Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4261 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 January 2011 - 00:37

Record Of Lodoss War
Bastard

#4262 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 06 January 2011 - 17:19

Ευχαριστώ για το Berserk, θα το ελέγξω.

@iristella, ο παλιός σχεδιασμός των ανιμέ μου είναι απεχθείς, παρολαυτά το Lodoss φαίνεται ενδιαφέρον ΚΑΙ το bastard δεν κατάφερα να το βρώ.

#4263 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 06 January 2011 - 17:26

@Theodore :D
douzo!
bastard, bakabt
τρελλο γελιο κριμα που ειναι μονο 6 επισοδεια.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#4264 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 07 January 2011 - 00:24

Μόλις τελίωσα το Monster και όσο μπορεί να φαίνεται περίργο παίζει να είναι από τα καλύτερα που εχω δει (αν όχι το καλύτερο), ακόμα και αν έχω μίνει ακόμα κάπως μαμακας καθώς δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς στα τελευταία λπτά τις σειρας, οπότε λέω να διαβάσω και το μανγκα μήπως και βγάλω άκρη :P
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο στο ίδιο στυλ;;;; :congrats: πλζζζζζζ

Edited by Jiji, 07 January 2011 - 00:33.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4265 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 January 2011 - 02:15

Master Keaton από anime. Και από manga τσέκαρε όλα του ίδιου δημιουργού, 20th Century Boys, NASA, Pluto και φυσικά την πιο πρόσφατη δουλειά του η οποία εκδίδεται αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία, Billy Bat.

E5VV38U.jpg

#4266 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 07 January 2011 - 13:53

Εδώ θέλω την βοήθεια του Petran (ή οποιουδήποτε αλλου που να ξέρει). Ποια απο τα "παλιά" άνιμε είναι must watch;

#4267 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 January 2011 - 14:52

Για τσέκαρε αυτό

Από κει και πέρα εξαρτάται για πόσο παλιά μιλάς και για ποιό είδος.

xbJ3b2w.jpeg

#4268 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 January 2011 - 18:31

αν ενδιαφερεται για διασκευες λογοτεχνιας ή για πιο καλλιτεχνικα και ανεξαρτητα. μπορω να βοηθησω. Για mecha, shonen και το συρφετο τους, αρμοδιος ειναι ο Παπιοφαντομας. Επισης ο Labrokratis ειναι ειδικος Matsumotoλoγος, οποτε για οτιδηποτε Leiji Matsumoto ρωτα αυτον αλλα και για αλλες σειρες των 80ς.

Εγω ειδικευομαι στα εργα του Nippon Animation και ταινιες Ghibili.

Εχει και αλλους ειδικους στις παλιες και ενιοτε ξεχασμενες σειρες που ξερουν ποιοι ειναι.
Ειχε και τον roricofan αλλα εξοριστηκε παντοτινα (εκτος αν μια φορα το ετος και για επαι
επετειακους λογους δινεται χαρη σε κανεναν

Για τις καινουργιες γινεται χαμος εδω μεσα οποτε εκει δεν εχεις προβλημα. Καλυτερα να ακους τη γνωμη ενος αρχαριου που γοητευεται απο μια νεα σειρα σα να ηταν η πρωτη του ή δεν θυμαται τις παλιες σειρες, παρα τις δικιες μας γεροντικες αποψεις

#4269 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 07 January 2011 - 18:36

Εδώ θέλω την βοήθεια του Petran (ή οποιουδήποτε αλλου που να ξέρει). Ποια απο τα "παλιά" άνιμε είναι must watch;

προσωπικά από όσα έχω δει Must watch (αφήνω από έξω καλές σειρές που δεν είναι πολύ γνωστές ) για διαφόρους λόγους θεωρώ :

Super Dimension Fortress Macross
Nausicaa of the Valley of the Wind
Project A-ko (τα πάντα όλα)
Windaria
Outlanders
Gall Force (τις πρώτες ταινίες)
Legend of Galactic Heroes (τα πάντα όλα)
Dominion Tank Police
Akira
Vampire Princess Miyu (OVA)
Gunbuster
Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket
Mobile Police Patlabor (Movies)
3x3 Eyes (τα πάντα όλα )
Otaku no Video
Bastard!!
Tenchi Muyo! Ryo-Ohki (μόνο τα πρώτα 7 )
All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku OVA 1
Ninja Scroll
DNA2
Slayers
Neon Genesis Evangelion σταματάω στο 95 στην αγαπημένη μου σειρά ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#4270 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 07 January 2011 - 19:12

Depending on your taste, μερικά από τα παλιά που προτείνω συνήθως... :

Legend of galactic heroes (φαίνεται από ava/sig)
Rose of Versailles
Miyazaki movies (τα πάντα όλα και τσέκαρε και Isao Takahata works in studio ghibli) + Miyazaki future boy conan
Kawajiri movies/ovas (τα πάντα όλα) για αν θες καλτιές, με vampire hunter d bloodlust να είναι το καλύτερό του.
Για masterpiece theater/nippon animation, που είναι κλασικά, θα σε βοηθήσει ο Petran. Τσέκαρε κάνα dog of flanders και κάνα 3000 Leagues in Search of Mother για αρχή.
Macross SDF
Hokuto no Ken
Touch
City Hunter
Για Matsumoto, θα σου πει ο υποφαινόμενος...
phoenix (hi no tori)and mermaid old ovas
area 88 ovas
wings of honneamise movie
patlabor first two movies
barefoot gen
memories, tokyo tales
yawara!

Σε pure 90s: σε τυχαία σειρά...
gits, cockpit, roujin z, akira (manga is better), master keaton, irresponsible captain tylor, cowboy bebop, berserk, crest of the stars, samurai x trust and betrayal,
μέχρι και jinroh (2000) που λάτρεψα και δεν το έχουν δει αρκετοί. Κάποιοι θα λέγαν και nge, αλλά δεν ξέρω το θεωρώ αρκετά overrated...

Edited:

Για τις καινουργιες γινεται χαμος εδω μεσα οποτε εκει δεν εχεις προβλημα. Καλυτερα να ακους τη γνωμη ενος αρχαριου που γοητευεται απο μια νεα σειρα σα να ηταν η πρωτη του ή δεν θυμαται τις παλιες σειρες, παρα τις δικιες μας γεροντικες αποψεις

Χαχα τώρα το είδα αυτό. :P
Έχει δόση αλήθειας πάντως... ευτυχώς ή δυστυχώς...

Edited by Radagast, 08 January 2011 - 14:09.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4271 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 07 January 2011 - 20:30

Tώρα τελευταία αγάπησα τα πιο σοβαρά μανγκα (αυτά διαβάζω αλλά είπα άνιμε μπας και αξιοθώ να δώ κανένα) σαν το Ikigami. Απο άνιμε μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου είναι το Cowboy Bebop αλλά όχι απαραίτητα όλα τα sci-fi. Απλώς για να καταλάβεται τι ψάχνα, κοιτάω το μανγκα Ακίρα για τώρα.

#4272 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 January 2011 - 21:51

Πιστευω να σου αρεσει αυτη η ταινια, αν δεν την εχεις δει ήδη.

A Wind named Amnesia

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=200

τωρα για μικρου μηκους:

Robot Carnival

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1163

Tokyo Labyrinth

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=713

Twilight Q

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2798

#4273 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 07 January 2011 - 23:43

ενιωσα την αναγκη να ευχαριστω τα παιδια για τα παραπανω ποστ που προτιναν αυτα τα διαμαντακια :nod: (συγνωμη για το off-topic)
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#4274 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 08 January 2011 - 12:55

Να προσθέσω κι εγώ μερικά ακόμα σε αυτά που είπαν οι παραπάνω...

Από σειρές θα σου πρότεινα τα εξής:Tekkaman Blade, Bubblegum Crisis, Record of Lodoss War. Ακόμα θα έλεγα το Fang of the Sun Dougram αν και το ξεκίνησα μόλις πρόσφατα (έχω δει 25/75 επεισόδια) φαίνεται πολύ καλό. Να βάλω και δύο λίγο outsider, το Armored Trooper Votoms και το Armor Hunter Mellowlink και τέλος!

Από ταινίες: Macross: Do You Remember Love?, Grave of the Fireflies, Arcadia of My Youth (επίσης από Matsumoto αν θες να τσεκάρεις τα Galaxy Express 999 και Queen Millenia), They Were 11, Space Adventure Cobra: The Movie, Locke the Superman και Memories (απαραίτητα "πρέπει" να δεις το πρώτο μέρος της ταινίας το Magnetic Rose).

Ελπίζω να σε βοήθησα, αν τυχόν θες να ρωτήσεις κάτι feel free to ask!:riiight:

Edited by Anakin Skywalker, 08 January 2011 - 13:02.

Posted Image

Posted Image

#4275 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 08 January 2011 - 13:50

violence jack :head::dwarf:
:awww:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires