Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4291 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 24 January 2011 - 01:40

tales of earthsea! του ίδιου studio αλλά την σκηνοθέτησε ο γίος miyazaki. πανέμορφη ταινία, το τέλος εκπληκτικό κ αυτό βασίζεται σε βιβλίο. κάπως του μοιάζει του howls.

(θα έλεγα nausicaa αλλά μιας κ είναι λιγάκι διαφορετική μπορείς να την δείς μετά. το laputa? ατέλειωτες οι ghibli!!!)
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#4292 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 24 January 2011 - 21:59

άρα eyl ποιο λες να δω πρωτα και ποιο μετα?

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#4293 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2011 - 22:23

Posts moved από το Howl;s moving castle thread γιατί η συζήτηση ξέφευγε από τα της ταινίας.

Hellsing γενικότερα οι ταινίες του Studio Ghibli και ας διαφέρουν ελαφρώς ως προς το genre (πχ κάποιες δεν είναι fantasy) έχουν ανάλογη δομή και παρόμοια ατμόσφαιρα.

Εφόσον θες κάτι ίδιο με το Howl's moving castle ξεκίνα από τα fantasy έργα όπως το Spirited Away, το Μοnonoke Hime και το Ponyo on a cliff και πέρνα σταδιακά στα πιο slice of life. Πληροφορίες για την κάθε ταινία μπορείς να βρείς στο anidb. Θα σου έλεγα την ταινία Tales from Earth sea να την αφήσεις για λίγο πιο μετα. Εχει διαφορετική νοοτροπία και ο γιος Miyazaki δεν φτάνει (προς το παρόν) τον πατέρα του οπότε ίσως σε ξενίσει το τελικό αποτέλεσμα.

#4294 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 24 January 2011 - 22:25

Μιας και έχω δει τα άπαντα από ghibli, ας αφήσω και γω τη γνώμη μου και δες ότι θες...

Δεν παίζει πολύ ρόλο βέβαια όταν μιλάμε για ghibli, μιας και imo πρέπει να τα δεις όλα, απλά αν σου αρέσει περισσότερο η καθαρή φαντασία πας για Μiyazaki (με nausica, spirited away, princess mononoke μάλλον στα καλύτερα), ενώ αν προτιμάς το δράμα και τον ρεαλισμό πας σε άλλα από Ghibli (κυρίως Τakahata) όπως grave of the fireflies (αριστούργημα), whisper of the heart, only yesterday, ocean waves.
Αναλόγως γούστου διαλέγεις σειρά και τα βλέπεις. Αλλά νομίζω ξεκίνα από αυτά. Όσο αφορά το tales of earthsea, imo δεν φτάνει καμιά απ' τις άλλες ταινίες του Μiyazaki. Τουλάχιστον στα μάτια μου. Αλλά ήταν καλή πρώτη προσπάθεια του γιου...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4295 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 25 January 2011 - 00:10

ποιος μπορει να μου προτεινει καμια σειρα σε sci-fi > cyberpunk ? οχι mecha!
τπτ με cyborgs ας πουμε.

#4296 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 January 2011 - 00:11

Tα GiTS (σειρές ταινίες etc) τα έχεις πιάσει?

Tώρα είδα το MAL σου.... Εve no jikan then?

Edited by iristella, 25 January 2011 - 00:17.

#4297 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 January 2011 - 00:13

τπτ με cyborgs ας πουμε.

Appleseed (1η Ova),Ghost in the shell, Black Magic M-66, Battle Angel Alita (το manga), και ισως bubblegum crisis (το τελευταιο δεν το εχω δει).

qzMHWHd.png

#4298 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 25 January 2011 - 00:44

Κανα ανιμε για χαλαρωση τωρα που ειναι εξεταστικη εχετε να προτεινετε?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#4299 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 25 January 2011 - 00:49

Κανα ανιμε για χαλαρωση τωρα που ειναι εξεταστικη εχετε να προτεινετε?

Detroid metal city.. κ μυαλα στα καγκελα:hero:

#4300 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 25 January 2011 - 00:55

Κανα αλλο?Το εχω δει
Posted Image

#4301 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 January 2011 - 00:56

House of Five Leaves και Haibane Renmei είναι ωραίες χαλαρωτικές σειρές βασισμένες στους χαρακτήρες τους. ^^

Εναλλακτικά Bartender.

#4302 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 25 January 2011 - 01:02

Ty Iri chan
Posted Image

#4303 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 January 2011 - 10:46

Πόσο φαίνεται ότι μισείς τον alxdjo ρε Ειρήνη :hahaha:
Spoiler:

Στο haibane εγώ πλάνταξα στο κλάμα, δεν θα το λεγα και χαλαρωτικό αν και το slice of life του το έχει οπότε είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή γενικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο χαλαρώνεις...

Η απόλυτη επιλογή για μένα για να χαλαρώσεις και να πεθάνεις στο γέλιο είναι το wallflower (Yamato Nadeshiko Shichi Henge).

also azumanga daioh αν και μάλλον θα το χεις δει :P

xbJ3b2w.jpeg

#4304 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 25 January 2011 - 16:46

τπτ με cyborgs ας πουμε.

Ότι σου πρότεινε ο Mad_Hatter (δες το Bubblegum Crisis σίγουρα!) συν Cyber City Oedo 808, Goku: Midnight Eye, Grey: Digital Target, Metropolis, Genocyber, MD Geist, Cybernetics Guardian, Armitage III, Angel Cop, Vexille, Akira, Harmagedon, Andromeda Stories, Darkside Blues και Spriggan.

Όλο και κανένα καλό ακόμα θα παρέλειψα αλλά δες πρώτα αυτά κι επανερχόμαστε... :riiight:

Posted Image

Posted Image

#4305 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 25 January 2011 - 23:04

Μπορεί να μου προτείνει κανείς κανά έξυπνο anime σε στυλ Death Note , Code Geass με ιδιοφυή , evil πρωταγωνιστή ?

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires