Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4891 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2011 - 14:01

Σας ευχαριστω και παλι!!!!:joyful:

#4892 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 22:16

Ουφ, παιδιά.
Εδώ και αρκετό καιρό, βδομάδες ή και μήνα+, παρακολουθώ κάποια ανιμέ. Αλλά τα βλέπω... με το ζόρι; Θέλω να πω πως κάθομαι να δω ένα επεισόδιο και μετά βαριέμαι, ή το βαριέμαι το επεισόδιο πριν καν τελειώσει και το κλείνω. Και θέλω πραγματικά να δω κάτι, γιατί κοιμάμαι αργά και δεν έχω τι να κάνω.
Με λίγα λόγια, μου λείπει ένα καλό ανιμέ που θα με καθηλώσει όπως παλία. Θέλω να καώ λίγο με κάποια σειρά, να με κάνει να την δω σε μια-δυο μέρες και να νιώθω ωραία βλέποντας την, ώστε να μην καταλαβαίνω ότι πέρασε η ώρα. Τέτοια σειρά έχω να δω, ειλικρινά, μήνες. Όλα τα βλέπω με μισή καρδία.
Δωσ'τε μου κάτι, κάτι ground-breaking story και ridiculously awesome animation. Βλέπω οτιδήποτε genre, αρκεί να έχει αυτά που ζήτησα above.
Please? Τώρα κάθησα και άνοιξα το φάκελο Anime Series που έχω (είναι τα currently watching μου) και κανένα δεν μου πάει καρδία να ανοίξω να δω... Και αυτό μου την δίνει, πολύ.
Ευχαριστώ. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

#4893 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 22:20

Kaiba

#4894 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 22:21

Hmm δύσκολο γιατί δεν ξέρουμε τι έχεις δει (συνήθως τα καλά τα εχούν δει πρώτα άλλα κάτι θα βρεθεί)...

densetsu no yuusha no densetsu το έχεις δει ???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4895 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 22:25

Μπορείς να δώσεις κανα παράδειγμα και ίσως κάποια που έχεις δει για να μην πετάει ο καθένας τα αγαπημένα του anime? :P

xbJ3b2w.jpeg

#4896 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 22:25

>να με κάνει να την δω σε μια-δυο μέρες
>να νιώθω ωραία βλέποντας την
>ground-breaking story
>ridiculously awesome animation
>Βλέπω οτιδήποτε genre

Boku no pico ειναι αυτο που ζητας

#4897 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 22:58

Σημείωσα το Kaiba και θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.
Το Legend of the Legendary Heroes το άρχισα τα Χριστούγεννα αλλά συνέβη ό,τι ανέφερα... Και δεν το τέλειωσα ποτέ. Λες να προσπαθήσω ξανά...; :knock-knock:
Το Boku no Pico είναι Hentai, μου φαίνεται έχεις όρεξη για trolling. Ευχαριστώ, πάντως.

Το τι έχω δει είναι εδώ (recently updated): http://myanimelist.net/animelist/theodorus

Stand-by για περισσότερες προτάσεις.

#4898 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:21

Ε τότε δες κανα tengen toppa gurren lagann... Αν δεν σε πορώσει αυτό, Ι don't know what will :P

Τσέκαρε και τα bounen no xamdou και Michiko to Hatchin...

Υπάρχουν αρκετά καλά anime αλλά αυτό το ridiculously awesome animation με προβληματίζει λιγάκι γιατί δεν ξέρω πώς το εννοείς :P

xbJ3b2w.jpeg

#4899 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:26

Το Legend of the Legendary Heroes το άρχισα τα Χριστούγεννα αλλά συνέβη ό,τι ανέφερα... Και δεν το τέλειωσα ποτέ. Λες να προσπαθήσω ξανά...; :knock-knock:

Ναι γιάτι την όλη πορώση θα την φάς στα τελευταία επισόδια οπότε bear with it a bit.Επεισής πρόσεξα στην λίστα σου ότι δεν υπάρχει το death note μέγα λάθος(my opinion) και πιστεύω ότι έχει ότι αναζητάς!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4900 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:34

Mono, φαίνονται και τα τρεία promising!
Ευχαριστώ :gotit:

Α όσο για το animation, εννοώ να είναι ωραίο, καινούριο, flawless, καθαρό και διαυγές. Το Bounen no Xamdou για παράδειγμα, πολύ όμορφο. Hanasaku Iroha, Clannad, Bakemonogatari, Code Geass, Fullmetal Alchemist... and anything in between, τέτοιου τύπου. Animation όπως π.χ. του DMC δεν θέλω, ή των παλιών ανιμέ.

#4901 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:38

Kaiji.
Eίναι ίσως το λιγότερο βαρετό άνιμε που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Αλλιώς προτείνω gilgamesh και είσαι κομπλέ.

Αλήθεια, υπάρχει κάποια σειρά που να αναφέρεται στο πασύγνωστο μυθιστόρημα "water margin?"

O6rrvsU.jpg

#4902 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:45

Ωωω, το Gilgamesh... Intriguing. Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε.
Φοβάμαι λίγο το Kaiji λόγω του μυτόνγκα, αλλά διαβάζοντας το Summary έχω καλό προαίσθημα.
Σε ευχαριστώ.

Anime recommendations so far: 6

#4903 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:47

Μακριά από Γκιλγκαμές. Προσωπικά το βρήκα πολύ βαρετό με μουντά χρώματα.

Το Καΐτζι από την άλλη είναι φοβερό.

#4904 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:51

Gurren Lagann που σού'πε και η μόνο. Αν έχεις όρεξη να ξεπεράσεις το πρόβλημα με το παλιό animation δες το Hajime No ippo, και αμα ξεκολήσεις πριν το τελειώσεις πες μου:P
Δες και κανα Cross Game, Black Lagoon, Ga rei Zero(ασχετα μεταξύ τους)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#4905 Alex-kun Uchiha

Alex-kun Uchiha

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 23:55

προτεινω Gundam 00 ειναι πολλη ορεο Anime kai GTO great Teacher Onizuka :D

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires