Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 24 January 2011 - 01:40
(θα έλεγα nausicaa αλλά μιας κ είναι λιγάκι διαφορετική μπορείς να την δείς μετά. το laputa? ατέλειωτες οι ghibli!!!)

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 24 January 2011 - 21:59
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 24 January 2011 - 22:23
Hellsing γενικότερα οι ταινίες του Studio Ghibli και ας διαφέρουν ελαφρώς ως προς το genre (πχ κάποιες δεν είναι fantasy) έχουν ανάλογη δομή και παρόμοια ατμόσφαιρα.
Εφόσον θες κάτι ίδιο με το Howl's moving castle ξεκίνα από τα fantasy έργα όπως το Spirited Away, το Μοnonoke Hime και το Ponyo on a cliff και πέρνα σταδιακά στα πιο slice of life. Πληροφορίες για την κάθε ταινία μπορείς να βρείς στο anidb. Θα σου έλεγα την ταινία Tales from Earth sea να την αφήσεις για λίγο πιο μετα. Εχει διαφορετική νοοτροπία και ο γιος Miyazaki δεν φτάνει (προς το παρόν) τον πατέρα του οπότε ίσως σε ξενίσει το τελικό αποτέλεσμα.
Posted 24 January 2011 - 22:25
Δεν παίζει πολύ ρόλο βέβαια όταν μιλάμε για ghibli, μιας και imo πρέπει να τα δεις όλα, απλά αν σου αρέσει περισσότερο η καθαρή φαντασία πας για Μiyazaki (με nausica, spirited away, princess mononoke μάλλον στα καλύτερα), ενώ αν προτιμάς το δράμα και τον ρεαλισμό πας σε άλλα από Ghibli (κυρίως Τakahata) όπως grave of the fireflies (αριστούργημα), whisper of the heart, only yesterday, ocean waves.
Αναλόγως γούστου διαλέγεις σειρά και τα βλέπεις. Αλλά νομίζω ξεκίνα από αυτά. Όσο αφορά το tales of earthsea, imo δεν φτάνει καμιά απ' τις άλλες ταινίες του Μiyazaki. Τουλάχιστον στα μάτια μου. Αλλά ήταν καλή πρώτη προσπάθεια του γιου...

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 25 January 2011 - 00:10
τπτ με cyborgs ας πουμε.
Posted 25 January 2011 - 00:11
Tώρα είδα το MAL σου.... Εve no jikan then?
Edited by iristella, 25 January 2011 - 00:17.
Posted 25 January 2011 - 00:13
ποιος μπορει να μου προτεινει καμια σειρα σε sci-fi > cyberpunk ? οχι mecha!
τπτ με cyborgs ας πουμε.
Appleseed (1η Ova),Ghost in the shell, Black Magic M-66, Battle Angel Alita (το manga), και ισως bubblegum crisis (το τελευταιο δεν το εχω δει).
Posted 25 January 2011 - 00:44
Posted 25 January 2011 - 00:49
Κανα ανιμε για χαλαρωση τωρα που ειναι εξεταστικη εχετε να προτεινετε?
Detroid metal city.. κ μυαλα στα καγκελα
Posted 25 January 2011 - 00:55
Posted 25 January 2011 - 00:56
Εναλλακτικά Bartender.
Posted 25 January 2011 - 10:46
Στο haibane εγώ πλάνταξα στο κλάμα, δεν θα το λεγα και χαλαρωτικό αν και το slice of life του το έχει οπότε είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή γενικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο χαλαρώνεις...
Η απόλυτη επιλογή για μένα για να χαλαρώσεις και να πεθάνεις στο γέλιο είναι το wallflower (Yamato Nadeshiko Shichi Henge).
also azumanga daioh αν και μάλλον θα το χεις δει
Posted 25 January 2011 - 16:46
ποιος μπορει να μου προτεινει καμια σειρα σε sci-fi > cyberpunk ? οχι mecha!
τπτ με cyborgs ας πουμε.
Ότι σου πρότεινε ο Mad_Hatter (δες το Bubblegum Crisis σίγουρα!) συν Cyber City Oedo 808, Goku: Midnight Eye, Grey: Digital Target, Metropolis, Genocyber, MD Geist, Cybernetics Guardian, Armitage III, Angel Cop, Vexille, Akira, Harmagedon, Andromeda Stories, Darkside Blues και Spriggan.
Όλο και κανένα καλό ακόμα θα παρέλειψα αλλά δες πρώτα αυτά κι επανερχόμαστε...
Posted 25 January 2011 - 23:04
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|