Κοντά σε Berserk μπορείς να δοκιμάσεις τα ova του Lodoss war που λένε ότι είναι αρκετά καλά, αν δεν βαριέσαι δες και το Guin Saga (μπαμπάς του Berserk) αλλά ετοιμάσου για οτιναναι σύμπαν (βάρβαροι, ινδιάνοι, ninja όλα παίζουν
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 13 August 2011 - 14:26
Κοντά σε Berserk μπορείς να δοκιμάσεις τα ova του Lodoss war που λένε ότι είναι αρκετά καλά, αν δεν βαριέσαι δες και το Guin Saga (μπαμπάς του Berserk) αλλά ετοιμάσου για οτιναναι σύμπαν (βάρβαροι, ινδιάνοι, ninja όλα παίζουν
Posted 13 August 2011 - 14:33
Golden Boy.Και κάτι εξίσου μοναδικό σαν το GTO ?( ξέρω,βάζω δύσκολα
)
Posted 13 August 2011 - 18:09
(Και όχι το Legend of Galactic Heroes
Posted 13 August 2011 - 18:56
Και κάτι εξίσου μοναδικό σαν το GTO ?( ξέρω,βάζω δύσκολα
)
λιγο πιο παλαιομοδιτικο αλλα πιο αποτελεσματικο. Βασιζεται σε γνωστο στην Ιαπωνια βιβλιο
Botchan
http://www.animecornerstore.com/anclasjaplit3.html
Posted 13 August 2011 - 19:05
Οπωσδήποτε crest of the stars, Captain Harlock: The Endless Odyssey για λίγο πιο retro (είναι του 2004
), macross (τη πρώτη σειρά, αν και έχει αρκετά mecha).
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
Terra e...
Το ήξερα ότι θα το γράψεις το συγκεκριμένο XD
Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα το σχέδιο του σε σχέση με άλλα, αλλά μιας και το έχουν μεταφράζει οι Anime.Awmn και εμπιστεύομαι το γούστο τους θα το κατεβάσω.
Ευχαριστώ για την πρόταση.
Posted 13 August 2011 - 20:08
Helluuu. Με έχει πιάσει ψυχοπλάκομα τελευταία και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα anime με τέρμα comedy να γελάω σαν καθυστερημένο με λίγα λόγια...παρακαλώ.
+1 σε Gintama.Τσέκαρε και Level E που είναι μικρό και χιουμοριστικό.
Posted 15 August 2011 - 01:26
Panty and Stocking, Detroit Metal City, Special A & Gintana τα έχω δει θα τσεκάρω τα Αzumanga daioh & Cromartie High School
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
....
Posted 16 August 2011 - 00:09
"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."
Posted 16 August 2011 - 00:14
"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|