Όπως είπε ο/η Iristella FMA Brotherhood, Ruruni Kenshin, D-gray man και Terra -E είναι πραγματικά πολύ καλά. Αλλά κατα την δική μου ταπεινή γνώμη μην πολυ ασχοληθείς με Fairy Tail και Bounen No Xamdou (No offence Iristella).... Πιστεύω πως αυτά είναι υποκατάστατα αυτών που θές.Θέλω carefree anime να μου προτείνεται κάτι σαν το one piece.
Έχω δοκιμάσει και κάποια άλλα όπως bleach, naruto κτλπ αλλά δεν μου άρεσαν.
1ον το Bleach μου φαίνεται προχειρο-δουλεία στα τελευταία επεισόδια.
2ον το naruto δεν με επνέει η το αισθητικό κομμάτι του. ο πρωταγωνιστής μου επνέει συναισθήματα να τον βαρέσω ...
Δεν μου άρεσε το Death Note, λόγω πάλι του πρωταγωνιστή
Το Elfen Lied ήταν σπλάτερ αν και είχε και καλές στιγμές εκεί που βοηθάνε το άστεγο παιδάκι
Το Bersek ήταν σχετικά καλό αν αφαιρέσουμε το τέλος ήταν λίγο απότομο
Χmen Evolution Μου άρεζαν οι Xmen και το δοκιμασα αλλά το βαρέθηκα στα μισά του επεισόδια
Αmagami SS Δοκίμασα κάτι λίγο διαφορετικό από τα άλλα είδα περίπου 10 επεισόδια αλλά δεν θα προτιμούσα κάτι τέτοιο
Working Είδα και εδώ καμία 3 επεισόδια αλλά το βαρέθηκα
Αυτά ... το ξέρω είμαι λίγο δύσκολος στις προτιμήσεις μου άλλα κανένα από τα παραπάνω δεν με ικανοποίησε. Το one piece είναι το μόνο που μου άρεσει γιατί καταφέρνει και χτίζει drama αλλά ταυτόχρονα είναι action adventure και έχει αστείες στιγμές και τέλος έχει και μερικά ωραία διδάγματα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 12 May 2011 - 22:30

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Posted 12 May 2011 - 22:42
Αλλά κατα την δική μου ταπεινή γνώμη μην πολυ ασχοληθείς με Fairy Tail και Bounen No Xamdou (No offence Iristella).... Πιστεύω πως αυτά είναι υποκατάστατα αυτών που θές.
Ίσα-ίσα που το fairy tail πρέπει να είναι η πρώτη του επιλογή εφόσον ψάχνει κάτι κοντά σε one piece.Σε σχέδιο,χαρακτήρες και τον τρόπο που παρουσιάζεται η ιστορία,σίγουρα θα βρει πολλά κοινά.Aν σου αρέσει,τσέκαρε και το rave master.

Posted 12 May 2011 - 22:48
Κατά την γνώμη μου παιδιά σας προτείνω να δείτε το Tengen Toppa Gurren lagann, το claymore, όπως και το Highschool of the dead, (σημ. αυτά τα 2 είναι hardcore) και άλλο ένα καλό είναι και το Tales of Eternia.
Edited by RaiD3n, 13 May 2011 - 13:37.
Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying
A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1)
Posted 12 May 2011 - 23:08
Απλά λέω πώς δεν είναι τόσο κοντά στο OP όσο τα άλλα που προαναφέραμε. Είναι απλα ενα μετριο anime (σε σχέση παντα με αυτά που έχουμε αναφέρει)Ίσα-ίσα που το fairy tail πρέπει να είναι η πρώτη του επιλογή εφόσον ψάχνει κάτι κοντά σε one piece.Σε σχέδιο,χαρακτήρες και τον τρόπο που παρουσιάζεται η ιστορία,σίγουρα θα βρει πολλά κοινά.Aν σου αρέσει,τσέκαρε και το rave master.
Κατά την γνώμη μου παιδιά σας προτείνω να δείτε το Tengen Toppa Gurren lagann, το claymore, όπως και το Highschool of the dead, (σημ. αυτά τα 2 είναι hardcore) και άλλο ένα καλό είναι και το Tales of Eternia.
Like like!! Πώς τόλμησα να ξεχάσω το TTGL ?!? Συμφωνώ επίσης με αυτον τον τίτλο. To claymore βέβαια είναι πιό μουντό αλλα it works well.
Edited by Yagami Light, 12 May 2011 - 23:12.
fix

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Posted 15 May 2011 - 13:39
Posted 15 May 2011 - 15:03
Posted 19 May 2011 - 17:08
Dragonball/Z/GT
One Piece*
Bleach
Death Note
Soul Eater
Code Geass R1/R2*
Katekyo Hitman Reborn*
D.Gray-Man
Mushishi
Fairy Tail
Gintama*
Axis Powers Hetalia
Tengen Toppa Gurren Lagann*
Sengoku Basara
οσα εχουν αστερακι ειναι τα αγαπημενα μ. τωρα θα ηθελα να δω καποιο με ωραιες μαχες, περισσοτερα απο 20 επισοδεια κ με χιουμορ. τι μου προτεινεται παιδια?
(το naruto θα το δω το καλοκαιρι)
btw, this

Posted 19 May 2011 - 17:22
Posted 19 May 2011 - 17:26
Posted 19 May 2011 - 17:34

Posted 19 May 2011 - 18:10

τι ειδους μαχες δες?
Edited by johntheo95, 19 May 2011 - 18:15.
Posted 19 May 2011 - 18:11

Posted 19 May 2011 - 21:13
Aν δεις rurouni kenshin εχε υπ'οψην σου οτι σεζον 1 ειναι το πρωτο πισο clean και το αλλο μισο filler.Η δευτερη ειναι εντελως clean και η τριτη εντελως filler.Μολις τελειωσεις δες και τα οva,ειναι πραγματικα θρυλικαδυο πολυ ωραια ανιμε ειναι επεισης(κατα την γνωμη μου) το Rurouni Kenshin εχει αρκετο γελιο και ειναι με σαμουραι και sword στυλ,και απο martial arts το History`s Strongest Disciple Kenichi και αυτο ειχε πολυ γελιο. Παιζει να το ξερεις αλλα δοκημασε το http://www.anime-planet.com/ γραφεις το ανιμε/μανγα που θες και απο κατω εχει recomendation ισως να σε βοηθησει(αν και εδω μαλλον θα ενημερωθεις καλυτερα
)
τι ειδους μαχες δες?

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|