Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4591 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 19 May 2011 - 23:13

αυτο ρε παιδια δεν επαιζε παλια στο μακεδονια tv?
Posted Image

#4592 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 May 2011 - 23:22

Ναι.

#4593 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 19 May 2011 - 23:27

το εβλεπα οταν ημουν μικρος, μπααα, δεν με νοιαζει τι σκατα μαχες, απλα να ειναι επικες, στο one piece, οι μαχες ειναι οτι να ναι, αλλα ειναι επικες για παραδειγμα... στο ttgl ειναι επισης σουπερ τρελες.
Posted Image

#4594 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 May 2011 - 23:29

Δε καταλαβα τιποτα αλλα τεσπα. Δες το Kenshin, ειναι επικο anime. ~_~

#4595 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 19 May 2011 - 23:30

η σειρα tales of...(phantasia, eternia, symphonia) εχει καθολου ξυλο?
Posted Image

#4596 billxl

billxl

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 20 May 2011 - 12:14

Space, the final frontier...

Ψάχνω για διαστημικά ανιμε και δεν βρίσκω πέρα από το αγαπημένο μου Macross, το αθλιότατο Crest & Banner of the Stars και το αδιάφορο Glass Fleet (δεν αναπνέουμε στο κενό γμτ!!!!!!!), α και τους Πλανήτες. Υπάρχει κάτι πρόσφατο σχετικά (που να μπορεί να το βρει κανείς).

Κάπου διάβασα για το Legend of Galactic Heroes, αλλά είναι πολύ παλιό και που να βρεθεί σήμερα αυτό;

#4597 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 20 May 2011 - 12:35

Κάπου διάβασα για το Legend of Galactic Heroes, αλλά είναι πολύ παλιό και που να βρεθεί σήμερα αυτό;

Εδώ έχει κάτι movies και OVA από το Legends αλλά θέλει να κάνεις εγγραφή από ότι θυμάμαι . Τώρα για διαστημικά που θες δεν ξέρω να σου προτείνω .

#4598 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 May 2011 - 12:40

Βρίσκεται, βρίσκεται και μάλιστα εύκολα :P

Το κατεβάζεις από εδώ αν θέλεις...Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια οπότε πιστεύω ότι αξίζει...

Από κει και πέρα υπάρχει η σειρά gundam και άλλες σειρές macross και μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ

Τσέκαρε και τα terra e και cowboy bebop.

xbJ3b2w.jpeg

#4599 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 May 2011 - 13:39

Το tales of the abyss ειναι καλο????

sc5bab.jpg

#4600 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 May 2011 - 14:04

Το κατεβάζεις από εδώ αν θέλεις...Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια οπότε πιστεύω ότι αξίζει...

Ντροπή σου να έχεις ακούσει τόσα και να μην το έχεις δει ακόμα. :P

+1 σε όλα τα άλλα όμως και προτείνω και Juuousei, που είναι σχετικά πρόσφατο, γύρω στα 12 επεισόδια και είναι πραγματικά πολύ καλό σε σχέση με τη διάρκειά του.

Υπάρχει και το Starship Operators που δεν το έχω δει αλλά έχει ένα καλό review εδώ.

Επίσης αν θελήσεις να στραφείς στα παλιά, μπορείς να δεις κι ένα Captain Harlock.

15fkk04.jpg

#4601 billxl

billxl

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 20 May 2011 - 23:44

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα κοιτάξω για το LoGH φαίνεται επικό (απορώ πως μου έχει ξεφύγει).

Όσο για το Macross έχω τα άπαντα: SDF Macross, DYRL, Plus, Seven, Zero, Frontier και φυσικά Robotech.

#4602 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 May 2011 - 19:03

Ντροπή σου να έχεις ακούσει τόσα και να μην το έχεις δει ακόμα. :P

Καλυτερα που δεν το δε γιατι ολα οσα εχει δει ως τωρα θα τις φανουν μετριοτητες

Αν και οχι διαστημικο, ας δει και την ταινια fυτυre wαr 19xx. Υπαρχει στα ελληνικα και διαδραματιζεται στη γη του ψυχρου πολεμου. Βλεπουμε απο υπουργους μεχρι απλους πολιτες να πρωταγωνιστουν. Ψυχοπλακωμα

#4603 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 May 2011 - 19:49

lol ρε παιδιά, μην αρχίζουμε και σε αυτό το forum τα "το logh είναι η μόνη αλήθεια ποστ" :P
billxl μπορείς επίσης να δείς Tytania, Captain Harlock ή infinite ryvious
Θα σου πρότεινα και κάνα από τα παλιά gundam άλλα από ότι κατάλαβα θες μια καθαρή space opera

ps: όχι και άθλιο το crest of the stars :(
εγώ το βρίσκω διαφορετικό και προσφέρει κάτι που έλλειπε από το είδος

qzMHWHd.png

#4604 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 22 May 2011 - 10:16

τελειωσα πριν 3 μερες το death note και πρεπει να ομολογησω ηταν εξαιρετικο!μηπως ξερεις καποιος καποιο anime να εχει μυστηριο αλλα παραλληλα να ειναι και σκοτεινο????

#4605 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 May 2011 - 10:21

Ρίξε μια ματιά στο Monster και στο Higurashi no Naku Koro Ni .

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires