύφος, τσέκαρε και το Speed Grapher αν δεν το έχεις δει.

Υ.Γ. Το Gilgamesh είναι μέτριο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#505 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 21:54

hai hai ευχαριστώ sunday

παιδιά τα σημείωσα όλα και σύντομα θα αρχίσω το κατέβασμα.
ευχαριστώ.

#506 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 22:16

Το speed grapher πάντως είναι όντως διαφορετικό ύφος εμένα μου θυμίζει λίγο στυλ gantz. (κατά κάποιο τρόπο)

PS : Το Gilgamesh παίδες από τι group προτείνετε;

#507 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 22:47

Υ.Γ. Το Gilgamesh είναι ΕΠΟC.

.
.
.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 22:59

Είπες τη γνώμη σου, είπα τη δική μου. Άλλαξε όσα quote θες...

Ragadast, κατέβασα Β-Α γιατί δεν βρήκα Live-Evil

Δημοσιευμένη  εικόνα

#509 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 13:15

Ragadast, κατέβασα Β-Α γιατί δεν βρήκα Live-Evil

Thanx και εγώ αυτό κατεβάζω.

Ερώτηση.

Έχει να μου προτείνει κανείς οτιδήποτε που να έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το αριστούργημα vampire hunter d bloodlust?

(Στη συγκεκριμένη ταινία προτίμησα με "διαφορά" το Ιαπωνικό dub απ'το original english dub, μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο σε "ατμοσφαιρικό επίπεδο" αλλά και σε ρεαλιστικότητα χαρακτήρων και σκοτεινών χαρακτήρων/φωνών.)

Σπάνια βρίσκεις διαμάντια με τέτοια ατμόσφαιρα γμτ που να σε κρατάνε απ'την αρχή ως το τέλος, και να συνδυάζουν τόσο πετυχημένα action/υπερφυσικό/σενάριο με ταυτόχρονα ωραίους χαρακτήρες και animation. :(

#510 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 13:22

Radagast δες και το πρώτο original Vampire Hunter D.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires