Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 24 August 2011 - 14:01

Posted 25 August 2011 - 22:16
Εδώ και αρκετό καιρό, βδομάδες ή και μήνα+, παρακολουθώ κάποια ανιμέ. Αλλά τα βλέπω... με το ζόρι; Θέλω να πω πως κάθομαι να δω ένα επεισόδιο και μετά βαριέμαι, ή το βαριέμαι το επεισόδιο πριν καν τελειώσει και το κλείνω. Και θέλω πραγματικά να δω κάτι, γιατί κοιμάμαι αργά και δεν έχω τι να κάνω.
Με λίγα λόγια, μου λείπει ένα καλό ανιμέ που θα με καθηλώσει όπως παλία. Θέλω να καώ λίγο με κάποια σειρά, να με κάνει να την δω σε μια-δυο μέρες και να νιώθω ωραία βλέποντας την, ώστε να μην καταλαβαίνω ότι πέρασε η ώρα. Τέτοια σειρά έχω να δω, ειλικρινά, μήνες. Όλα τα βλέπω με μισή καρδία.
Δωσ'τε μου κάτι, κάτι ground-breaking story και ridiculously awesome animation. Βλέπω οτιδήποτε genre, αρκεί να έχει αυτά που ζήτησα above.
Please? Τώρα κάθησα και άνοιξα το φάκελο Anime Series που έχω (είναι τα currently watching μου) και κανένα δεν μου πάει καρδία να ανοίξω να δω... Και αυτό μου την δίνει, πολύ.
Ευχαριστώ. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
Posted 25 August 2011 - 22:21
densetsu no yuusha no densetsu το έχεις δει ???
Posted 25 August 2011 - 22:25

Posted 25 August 2011 - 22:25
>να με κάνει να την δω σε μια-δυο μέρες
>να νιώθω ωραία βλέποντας την
>ground-breaking story
>ridiculously awesome animation
>Βλέπω οτιδήποτε genre
Boku no pico ειναι αυτο που ζητας
Posted 25 August 2011 - 22:58
Το Legend of the Legendary Heroes το άρχισα τα Χριστούγεννα αλλά συνέβη ό,τι ανέφερα... Και δεν το τέλειωσα ποτέ. Λες να προσπαθήσω ξανά...;

Το Boku no Pico είναι Hentai, μου φαίνεται έχεις όρεξη για trolling. Ευχαριστώ, πάντως.
Το τι έχω δει είναι εδώ (recently updated): http://myanimelist.net/animelist/theodorus
Stand-by για περισσότερες προτάσεις.
Posted 25 August 2011 - 23:21

Τσέκαρε και τα bounen no xamdou και Michiko to Hatchin...
Υπάρχουν αρκετά καλά anime αλλά αυτό το ridiculously awesome animation με προβληματίζει λιγάκι γιατί δεν ξέρω πώς το εννοείς

Posted 25 August 2011 - 23:26
Ναι γιάτι την όλη πορώση θα την φάς στα τελευταία επισόδια οπότε bear with it a bit.Επεισής πρόσεξα στην λίστα σου ότι δεν υπάρχει το death note μέγα λάθος(my opinion) και πιστεύω ότι έχει ότι αναζητάς!!!Το Legend of the Legendary Heroes το άρχισα τα Χριστούγεννα αλλά συνέβη ό,τι ανέφερα... Και δεν το τέλειωσα ποτέ. Λες να προσπαθήσω ξανά...;
Posted 25 August 2011 - 23:34
Ευχαριστώ

Α όσο για το animation, εννοώ να είναι ωραίο, καινούριο, flawless, καθαρό και διαυγές. Το Bounen no Xamdou για παράδειγμα, πολύ όμορφο. Hanasaku Iroha, Clannad, Bakemonogatari, Code Geass, Fullmetal Alchemist... and anything in between, τέτοιου τύπου. Animation όπως π.χ. του DMC δεν θέλω, ή των παλιών ανιμέ.
Posted 25 August 2011 - 23:38
Eίναι ίσως το λιγότερο βαρετό άνιμε που μπορεί να συναντήσει κανείς.
Αλλιώς προτείνω gilgamesh και είσαι κομπλέ.
Αλήθεια, υπάρχει κάποια σειρά που να αναφέρεται στο πασύγνωστο μυθιστόρημα "water margin?"
Posted 25 August 2011 - 23:45
Φοβάμαι λίγο το Kaiji λόγω του μυτόνγκα, αλλά διαβάζοντας το Summary έχω καλό προαίσθημα.
Σε ευχαριστώ.
Anime recommendations so far: 6
Posted 25 August 2011 - 23:47
Το Καΐτζι από την άλλη είναι φοβερό.
Posted 25 August 2011 - 23:51

Δες και κανα Cross Game, Black Lagoon, Ga rei Zero(ασχετα μεταξύ τους)
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 25 August 2011 - 23:55

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|