Αν σου αρεσουν τα παλια ανιμε, προτεινω Kimagure Orange Road και Maison Ikkoku, ισως και Ranma 1/2. Aν οχι, στανταρ Love Hina και School Rumble, ισως και D.N.Angel και Fate/Stay Night. Αν σου αρεσε το Kare Kano μαλλον θα σου αρεσει και το Bokura ga ita.που πηγαν τα οραια shoujo αnimes με εροτα(οχι hentai:df13952b:) αλλα και πολυ ξύλο???????????ελπιζω να μου προταθουν και αλλα.ανιμε που εχω δει¨[zero no tsukaima kanokon elfen lied(ok a little hentai:uhh:)kasimasi(mpliax)honey and clover cardcaptor sakura(SUPER WOW)full moon wo sagashite,kamikaze kaito jeanne(i loveit!!!!)KAMICHAMA KARIN 4TW!!!!!:kawaii:kabamarou tsubasa chronicle kamisama kazokou ouran high school club kare kano gakuen alice(θα ηταν καλητερο αν ειχε φιλακι),runouni kenshin inuasha shakugan no shana spice and wolf myself yourself naruto one piece shaman king bleach ufo nosora .αυτα θημαμαι μεχρι τωρα.παντωσ το ειδοσ που ψαχνω ειναι εροτασ (φιλακι ειναι απαρετιτο
)αλλα να υπάρχει καλη υποθεση και παραδοσιακο ξιλο
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:25

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:02
(το memories το είδα)
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:06
Αγαπητέ Sunday και Κεννυ έχετε να μου προτείνεται κάτι σε στυλ ergo proxy, noein, darker than black ? κάτι με επιστημονική φαντασία, σκοτάδι, μαυρίλα, σαπίλα; Θα προτιμούσα ένα old school anime και ένα καινούργιο.
(το memories το είδα)
Το ξέρω πως περιμένεις απάντηση από Kenny-Sunday, αλλά παρ'όλα αυτά να σου προτείνω (δεν άντεξα) Texhnolyze και Serial experiments lain αν δε τα έχεις ήδη δει. (αν και γενικά είναι ψιλοδυσνόητα και hardcore anime science fiction. Πάντως είναι αρκετά σκοτεινά.. στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Boogiepop phantom..)
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:42
Καλά, υπερβάλλω, anyway, στην απίθανη περίπτωση που δεν την έχεις δει ακόμα, δες την.
Από κει και πέρα, θα συμφωνήσω μ' αυτά που πρότεινε ο Radagast82, και θα προσθέσω και το underrated διαμαντάκι που λέγεται Gilgamesh.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 01:19
Το ξέρω πως περιμένεις απάντηση από Kenny-Sunday, αλλά παρ'όλα αυτά να σου προτείνω (δεν άντεξα) Texhnolyze και Serial experiments lain αν δε τα έχεις ήδη δει. (αν και γενικά είναι ψιλοδυσνόητα και hardcore anime science fiction. Πάντως είναι αρκετά σκοτεινά.. στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Boogiepop phantom..)
+1 για Texhnolyze ειδικά για την μαυρίλα του και τη βία του.
+0.5:hahaha: για το Serial Experiments Lain, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα
για το Boogiepop δεν μπορώ να πω κάτι, δεν το έχω δει.

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:43

αλλα kenny το ghost in the shell η πρώτη ταινίατουλάχιστον
δεν μου άρεσε.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:46
qft.το underrated διαμαντάκι που λέγεται Gilgamesh.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 21:36
Υ.Γ. Το Gilgamesh είναι μέτριο.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 21:54
παιδιά τα σημείωσα όλα και σύντομα θα αρχίσω το κατέβασμα.
ευχαριστώ.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 22:16
PS : Το Gilgamesh παίδες από τι group προτείνετε;
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 22:47
Υ.Γ. Το Gilgamesh είναι ΕΠΟC.
.
.
.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 22:59
Ragadast, κατέβασα Β-Α γιατί δεν βρήκα Live-Evil
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 13:15
Ragadast, κατέβασα Β-Α γιατί δεν βρήκα Live-Evil
Thanx και εγώ αυτό κατεβάζω.
Ερώτηση.
Έχει να μου προτείνει κανείς οτιδήποτε που να έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το αριστούργημα vampire hunter d bloodlust?
(Στη συγκεκριμένη ταινία προτίμησα με "διαφορά" το Ιαπωνικό dub απ'το original english dub, μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο σε "ατμοσφαιρικό επίπεδο" αλλά και σε ρεαλιστικότητα χαρακτήρων και σκοτεινών χαρακτήρων/φωνών.)
Σπάνια βρίσκεις διαμάντια με τέτοια ατμόσφαιρα γμτ που να σε κρατάνε απ'την αρχή ως το τέλος, και να συνδυάζουν τόσο πετυχημένα action/υπερφυσικό/σενάριο με ταυτόχρονα ωραίους χαρακτήρες και animation.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|