Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 16 August 2011 - 00:57
Posted 18 August 2011 - 17:44
Το wallflower είναι πολύ καλή επιλογή, είναι πολύ αστείο, παρωδία shoujo. Θα σου πρότεινα και dmc, colorful, azumanga daiho, που είναι σχετικά πιο εύπεπτα (από άλλες καμμένες επιλογές).Ας προτεινει καποιος κατι καλυτερο απο το να κατσω να δω Vampire Knight. Κατι χιουμοριστικο και ανεμελο (μικρο).
Το gag manga biyori τα σπάει, αλλά είναι αρκετά καμένο και μπορεί να σε ξενίσει. Δοκίμασε να δεις πρώτα κανένα επεισόδιο στο youtube για να δεις αν είναι του γούστου σου. Αν είναι, ξανα-έλα από εδώ να σου προτείνουμε και άλλα ανάλογα.

Posted 19 August 2011 - 03:14
Αν γίνεται το animation να μην ανθρωποφέρνει(δεν ήξερα πως αλλιώς να το πω!)
Ευχαριστώ

Posted 19 August 2011 - 03:41
Σε σχολεία όλα:Παιδιά μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποια comedy/romance σειρά σε στυλ School Rumble(και αν είναι κ πιο dominant το στοιχείο της κωμωδίας δεν πειράζει)και μια πιο ''σοβαρή'' του ίδιου είδους με ελάχιστα κωμικά στοιχεία?
Ευχαριστώ
Εντελώς κωμικά είναι τα Cromartie High School και Azumanga Daioh.
Κράματα κωμωδίας και δράματος με ρομάτζο είναι τα Kare Kano, Kimi ni Todoke, Kanon και Clannad (μόνο η πρώτη σεζόν).
Πιο σοβαρά είναι τα Aoi Hana (shoujo ai), Hourou Musuko (gender bender).
Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά, ειδικά στη δεύτερη κατηγορία.
(Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το animation οπότε το αγνόησα.)
Posted 19 August 2011 - 04:24
Ευχαριστώ για τις προτάσεις,από ένα γρήγορο τσεκάρισμα στις περιλήψεις μάλλον θα κατευθυνθώ προς Hourou Musuko και Azumanga Daioh μεριά

Posted 19 August 2011 - 16:27
Παιδιά μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποια comedy/romance σειρά σε στυλ School Rumble(και αν είναι κ πιο dominant το στοιχείο της κωμωδίας δεν πειράζει)και μια πιο ''σοβαρή'' του ίδιου είδους με ελάχιστα κωμικά στοιχεία?
Ευχαριστώ
Από τα πιο κωμικά που μου έρχονται τώρα είναι τα:
- Toradora!
- Lovely Complex
- B Gata H Kei(αν δεν σου αρέσουν τα ecchi anime μην το δεις)
- Nyan Koi!
- Spice and Wolf(Δεν είναι καθαρό Romance/Comedy αλλά εμένα προσωπικά με έκανε να δω και τις 2 σεζόν μονορούφι)
Τώρα να σου πω την μαύρη αλήθεια μου δεν ξέρω αν είναι κοντά στο School Rumble γιατί δεν έχω κάτσει να το δω ακόμα αλλά νομίζω πως έχω πέσει μέσα
Από σοβαρά Romance ντεν ξέρει...
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 19 August 2011 - 17:45
Posted 19 August 2011 - 18:33
Εγώ ψαχνω κατι με πλοκη τυπου Deathnote, και παρ'ολα αυτα να φερνει λιγο σε ao no exorcist ... παιζει να υπαρχει κατι τετοιο;
Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς μάλλον ψάχνεις κάποιο ποιοτικό shonen όπως το deathnote αλλά και με δράση όπως το ao no exorcist;Σε αυτήν την περίπτωση:Full metal alchemist,D-gray man,Gintama.
Στην περίπτωση που θες κάτι κοντά στην υπόθεση και την ατμόσφαιρα του deathnote αλλά πιο σοβαρό χωρίς δράση,θα δεις το Monster.
Το Code geass επίσης βγάζει αίσθηση Deathnote,έχει κάποια κοινά και δράση(με mecha).

Posted 23 August 2011 - 15:05
Posted 24 August 2011 - 06:15
Posted 24 August 2011 - 07:58
Posted 24 August 2011 - 11:01
FixedVampire Princess Miyu (βαμπιρ Jigoku Shoujo)

Posted 24 August 2011 - 12:08
α και το κλασσικο
http://draculand.blogspot.com/2009/07/yami-no-teio-kyuketsuki-dracula-1980.html
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|