Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4546 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 27 April 2011 - 21:12

Καλησπερα σε ολους,επειτα απο αρκετο καιρο καταφερα να δω τα anime που μου προτινατε και ηταν ολα τους εξαιρετικα οπου αφησαν το δικο τους "σημαδι". (Kino no tabi,Mononoke,Planetes,Master Keaton,Human Crossing,nodame cantabile και ειχα προσθεσει το Μοnster και Legend of the Galactic Heroes που μολις τελειωσα).

Για αλλη μια φορα εχω ξεμινει και θα ηθελα την βοηθεια σας μιας και κανετε πολυ καλες επιλογες οπου ειμαι ευγνομων. Δεν εχω καπια ιδιαιτερη προτιμηση σε καπιο συγκεκριμενο ειδος anime αν και η "αδυναμια" μου ειναι στα ποιοτικα slice of life, εαν δεν υπαρχει κατι αξιολογο μπορειτε να μου προτινετε οποιοδηποτε anime υπαρχει σε οποιοδηποτε ειδος.

Ευχαριστω. :hot:

Edited by Anime Fan, 27 April 2011 - 21:28.

People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#4547 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 April 2011 - 21:28

Ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα 2 posts, κυρίως στα Toward The Terra, Rose of Versailles, Flag και Captain Harlock. Slice of Life προσωπικά δεν βλέπω επειδή δεν είναι του γούστου μου, όμως πιστεύω πως το Honey and Clover είναι πολύ καλή επιλογή.

E5VV38U.jpg

#4548 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 April 2011 - 21:37

Έχω καταντήσει κουραστικός, αλλά καλά θα κάνεις να δεις το Cross Game για ποιοτικό slice of life :P

Στοιχεία sol έχουν και τα πολύ καλά Genshiken και Ichigo Mashimaro. To δεύτερο δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

#4549 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 27 April 2011 - 21:40

@Anime Fan δες και το Only Yesterday που ειναι μια πανεμορφη ταινια του Isao Takahata(Studio Ghibli)

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#4550 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 28 April 2011 - 22:42

Ευχαριστω ολους για τις προτασης σας,θα τα κοιταξω και θα πω εντυπωσεις :ureshii:
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#4551 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 April 2011 - 20:56

Ευχαριστω ολους για τις προτασης σας,θα τα κοιταξω και θα πω εντυπωσεις :ureshii:

λοιπον, ο σκηνοθετης των Monster, Μaster Keaton συμμετειχε και σε αυτη τη σειρα. να ειναι στις προτεραιοτητες σου αφου σου αρεσαν οι αλλες δυο.

Hanada Shonen-Shi

#4552 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 April 2011 - 23:13

Μου κατέβασα το Law of Ueki, έχω δει τα πρώτα δύο επεισόδια και δεν μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί! /..... να το συνεχίσω η δεν αξίζει;

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4553 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 01 May 2011 - 03:26

για slice of life τσέκαρε Yokohama Kaidashi Kikou και Yokohama Kaidashi Kikou: Quiet Country Cafe
από ένα Ova το καθένα
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#4554 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 01 May 2011 - 23:49

Έχω καταντήσει κουραστικός, αλλά καλά θα κάνεις να δεις το Cross Game για ποιοτικό slice of life :P

Στοιχεία sol έχουν και τα πολύ καλά Genshiken και Ichigo Mashimaro. To δεύτερο δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

+1 για το cross game. 3 μου έχουν μείνει, από τα καλύτερα slice. Μετά το clover βεβαίως βεβαίως. Αν θες κάτι πιο hardcore slice of life τότε επειγόντως Welcome to the NHK. Από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Στα του θέματος τώρα, κοιτώντας κάτι music video me Bebop, Trigun θέλω κάτι αντίστοιχο.

Gungrave έχω δει.

#4555 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 May 2011 - 11:34

Στα του θέματος τώρα, κοιτώντας κάτι music video me Bebop, Trigun θέλω κάτι αντίστοιχο.

Gungrave έχω δει.

Baccano έχεις δει? Το είδα τώρα πρόσφατα (χθες :P ) και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και μου φάνηκε ότι bebopφέρνει (λόγω μουσικής κυρίως) και απο σφαξίδια άλλο τίποτα...

xbJ3b2w.jpeg

#4556 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 02 May 2011 - 12:44

Baccano έχεις δει? Το είδα τώρα πρόσφατα (χθες :P ) και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και μου φάνηκε ότι bebopφέρνει (λόγω μουσικής κυρίως) και απο σφαξίδια άλλο τίποτα...

Το χω δει και το Baccano, ty xD

#4557 Sanji-kun

Sanji-kun

Nami-swan

• Members
  • 23 posts

Posted 02 May 2011 - 21:14

Θέλω carefree anime να μου προτείνεται κάτι σαν το one piece.

Έχω δοκιμάσει και κάποια άλλα όπως bleach, naruto κτλπ αλλά δεν μου άρεσαν.
1ον το Bleach μου φαίνεται προχειρο-δουλεία στα τελευταία επεισόδια.
2ον το naruto δεν με επνέει η το αισθητικό κομμάτι του. ο πρωταγωνιστής μου επνέει συναισθήματα να τον βαρέσω ...

Δεν μου άρεσε το Death Note, λόγω πάλι του πρωταγωνιστή
Το Elfen Lied ήταν σπλάτερ αν και είχε και καλές στιγμές εκεί που βοηθάνε το άστεγο παιδάκι
Το Bersek ήταν σχετικά καλό αν αφαιρέσουμε το τέλος ήταν λίγο απότομο
Χmen Evolution Μου άρεζαν οι Xmen και το δοκιμασα αλλά το βαρέθηκα στα μισά του επεισόδια
Αmagami SS Δοκίμασα κάτι λίγο διαφορετικό από τα άλλα είδα περίπου 10 επεισόδια αλλά δεν θα προτιμούσα κάτι τέτοιο
Working Είδα και εδώ καμία 3 επεισόδια αλλά το βαρέθηκα

Αυτά ... το ξέρω είμαι λίγο δύσκολος στις προτιμήσεις μου άλλα κανένα από τα παραπάνω δεν με ικανοποίησε. Το one piece είναι το μόνο που μου άρεσει γιατί καταφέρνει και χτίζει drama αλλά ταυτόχρονα είναι action adventure και έχει αστείες στιγμές και τέλος έχει και μερικά ωραία διδάγματα

#4558 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 May 2011 - 21:25

Fairy Tail, FMA Brotherhood, Katekyo Hitman Reborn, Kiba, D Gray-Man, Rurouni Kenshin, Yu Yu Hakusho, Hunter X Hunter ίσως είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητας. Και το Level E παίζει να σου αρέσει.

#4559 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 May 2011 - 21:29

ο,τι ειπε η iristella αν και εγω θα'δινα προτεραιοτητα στο fma brotherhood και στο fairy tail....

#4560 Sanji-kun

Sanji-kun

Nami-swan

• Members
  • 23 posts

Posted 02 May 2011 - 21:36

Fairy Tail, FMA Brotherhood, Katekyo Hitman Reborn, Kiba, D Gray-Man, Rurouni Kenshin, Yu Yu Hakusho, Hunter X Hunter ίσως είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητας. Και το Level E παίζει να σου αρέσει.

thanks :kawaii: έχω την υποψία πως θα μου αρέσουν μια και είμαστε ίδια ηλικία

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires