Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 02 May 2011 - 21:43
Πέρα από αυτά θα σου πρότεινα ακόμη να ρίξεις μια ματιά σε
Terra E και Bounen no Xamdou.
Δεν έχουν σχέση με αυτά τα οποία ζήτησες αλλά πιστεύω ότι θα σε αφήσουν ικανοποιημένο.
Posted 02 May 2011 - 22:01
Weeeeell some of them are not exactly my cup of tea. Αλλά με βάση τα στοιχεία που σου άρεσαν στο One piece πιστεύω ότι θα σου αρεσουν και αυτά.
Πέρα από αυτά θα σου πρότεινα ακόμη να ρίξεις μια ματιά σε
Terra E και Bounen no Xamdou.
Δεν έχουν σχέση με αυτά τα οποία ζήτησες αλλά πιστεύω ότι θα σε αφήσουν ικανοποιημένο.

κάτι σαν το The mentalist ή το Castle υπάρχει σε anime;
Posted 05 May 2011 - 04:34
ergo proxy
jigoku shojo
hellsing
dmc
Requiem from the Darkness
blood+
elfen lied
vampire hunted D
Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead
Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
xxxHOLiC
κ αλλα πολλα πολλα πολλα.......

It starts with anxiety.
Anxiety becomes fear.
Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
The only cure for this fear is total destruction.
Posted 07 May 2011 - 12:10
ψαχνω άνιμε που να έχουν να κάνουμε με paradoxes γενικά,time travel κυρίως και όσο το δυνατόν να κινούντε σε αυτό το μοτίβο.
πχ μέχρι τώρα έχω δεί μόνο το girl who leapt through time,για να καταλάβετε τι περίπου ζητάω,
ευχαριστώ!
Posted 07 May 2011 - 12:32
Posted 07 May 2011 - 13:09
Now and then Here and there
Noein
Kurozuka
Highlander
Kurau phantom memory
Twilight Q
Tetsuwan Birdy Decode
haruhi 2?
EDIT και το natsu no arashi υποτίθεται έχει time travel, αλλά δεν το έχω δει ακόμη.
Edited by Melkor, 07 May 2011 - 13:15.
Posted 07 May 2011 - 13:11
Πάντως τώρα που το σκεύτομαι κ εμένα θα μου άρεσε να έβλεπα καμιά σειρά που να ασχολείται κυρίως με time travel...
Posted 07 May 2011 - 20:09
Αρκετα καταθλιπτικο παντως, ταιριαζει στο κλιμα των παιδικων προγραμματων που εβαζε παλια.
Αντι παντως να ψαχνεσαι στα τυχαρπαστα ανιμε που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους, δες για πλακα και την τιme bοkαn
Posted 08 May 2011 - 23:48
Είναι "κάπως" αυτό που ζητάω αλλα λίγο οι πανελλήνιες λίγο άλλα πράγματα θα την κόψουμε την φλέβα
Στο μυαλό μου έρχεται το τέλος του nge, τελοσπάντων κάτι τέτοιο
Σειρά, ταινία, παλιά, καινούρια δεν με πειράζει
Thanks in advance
Posted 11 May 2011 - 20:19
τελειωσα καποια ανιμε που ηθελα να δω και τωρα δεν εχω τι να δω
εχετε να προτεινετε κατι σε Ιnitial D εκτος απο Wangan midnight (μακαρι να εβγαινε και 5 σεζον),Valkyria Chronicles ή γενικα καποιο ανιμε με σοβαρη πλοκη χωρις να ειναι ρηχο και βλακοδες
Ευχαριστω
Κατι σε ινιτιαλ ντε αλλα πολυ καλυτερο ειναι το bοbby's ιn deep (ντιπ για ντιπ) του κοjι μοριμοτο
Posted 12 May 2011 - 21:55
Θα σου πρότεινα το Tsubasa Chronicle το οποίο παίζει σε αυτό το μοτίβο. Αν σου αρέσει μπορείς να δείς και τις επόμενες σεζόν.χαίρεται!
ψαχνω άνιμε που να έχουν να κάνουμε με paradoxes γενικά,time travel κυρίως και όσο το δυνατόν να κινούντε σε αυτό το μοτίβο.
πχ μέχρι τώρα έχω δεί μόνο το girl who leapt through time,για να καταλάβετε τι περίπου ζητάω,
ευχαριστώ!
Εγώ θα ήθελα να μου πείτε για anime που να είναι drama, adventure-like και αν υπάρχει κάτι απο αυτά μαζί με school life...
Εχω δεί αρκετά παρόμοια οπότε shoot me with recommendations !!

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|