Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 07 February 2007 - 01:14
Posted 07 February 2007 - 01:26
Monster=Best Anime Ever [μέχρι τώρα δηλαδή αλλά πολύ δύσκολα να το ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά, θα πρέπει να έιναι απλά τέλεια για να γίνει κάτι τέτοιο
]
συμφωνώ και επαυξάνω!!!!
Naoki Urasawa ο δημιουργός του και αξίζει να δείτε επίσης και μια πιο παλιά του δουλειά με την ονομασία Master Keaton!
Για περισσότερες πληροφορίες
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1439
Απλά να πω ότι και αυτό με τη σειρά του είναι ένα πάρα πολύ καλό και μοναδικό anime.
O άνθρωπος είναι από τους κορυφαίους

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 07 February 2007 - 01:48
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 07 February 2007 - 04:41
Yeah Urotsukidoji γαμάειΒασικά είναι προφανής η απάντηση σε αυτό: Urotsukidoji
Από τα αγαπημένα μου hentai ξε hentai:'D
Και το manga γαμάει ακόμη περισσότερο

Posted 07 February 2007 - 11:40
Το είδα και σχετικά μεγάλος. Που να το εβλεπα στη δεκαετια του 80.
Δείτε το και θα με θυμηθείτε. Ξεπερνα όλα τα παιδικά που έχω δει, ακόμα και τα κλασσικά ανιμε στο ειδος fantasy/adventure. Σε καθηλωνει πραγματικά.
Ποιος θα εβλεπε το Monster για δευτερη φορά;
Posted 07 February 2007 - 12:28
εγώ για να πώ την αλήθεια.. ίσως και να το ξανάβλεπα το monster.. αλλά και μόνο που σκέφτομαι 74 επς.. δύσκολα..
εγώ που είμαι κολλημένος με slice of life στιλ Honey n Clover ,.. NANA κτλ.. τι προτείνετε??
ίσως και κανα καλό adventure , mahou , shounen κατι .. :'D
από την άλλη, ίσως και να κάτσω να δώ κάτι από την συλογή μου.. που έχω κανα 60 σειρές τουλ που δεν έχω δεί:'D:oops:
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul!!!!!
Posted 07 February 2007 - 16:08
Εγώ.Ποιος θα εβλεπε το Monster για δευτερη φορά;
Περίμενε να έρθει το 20th Century BoysMonster=Best Anime Ever [μέχρι τώρα δηλαδή αλλά πολύ δύσκολα να το ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά, θα πρέπει να έιναι απλά τέλεια για να γίνει κάτι τέτοιο
]

Posted 07 February 2007 - 16:21
Ποιος θα εβλεπε το Monster για δευτερη φορά;
Το έχω ήδη δεί 2 φορές....

Άλλο ένα γενικό recommendation......Gankutsuou....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 07 February 2007 - 16:54
Midnight Sleazy Train I + II.......
σε όλους τα ίδια προτείνει.. ναι τι ? και εγώ τον ρώτησα.. χάχα οποιος το βρει το στέλνει και σε μένα
Posted 07 February 2007 - 18:15
Posted 07 February 2007 - 19:53
Περίμενε να έρθει το 20th Century Boys
παντως μεχρι να βγει το ανιμε μας βλεπω να τρωμε πικρα με τη live action του 20 cb..

Posted 07 February 2007 - 22:26
Posted 08 February 2007 - 15:01
Monster:
Ο Κένζο Τένμα είναι ένας Γιαπωνέζος ανερχόμενος νεαρός νευροχειρούργος που εργάζεται σε μια κλινική στη Γερμανία. Οδεύει ολοταχώς προς την κορυφή , όμως η καριέρα του καταστρέφεται όταν αποφασίζει να σώσει την ζωή ενός μικρού αγοριού αντί για τη ζωή του Δημάρχου της πόλης.
Όμως τα πάντα αλλάζουν όταν δολοφονούνται μυστηριωδώς ο επικεφαλής του νοσοκομείου και ο γιατρός που είχε πάρει τη θέση του. Ο νέος διευθυντής θα δώσει στον Τένμα την παλιά του θέση και η καριέρα του θα πάρει πάλι ανοδική πορεία.
Όταν όμως ξαναγίνει ένας παρόμοιος φόνος μέσα στο νοσοκομείο, οι υποψίες θα πέσουν πάνω στον Τένμα. Ο Τένμα θέλοντας να εξιχνιάσει το μυστήριο θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον που έχει χάσει σχεδόν την ανθρώπινη υπόσταση του και σκοτώνει με κτηνώδη απάθεια. Κάποιον που ο ίδιος ο Τένμα του είχε σώσει τη ζωή παλιότερα.
Το γαϊτανάκι των φόνων, όμως, που αφήνει πίσω του αποδίδεται στον Τένμα , έτσι ο Τένμα κυνηγημένος από την αστυνομία θα πρέπει να βρει μόνος του τον δολοφόνο και να εξιχνιάσει τους λόγους πίσω από τις πράξεις του.
Studio: Madhouse
Year: 2004
Type: Δράμα / Θρίλλερ
Episodes: 74
Copywright: http://www.animeplanet.gr/?system=database&id=283
Posted 08 February 2007 - 18:53

Quote:
Originally Posted by Dante80![]()
Midnight Sleazy Train I + II.......
σε όλους τα ίδια προτείνει.. ναι τι ? και εγώ τον ρώτησα.. χάχα οποιος το βρει το στέλνει και σε μένα
Xεχε τελικά το βρήκα το hentai me story που ήθελα

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=734
Είναι κλόνος του GITS με μπόλικα adult stuff

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|