Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4831 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 02:15

@iristella, ναι, και τα δύο, πρόσφατα. Φυσικά τέλεια! Ευχαριστώ πάντως =D

@SouLSlayeR, θα κοιτάξω το KimiKiss, καθώς είδα ότι είναι από την ίδια εταιρεία με το Amagami! Thank you.

@papp0us, το Toradora προσπάθησα να το δω, αλλά το παράτησα στο 8ο επεισόδιο. Δεν πήγαινε άλλο. Το True Tears το είδα, πολύ όμορφο! Το Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai θα το κοιτάξω, ενδιαφέρον, χμμ. Το Lovely Complex είναι στα Stand-By μου, χαχα, έχω άλλα 10 επεισόδια, θα το τελειώσω. To Cross Game γιατί έχει παλιού στυλ animation...; Με αποθαρρύνει από το να το δοκιμάσω έστω! Δεν ξέρω. Ευχαριστώ!

@Warchief, ωωω ναι, Kanon & Air, υπέροχα. Είδα το True Tears... δεν θα χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση από τα χειρότερα που -εγώ- έχω δει, μου άρεσε η ιστορία, και ιδιαίτερα η δύσκολη κατάληξη, πωπω ;(
Το Bokura ga Ita δεν το ξέρω, αλλά αφού λες ότι είναι χάλια θα το αφήσω. To The World God Only Knows πρέπει να είναι καλό, μου άρεσε από την μία ματιά που έριξα στο Summary του =]
Το Αoi Hana βλέπω ότι είναι yuri, ένα είδος με το οποίο δεν έχω καμία σχέση και δεν ασχολήθηκα, ούτε προσπάθησα να ασχοληθώ ποτέ. Ίσως... Αφού το προτείνεις και το παρουσιάζεις ως «απολύτως σοβαρό δράμα», θα το κοιτάξω. Επίσης, το Aishiteruze Baby μου κέντρισε πολύυυ το ενδιαφέρον, και θα το δω οπωσδήποτε. Ευχαριστώ κι εσένα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 10 Αύγουστος 2011 - 13:47

#4832 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 21:26

Καλησπέρα στην κοινότητα! Πρώτο post, το οποίο ελπίζω να μην φανεί μεγάλο,κουραστικό,ανούσιο.

Ασχολούμαι με τα άνιμε αρκετό καιρο χωρίς να εχω δει βέβαια πολλά (γύρω στα 20 ολοκληρωμένα) αλλά ψάχνομαι με το όλο θέμα σε τραγικό σημείο. Ο λόγος που ποστάρω για να μου προτείνετε κάποιο άνιμε είναι μάλλον η αναποφασιστηκότητα μου διότι έχοντας ψάξει μόνο στο συγκεκριμένο forum το παρόν θέμα από την πρώτη σελίδα μέχρι τώρα, είναι σίγουρα επαρκές για κάποιον να διαλέξει ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών για κάθε είδος. Οπότε δεν είναι ότι δεν έχω ονόματα στο μυαλό μου...απλά μάλλον είμαι υπερβολικός και συγχωρέστε με γι'αυτό! Ας αρχίσουμε όμως με το ποιά ειναι τα κριτήρια μου :

Ένα άνιμε (σειρά κατα προτιμήση για να έχουμε να ασχολούμαστε) που η κινητήριως δύναμη του να είναι το σενάριο που θα σου δημιουργεί ποικίλα συναισθήματα καθώς και σασπένς για να σε κάνει να βλέπεις το ένα επισόδειο μετά το άλλο και οι δυνατοί του χαρακτήρες που είτε θα ταυτίζεσαι είτε θα μίσεις (όχι προκαθορισμένα πράγματα, π.χ. ο τάδε ειναι ο καλός που πρέπει να νικήσει τον κακό, αλλα η επιλογή να αφήνεται πάνω στον θεατή που ανάλογα με τις πράξεις του χαρακτήρα να αποφασίζει για τον ίδιο τι ρόλο εχει.

-Αction,Romance,Drama είναι πλήρως αποδεκτά, πόσο μάλλον ο συνδιασμός τους. Το κωμικό στοιχείο μπορεί να παραληφθεί τελείως καθώς δεν με ενδιαφέρει τόσο στην προκειμένη περίπτωση, δόξα τω Θεώ έχουμε το Gintama όποτε θέλουμε να γελάσουμε.

-Ecchi απαγορεύται αυστηρά.

-Θα έλεγα ίσως να μην υπάρξουν shounen προτάσεις καθώς, οκ είναι ευχάριστα άνιμε για να περνάς την ώρα σου αλλά τώρα δεν θέλω τα κλισέ τους και την προβλεψιμότητα τους, εκτός αν υπάρχει τέτοιο shounen και δεν το γνωρίζω (το deathnote είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό)!

-Το fantasy στοιχείο είναι + με την μορφή άλλων κόσμων,βασιλείων μπλα μπλα, όλα αυτα που εμείς οι fantasy lovers αγαπάμε (πρόβλεψη : θα πέσουν ολοι να προτείνουν 12 kingdoms, seirei no moribito, bla bla εδω:8): και ναι τα 2 συγκεκριμένα δεν τα έχω δει.)

Τώρα η γνώμη μου για μερικά άνιμε για να καταλάβεται και που περίπου τριγυρίζουν τα γούστα μου:

-Bleach : Το άνιμε που με έβαλε στο όλο παιχνίδι στα γυμνασιακά μου χρόνια και που ακόμα αγαπώ αλλά έχω συγχαθεί. Αν σταμάταγε στο Soul Society θα ήταν top shounen για μένα

-Deathnote : Κλασσικό, σε ποιόν δεν άρεσε? (μην πεταχτεί κανας εξυπνάκιας εδώ :P)

-Code Geass : Στα τοπ μου. Πολύ θα μιλήσουν για plot holes, και χίλια δυο. Εγώ ξέρω οτι για τον χ,ψ λόγο με τράβηξε και με άγγιξε όσο λίγα.

-Claymore : Λυκειακή αγάπη που αν και δεν θυμάμαι γιατί, με τράβηξε όσο απειροέλαχιστα shounen

-Kenshin OVA : Συνδιάζει την συνταγή Action-Romance-Drama που περιέγραψα παραπάνω άριστα. Σοβαρή ατμόσφαιρα όπως πρέπει και με εξαιρετικό σχέδιο-μουσική, ίσως λίγο αργό σε μερικά σημεία αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μην του κολήσεις την λέξη "αριστύργημα"

-Requiem for the Phantom : Ένας τίτλος που πραγματικά έπεσα πάνω του τυχαία και μπορώ να πω οτι προσωπικά το ευχαριστήθηκα πάλι όσο λίγα. Και αυτό σοβαρό,με δράμα και πολύ ωραία πλοκή (ισώς να είχε 1-2 κοιλιές but who cares) που πραγματικά με συγκίνησε.

-Princess Mononoke : Τα λόγια είναι περιττά...τρομερή ταινία, κάτι αντίστοιχο θα ήταν ότι πρέπει (μην ξεχναμε ψάχνουμε σειρές, όποτε μην πέσετε ολοι πάνω και αρχίσετε να προτείνετε Miyazaki!!)

-5min per cm : Πολύ ωραία ταινία, το song στο τέλος ηταν το κερασάκι στην τούρτα...!

-NGE : Fuckin' Controversial. Θα αρκεστό στον μη επαρκή χαρακτηρισμό "Αρκετά Καλό". Ώρες ώρες με τράβηξε και ώρες ώρες με κούρασε, μου αρέσε που ήταν το κάτι διαφορετικό και δεν "μάσαγε" καθώς και τα μηνύματα που πέρναγε αλλά δεν ξέρω ώρες ώρες μου ξύνιζε...

Αυτά πιστεύω είναι αρκετά...αν κάποιοι δεν σταμάτησαν να διαβάζουν εδώ και ώρα και άντεξαν μέχρι εδώ

Να μήν προταθούν :

Monster
- To είχα ξεκινήσει κάποτε και μέχρι γύρω στο 15 το πήρα σβάρνα, κάπου εκεί βέβαια κάποια επισόδεια μου φάνηκαν λίγο fillerοειδή, anyway έχει φάει postpone γιατι θέλω να το δω με την μάνα μου μαζι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον

LOGH - Απλά δεν νιώθω έτοιμος για το συγκεκριμένο ακόμα... (σαν την τοπ γκόμενα ενα πράγμα που κολώνεις) + περιμένω να το τελειώσουν οι Anime-Awmn.

Kaiji - Βασικά το συγκεκριμένο το έχω ήδη στο νου μου γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα και σασπένς έχει και τα πάντα, αλλά τι δυναμικό στόρυ να έχει ένα άνιμε γύρω απο τον τζόγο....?

Και ναι το πόστ τελείωσε!! Αφού σας έπρηξα τα σικώτια με τα περίεργα μου ελπίζω να βάλετε το χεράκι σας και να βοηθήσετε...! Άμα δεν έχω φάει μπαν μετά απο τέτοιο ποστ καλα είμαστε...! Thanks again and sorry !

#4833 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 21:38

Ergo Proxy

#4834 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 21:40

Ας ρίξω μερικές προτάσεις και ελπίζω να σου αρέσει κάτι :P

Cowboy bebop, samurai champloo, Michiko to Hatchin, Tengen toppa gurren lagann, tokyo magnitude 8.0, ookiku furikabutte, baccano, durarara, ergo proxy, eve no jikan, honey and clover, nodame cantabile, house of five leaves, tatami galaxy, haibane renmei, bounen no xamdou, kare kano, kemonozume, mononoke, noein, terra e, texhnolyze, welcome to the NHK, woolf's rain, speed grapher.

xbJ3b2w.jpeg

#4835 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 23:11

Clannad και Clannad ~After Story~
Είναι σειρές ανιμέ που απευθύνονται κυρίως στο αντρικό κοινό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία° απλώς η ιστορία και η οπτική γωνία είναι από την πλευρά ενός 17χρονου (και εν συνεχεία 18χρονου). Είναι σοβαρό, χωρίς όμως να λείπουν οι κωμικές στιγμές, οι οποίες είναι όμορφες και αγνές, χιουμοριστικές στο σωστό επίπεδο, όχι σαχλές. Επίσης θα συγκινιθείς πολύ, και λόγω θλιβερών στιγμών αλλά και από χαρά! Γενικά, το Clannad θα σου φέρει όλα τα πιθανά συναισθήματα στην επιφάνεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει (όταν κάτι μου αρέσει πάρα πολύ ΕΜΕΝΑ θεωρώ αδιανόητο να μην αρέσει τρελά και στους άλλους χαχα, conceited lol).
Είναι η αγαπημένη μου σειρά, για αυτό την προτίνω συνεχώς σε όσους δεν έτυχε να την δουν μέχρι στιγμής. Τα genre με τα οποία μπορεί να χαρακτηριστεί είναι Social Drama, Romance, Fantasy(αμυδρά), Slice of Life

Υ.Γ. Πάρε και ένα πακέτο χαρτομάντιλα για το ~After Story~

>.>

#4836 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 10:32

Συμφωνώ πάνω κάτω με την λίστα της mono, ίσως καλύτερα να τσεκάρεις τα terra e.. , baccano, ergo proxy, wolf's rain, welcome to the nhk πρώτα πριν δεις οτιδήποτε άλλο από κει. (ίσως και το Mononoke) Πάντα σύμφωνα με το ποστ που έκανες...

Το kaiji/akagi μπορεί να μην έχει "ιδιαίτερο σενάριο όπως ούτε και chars" αλλά το suspense και τα mind games σε κρατάνε από μόνα τους. Από κει και πέρα εσύ ξέρεις καλύτερα. :P

Α ναι και μην ξεχνάμε και τα εξαιρετικά mushishi και planetes που δεν αναφέρθηκαν καθόλου. :)

Kαι σε πιο fun, δες και GTO μην αρκείσαι μόνο στο gintama.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4837 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 12:05

Καλησπέρα στην κοινότητα! Πρώτο post, το οποίο ελπίζω να μην φανεί μεγάλο,κουραστικό,ανούσιο.

καλημερα και σε εσενα! μπα μην ανυσηχεις, δεν ειναι καθολου ανουσιο. εχουν δει τα ματια μας....

-Αction,Romance,Drama είναι πλήρως αποδεκτά, πόσο μάλλον ο συνδιασμός τους. Το κωμικό στοιχείο μπορεί να παραληφθεί τελείως καθώς δεν με ενδιαφέρει τόσο στην προκειμένη περίπτωση, δόξα τω Θεώ έχουμε το Gintama όποτε θέλουμε να γελάσουμε.

-Ecchi απαγορεύται αυστηρά.

-Θα έλεγα ίσως να μην υπάρξουν shounen προτάσεις καθώς, οκ είναι ευχάριστα άνιμε για να περνάς την ώρα σου αλλά τώρα δεν θέλω τα κλισέ τους και την προβλεψιμότητα τους, εκτός αν υπάρχει τέτοιο shounen και δεν το γνωρίζω (το deathnote είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό)!

-Το fantasy στοιχείο είναι + με την μορφή άλλων κόσμων,βασιλείων μπλα μπλα, όλα αυτα που εμείς οι fantasy lovers αγαπάμε (πρόβλεψη : θα πέσουν ολοι να προτείνουν 12 kingdoms, seirei no moribito, bla bla εδω:8): και ναι τα 2 συγκεκριμένα δεν τα έχω δει.)

για shonen αν δεν σου ειναι κοπος, ουσιαστικα δηλ αν βγαλεις τους τιτλους τελους, 20 λεπτα ειναι, δες το King of Fighters: Another Day. Λογω διαρκειας δεν καταντα κουραστικο και εχει αρκετα καλα σκηνοθετημενες μαχες, εστω και αν κρατουν λιγο.
Αν αναλογιστεις πως το Street Fighter εχουμε κουραστει να το βλεπουμε σε σειρες και ταινιες, αξιζει ενα 20λεπτο KOF μιας και ειναι το μονο που υπαρχει.

Για action,romance, drama, fantasy αν θελεις να τα εχεις ολα σε ενα και να μην βλεπεις 3 διαφορετικες σειρες, δες τη σειρα Berserk. Θα σε καλυψει απολυτα.

#4838 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 14:11

Berserk νομίζω αξίζει πολύ περισσότερο να περιμένει κανείς την ταινία. Αν και δεν πετάω την σκούφια μου ακριβώς ούτε για το manga, εντούτοις πιστεύω ότι η υπάρχουσα anime μεταφορά το χαντακώνει.

Από anime προτείνω Kaiba,Kemono no Souja Erin,Kino no Tabi, 100 Stories, και Princess Tutu

#4839 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 15:12

Berserk νομίζω αξίζει πολύ περισσότερο να περιμένει κανείς την ταινία. Αν και δεν πετάω την σκούφια μου ακριβώς ούτε για το manga, εντούτοις πιστεύω ότι η υπάρχουσα anime μεταφορά το χαντακώνει.

Από anime προτείνω Kaiba,Kemono no Souja Erin,Kino no Tabi, 100 Stories, και Princess Tutu

ας δει και την ταινια λοιπον. :canthelp:

oταν το ειχα δει παντως μου φανηκε αρκετα καλη διασκευη που σεβεται το manga (τομοι 4-13)

απλα οσοι δεν εχουν διαβασει το manga πρινμ ισως μπερδευτουν σε καποια σημεια αλλα η σειρα ειναι καθηλωτικη.

αν και αντι για αυτη την αθλια εισαγωγη θα προτιμουσα αυτη του PS2. Kριμα που αντι για Berserk φορτωθηκαμε εδω God of War.....

[media]http://www.youtube.com/watch?v=YSKMqKHQrh8[/media]

#4840 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 15:20

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις!

Αφού έκανα ενα quick watch με το kaiji για να μου φύγει η περιέργεια (πρέπει να ομολογήσω ότι είχα χρόνα να δω τόσα επισόδεια μαζεμένα...) λέω να δω Terra e, Kemono no Souja Erin ή Wolf's Rain που αυτή τη στιγμή μου τραβάνε περισσότερο το ενδιαφέρον!

-Berserk δεν έχω δει μέχρι στιγμης διότι τα σχόλια που έχω ακούσει για το ending είναι meh

-GTO μου τα πρήζει καιρό ο κολλητός μου, αλλά τέτοια άνιμε πιστεύω θέλουν να είσαι και στην ανάλογη φάση για περισσότερο enjoyment.

Το σίγουρο είναι οτι αργά η γρήγορα όλα θα τα δούμε κάποια στιγμή οπότε no rush n' no worries. Ευχαριστώ θερμά και πάλι!

#4841 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 19:52

τιποτα

-Berserk δεν έχω δει μέχρι στιγμης διότι τα σχόλια που έχω ακούσει για το ending είναι meh

το ending ειναι το καλυτερο που θα μπορουσαν να διαλεξουν, μη δινεις σημασια.

προτιμουσες να ειναι χαλια η σειρα αλλα με ωραιο ending;

#4842 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 20:07

Jcenawl oι επιλογές που έκανες μου φαίνεται θα σε αφήσουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο. Τα Terra E και Wolf's Rain είναι anime που προσωπικά μπορώ να πω ότι τα αγαπάω πάρα πολύ και σου αφήνουν πράγματα μετά την θέασή τους. Έχουν δε καταπληκτικά OSTs και τα δύο. Το δε Kemono no Souja Erin είναι κάτι που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.

@ Petran79 υπάρχει και η επιλογή μια σειρά να έχει ωραία εξέλιξη και ωραίο τέλος. Διαφωνώ στο ότι ήταν το καλύτερο τέλος που θα μπορούσαν να δώσουν. Υπάρχουν αρκετά anime με ανάλογα προβλήματα που είχαν καλύτερο closure και καλύτερη δομή σαν σύνολο. Αν θες μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση στο ανάλογο thread γιατί εδώ βγαίνουμε offtopic .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Αύγουστος 2011 - 23:27

#4843 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 23:07

Λοιπον μαλλον θα χρειαστω τη βοηθεια σας γιατι ψιλοξεμεινα απο ιδεες και ψαχνω κατι να δω , κατα προτημηση κατι χαλαρο και ανεμελο μα οχι ανουσιο εκτος και αν περασουμε σε κατι πιο καταθλιπτικο και προπαντων να ειναι συντομο. Τωρα απο ειδη να μην ειναι yaoi,yuri,hentai etc. ,αλλα βλεπω τα παντα. Θα χαρω πολυ να ακουσω τις προτασεις σας!:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4844 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 23:12

Χαλαρά και ανέμελα:

Wandering Son
Usagi Drop
Bartender
Ηaibane Renmei
Τamayura

Καταθλιπτικά/κλαυθμός οδυρμός σπαραγμός

Tokyo Magnitude 8.0
Colorful (2010)
Ano Hana
Aoi Bungaku
Κaiba

Για να σε δούμε... Btw πώς εννοείς το σύντομο?

#4845 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2011 - 23:14

Trapeze

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires