Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4816 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 22 July 2011 - 23:10

δες οπωσδηποτε τη σειρα Key the Metal Idol. Αρκετα βαρια ομως

δεν νοηται να σου αρεσει cyberpunk και anime και να μην την εχεις δει. κλασσικη

απο την εισαγωγη καταλαβαινεις σε τι πλαισια κινειται....για να δεις απο που εμπνευστηκε τη Misato ο Ανο για το Evangelion. Αλλο τωρα αν θα σου αρεσει σα σειρα, αλλα καποιες σκηνες θα σου μεινουν αξεχαστες.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBP3JMaQj8E[/media]

όπως αξέχαστο μένει και το πώς μετά από 13 25λέπτα επεισόδια χτυπάς ένα 90 λεπτό με μονολόγους για να σε εξηγήσει ο ποιητής τι διάολο συμβαίνει (στο οποίο εισάγετε και νέος χαρακτήρας που μονολογεί και αυτός XD)
και φυσικά το θεϊκό τελευταίο επεισόδιο διάρκειας ταινίας XDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#4817 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 24 July 2011 - 13:13

τα .hack πρεπει να τα δώ με συγκεκριμένη σειρά ή να ξεκινήσω με τη σειρά που βγήκαν?
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#4818 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 03 August 2011 - 15:02

Τα "blood" animes τι λεφτα πιανουν?

sc5bab.jpg

#4819 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 August 2011 - 15:10

To Blood the last vampire είναι ωραίο σύντομο και ικανοποιητικότατο. Το Blood-C είναι κομματάκι meh έως τώρα. Και έχοντας διαβάσει το manga του Blood+ θα έλεγα ότι σαν υπόθεση το anime είναι decent. Δεν ξέρω τι παίζει με το pacing όμως σε αυτό.

#4820 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 August 2011 - 16:01

Το Blood+ είναι από τα πιο βαρετά "πράματα" που έχω δει. Είναι από την εποχή που με το που κατέβαζα κάτι το έκαιγα, και αργότερα έκλαιγα τα ντιβιντίζ. Κακές μνήμες.

EDIT:

τα .hack πρεπει να τα δώ με συγκεκριμένη σειρά ή να ξεκινήσω με τη σειρά που βγήκαν?

Μμμ καλύτερα να ΜΗΝ τα δεις. Και αυτό στο λέει φαν των .χακ γκέημς, εγγυημένα πράματα.
Τα περισσότερα πάντως είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, απλά ίδιο σέττινγκ. Τώρα αν επιμένεις να τα δεις, προτείνω το πρόσφατο //Quantum που είναι decent. Τα //ROOTS, //G.U. Trilogy και Returner πάνε μαζί με τα G.U. games οπότε αν δεν τά 'χεις παίξει άσ΄τα. Αν σκοπεύεις να το κάνεις, εδώ είμαστε.

Edited by Putin, 03 August 2011 - 16:08.

HnH5aB0.jpg

#4821 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 August 2011 - 23:48

To Blood the last vampire είναι ωραίο σύντομο και ικανοποιητικότατο. Το Blood-C είναι κομματάκι meh έως τώρα. Και έχοντας διαβάσει το manga του Blood+ θα έλεγα ότι σαν υπόθεση το anime είναι decent. Δεν ξέρω τι παίζει με το pacing όμως σε αυτό.

υπαρχουν και τα παιχνιδια του Playstation που ειναι ξεχωριστες ιστοριες

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WRqMmFIzBFE[/media]

παντως αν θελετε και καλο σεναριο, διαβαστε και το βιβλιο Blood, εκ χειρος Mamoru Oshii. Καλυτερο βιβλιο δε γινεται για βρυκολακοταινια....

και εγω το Blood+ του βαζω πολλα μειον αλλα αν δεν εχετε τι να κανετε βλεπεται και αυτο

#4822 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 05 August 2011 - 20:24

Μολις ειδα το Grave of the Fireflies,ισως ειναι απο τις πιο συγκινητικες ταινιες που εχω δει,πολυ ρεαλιστικη και πολυ φορτισμενο συναισθηματικα το τοπιο καθως προσπαθει ο πρωταγωνιστης να προσφερει τα παντα στην μικρη του αδερφη στις δυσκολες συνθηκες που προσπαθουν να επιβιωσουν.
Πολυ καλο το animation εαν αναλογιστει κανεις την χρονολογια της ταινιας.

Αξιζει καπιος να την δει,απλα respect

Θα ηθελα καπιος να μου προτινει κατι "παρομοιο",αν και δεν νομιζω να υπαρχει.

ευχαριστω
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#4823 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 August 2011 - 20:36

Saikano και Now and then, here and there. Αριστουργηματα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#4824 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 05 August 2011 - 20:40

Saikano και Now and then, here and there. Αριστουργηματα.

Είσαι αστείος, ψαρά :try:
rsrGbGx.gif

#4825 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 August 2011 - 20:57

Μολις ειδα το Grave of the Fireflies,ισως ειναι απο τις πιο συγκινητικες ταινιες που εχω δει,πολυ ρεαλιστικη και πολυ φορτισμενο συναισθηματικα το τοπιο καθως προσπαθει ο πρωταγωνιστης να προσφερει τα παντα στην μικρη του αδερφη στις δυσκολες συνθηκες που προσπαθουν να επιβιωσουν.
Πολυ καλο το animation εαν αναλογιστει κανεις την χρονολογια της ταινιας.

Αξιζει καπιος να την δει,απλα respect

Θα ηθελα καπιος να μου προτινει κατι "παρομοιο",αν και δεν νομιζω να υπαρχει.

ευχαριστω

σελις 320.

http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=515972&postcount=4791

διαβασε και τις αλλες επιλογες πιο κατω

#4826 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 09 August 2011 - 19:48

Χαίρεται =]
Υπάρχει καμία άλλη σειρά σε στυλ Clannad, Amagami και τα λοιπά; Τα λάτρεψα.

Ευχαριστώ!

#4827 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 August 2011 - 20:16

Τα Canon και Air που πάνε χεράκι χεράκι με το Clannad τα έχεις δει?

#4828 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 09 August 2011 - 21:15

Hatsukoi limited και KimiKiss δοκίμασε για amagami στυλ.

#4829 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 09 August 2011 - 23:55

Και Toradora Ofc. True Tears, Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai(ναι ένα είναι) Lovely Complex και Cross Game(απείρως άσχετο το τελευταίο, αλλα να το δείτε ΟΛΟΙ!)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#4830 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 10 August 2011 - 00:12

Εντάξει, δεν είναι άσχετο το Cross Game! Έχει από τα καλύτερα και πιο σωστά ρομάτζα σε anime.
Πάντως αφού σ'άρεσε το Clannad, Kanon και Air επιβάλλονται. Το True Tears εγώ θα σε αποθάρρυνα να το δεις, ή έστω δες το μετά τα άλλα. Είναι από τα χειρότερα anime που έχω δει. Είναι χειρότερο και από το Bokura ga Ita.
Για αποδόμηση (!!!) των shounen romance, δοκίμασε το The World God Only Knows. Μετράει ήδη δύο σεζόν.
Tώρα, αν το τραβήξουμε λίγο σε ευρύτερα ρομάτζα, θα πρότεινα Aoi Hana (shoujo ai είναι, αλλά απολύτως σοβαρό δράμα χωρίς fan service) και Αishiteruze Baby, που δεν τυγχάνουν της αναγνώρισης που τους αξίζει.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires