Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5221 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 February 2012 - 17:29

Χαχα ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας :)
τωρα μια αλλη ερωτηση..το fanservice που βλεπω τοσο συχνα στο φορουμ, ειναι το ολο "παω προς τσοντα σιγα σιγα" θεμα;

Ε,κάπως έτσι,για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Βέβαια,μπορεί να διαφοροποιείται ο βαθμός με τον οποίο διαχειρίζεται η κάθε σειρά το fan servise.

Posted Image

#5222 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 February 2012 - 17:35

To fanservice είναι αυτό ακριβώς που ακούγεται. "Υπηρεσία" προς τους fans. Δηλαδή οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε μια σειρά με αποκλειστικό στόχο να ευχαριστήσει τους fans χωρίς προφανή λόγο που έχει να κάνει με την πλοκή της υπόθεσης. Αυτό μπορεί να είναι από βυζάκια και βρακάκια, yaoi innuendos μέχρι εκτεταμένες σκηνές βίας για τους splatter fans ή λεπτομερείς σκηνές με καλογυαλισμένα robot για τους mecha fans.

Συνήθως είναι τα βυζάκια και τα βρακάκια όμως :P

Keeeeeeeeeeeenny πότε θα τελειώσεις εκείνο το λεξικό είπαμε?

xbJ3b2w.jpeg

#5223 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 03 February 2012 - 18:20

Καλησπέρα ,

Ήθελα να ρωτήσω.

Θέλει η κοπέλα μου, να δούμε Anime, για την ακρίβεια, θέλει να την μυήσω στον κόσμο του Anime.

Εγώ προσωπικά βλέπω Bleach,Naruto,Hellsing,Claymore,Bererk,Blood+,Vampire Hunter κτλ.

Απο ταινίες κανονικές και ΌΧΙ Anime,της αρέσουν τα ρομαντικά,περιπέτειες κτλ.

Δεν έχω πρόβλημα να δώ και εγώ τέτοια.

Με τι θα μου συνιστούσατε να ξεκινήσουμε ώστε να κάνει Entry στον κόσμο του Anime ?

Κάθε άποψη καλοδεχούμενη .

Ο_ο

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#5224 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 February 2012 - 18:24

Chobits.

Posted Image

#5225 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 February 2012 - 18:28

Kαταρχάς προτείνω να δείτε λίγο καλύτερα τα threads του forum. Μέλος από το 2009 και δεν ξέρεις το recommendation thread για πίσσα και πούπουλα είσαι Hellsing.

Αλλα επειδή κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος (πολύ βάθος όμως μην ξεθαρρεύεις) θα σε βοηθήσω στο δίλημμά σου.

Seirei no Moribito, Michiko to Hatchin, Bounen no Xamdou, Casshern Sins, Vampire Hunter D:Bloodlust, Eureka Seven, Monster, Kimi ni Todoke, Nodame Cantabile, Terra E (2007), Honey & Clover, Usagi Drop, Ano Hana, Μacross Zero

Kαι να πεις στην κοπέλα σου να γραφτεί και αυτή για να την αναλάβουμε από πρώτο χέρι.

#5226 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 February 2012 - 18:28

Honey and clover με τα χίλια. Είναι και για άντρες και για γυναίκες και είναι από τα καλύτερα anime εκεί έξω. Και νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει τα anime μιας και είναι προσγειωμένο και ρεαλιστικό.

Κανα baccano για περιπέτεια ή αν είναι λίγο πιο ανοιχτή κανα Tengen Toppa Gurren Lagann

xbJ3b2w.jpeg

#5227 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 03 February 2012 - 18:32

5 Centimeters per Second

#5228 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 February 2012 - 18:32

Whisper of the Heart

#5229 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 03 February 2012 - 18:39

Honey and clover για κατι πιο light
Full moon wo sagashite για ενα ομορφο romance
Clannad για ενα πιο βαρυ romance, drama. Πες της να προμηθευτει με χαρτομαντηλα

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#5230 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 03 February 2012 - 18:49

Cowboy Bebop: Περιπέτεια, διστημικό western, αυτοτελή επεισόδια και φοβερή μουσική

Millennium Actress: Ρομαντική ταινία, ιστορική με κάποια στοιχεία περιπέτειας, πολύ ωραία.

15fkk04.jpg

#5231 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 February 2012 - 19:21

The girl who leapt through time.

#5232 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 February 2012 - 19:33

The girl who leapt through time.

Αυτό και το Bounen no Xamdou νομίζω είναι πολύ καλές επιλογές. Έχουν πολύ καλό σχέδιο και animation οπότε, οπτικά τουλάχιστον, πιστεύω ότι θα πωρώσουν κάποιον που έχει να δει anime από εποχές Sailormoon. Έχουν και τα δύο αρκετά γρήγορο ρυθμό με δράση, και έχουν και το ρομαντικό στοιχείο.
Ίσως το the girl who leapt να είναι καλύτερο για εισαγωγή μιας και είναι μικρότερο σε μέγεθος (και το bounen δεν έχει πολύ exposition.)

Posted Image

#5233 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 03 February 2012 - 22:01

Καλησπέρα ,

Ήθελα να ρωτήσω.

Θέλει η κοπέλα μου, να δούμε Anime, για την ακρίβεια, θέλει να την μυήσω στον κόσμο του Anime.

Εγώ προσωπικά βλέπω Bleach,Naruto,Hellsing,Claymore,Bererk,Blood+,Vampire Hunter κτλ.

Απο ταινίες κανονικές και ΌΧΙ Anime,της αρέσουν τα ρομαντικά,περιπέτειες κτλ.

Δεν έχω πρόβλημα να δώ και εγώ τέτοια.

Με τι θα μου συνιστούσατε να ξεκινήσουμε ώστε να κάνει Entry στον κόσμο του Anime ?

Κάθε άποψη καλοδεχούμενη .

Ο_ο

ΊΣως το Spirited away, Howl's moving castle, Nausica of the valley of the wind, Whisper of the heart, 5 centimeters per second, princess tutu, ef-a tale of memories, Clannad, She and her cat, Hoshizora Kiseki, Kiki's delivery service, My neighboor Totoro, Nodame Cantabile, Laputa:Castle in The sky, Princess Mononoke... και σειρες των CLAMP

Ελπίζω να βοήθησα....
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#5234 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 03 February 2012 - 22:49

Θα συμφωνήσω και εγώ με 5cm per second που είναι μικρό με τέλεια γραφικά , μουσική κλπ , φεύγει πολύ γρήγορα και ταιριάζει 100% στην κατάσταση !
Από περιπέτεια τις ταινίες του Miyazaki και το Summer Wars .
Θα σου προτείνω να την αρχίσεις με ταινίες και όχι με σειρά . Με τίποτα δεν θα πρότεινα Clannad και οτιδήποτε με πάνω από 12-13 επεισόδια , συνήθως αυτοί που δεν είναι μυημένοι στα anime δεν έχουν καθόλου υπομονή .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5235 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 03 February 2012 - 23:32

Θα συμφωνήσω και εγώ με 5cm per second που είναι μικρό με τέλεια γραφικά , μουσική κλπ , φεύγει πολύ γρήγορα και ταιριάζει 100% στην κατάσταση !
Από περιπέτεια τις ταινίες του Miyazaki και το Summer Wars .
Θα σου προτείνω να την αρχίσεις με ταινίες και όχι με σειρά . Με τίποτα δεν θα πρότεινα Clannad και οτιδήποτε με πάνω από 12-13 επεισόδια , συνήθως αυτοί που δεν είναι μυημένοι στα anime δεν έχουν καθόλου υπομονή .

βασικα εμενα αυτο με "κολλησε" στα ανιμε, το γεγονος οτι ηξερα πως θα συνεχιστει για πολυ ακομα και πως θα απολαυσω περισσοτερο τον "αγαπημενο" μου χαρακτηρα...

anw ειμαι ο μονος που βρηκε το ef-a tale of memories βαρετο και μπερδεμενο; "/

μπορεις να αρχισεις με The world god only knows S1/S2 εχει πολυ romance οποτε για τη κοπελα πρεπει να ειναι οτι πρεπει :)

Edited by Darkave10, 03 February 2012 - 23:40.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires