Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 17:19
@iristella, ο παλιός σχεδιασμός των ανιμέ μου είναι απεχθείς, παρολαυτά το Lodoss φαίνεται ενδιαφέρον ΚΑΙ το bastard δεν κατάφερα να το βρώ.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 17:26
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 00:24
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο στο ίδιο στυλ;;;;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 07 Ιανουάριος 2011 - 00:33
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 02:15
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 13:53
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 18:31
Εγω ειδικευομαι στα εργα του Nippon Animation και ταινιες Ghibili.
Εχει και αλλους ειδικους στις παλιες και ενιοτε ξεχασμενες σειρες που ξερουν ποιοι ειναι.
Ειχε και τον roricofan αλλα εξοριστηκε παντοτινα (εκτος αν μια φορα το ετος και για επαι
επετειακους λογους δινεται χαρη σε κανεναν
Για τις καινουργιες γινεται χαμος εδω μεσα οποτε εκει δεν εχεις προβλημα. Καλυτερα να ακους τη γνωμη ενος αρχαριου που γοητευεται απο μια νεα σειρα σα να ηταν η πρωτη του ή δεν θυμαται τις παλιες σειρες, παρα τις δικιες μας γεροντικες αποψεις
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 18:36
Εδώ θέλω την βοήθεια του Petran (ή οποιουδήποτε αλλου που να ξέρει). Ποια απο τα "παλιά" άνιμε είναι must watch;
προσωπικά από όσα έχω δει Must watch (αφήνω από έξω καλές σειρές που δεν είναι πολύ γνωστές ) για διαφόρους λόγους θεωρώ :
Super Dimension Fortress Macross
Nausicaa of the Valley of the Wind
Project A-ko (τα πάντα όλα)
Windaria
Outlanders
Gall Force (τις πρώτες ταινίες)
Legend of Galactic Heroes (τα πάντα όλα)
Dominion Tank Police
Akira
Vampire Princess Miyu (OVA)
Gunbuster
Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket
Mobile Police Patlabor (Movies)
3x3 Eyes (τα πάντα όλα )
Otaku no Video
Bastard!!
Tenchi Muyo! Ryo-Ohki (μόνο τα πρώτα 7 )
All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku OVA 1
Ninja Scroll
DNA2
Slayers
Neon Genesis Evangelion σταματάω στο 95 στην αγαπημένη μου σειρά ^^
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 19:12
Depending on your taste, μερικά από τα παλιά που προτείνω συνήθως... :Εδώ θέλω την βοήθεια του Petran (ή οποιουδήποτε αλλου που να ξέρει). Ποια απο τα "παλιά" άνιμε είναι must watch;
Legend of galactic heroes (φαίνεται από ava/sig)
Rose of Versailles
Miyazaki movies (τα πάντα όλα και τσέκαρε και Isao Takahata works in studio ghibli) + Miyazaki future boy conan
Kawajiri movies/ovas (τα πάντα όλα) για αν θες καλτιές, με vampire hunter d bloodlust να είναι το καλύτερό του.
Για masterpiece theater/nippon animation, που είναι κλασικά, θα σε βοηθήσει ο Petran. Τσέκαρε κάνα dog of flanders και κάνα 3000 Leagues in Search of Mother για αρχή.
Macross SDF
Hokuto no Ken
Touch
City Hunter
Για Matsumoto, θα σου πει ο υποφαινόμενος...
phoenix (hi no tori)and mermaid old ovas
area 88 ovas
wings of honneamise movie
patlabor first two movies
barefoot gen
memories, tokyo tales
yawara!
Σε pure 90s: σε τυχαία σειρά...
gits, cockpit, roujin z, akira (manga is better), master keaton, irresponsible captain tylor, cowboy bebop, berserk, crest of the stars, samurai x trust and betrayal,
μέχρι και jinroh (2000) που λάτρεψα και δεν το έχουν δει αρκετοί. Κάποιοι θα λέγαν και nge, αλλά δεν ξέρω το θεωρώ αρκετά overrated...
Edited:
Χαχα τώρα το είδα αυτό.Για τις καινουργιες γινεται χαμος εδω μεσα οποτε εκει δεν εχεις προβλημα. Καλυτερα να ακους τη γνωμη ενος αρχαριου που γοητευεται απο μια νεα σειρα σα να ηταν η πρωτη του ή δεν θυμαται τις παλιες σειρες, παρα τις δικιες μας γεροντικες αποψεις
Έχει δόση αλήθειας πάντως... ευτυχώς ή δυστυχώς...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 08 Ιανουάριος 2011 - 14:09

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 20:30
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 21:51
A Wind named Amnesia
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=200
τωρα για μικρου μηκους:
Robot Carnival
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1163
Tokyo Labyrinth
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=713
Twilight Q
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2798
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 23:43
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 12:55
Εδώ θέλω την βοήθεια του Petran (ή οποιουδήποτε αλλου που να ξέρει). Ποια απο τα "παλιά" άνιμε είναι must watch;
Να προσθέσω κι εγώ μερικά ακόμα σε αυτά που είπαν οι παραπάνω...
Από σειρές θα σου πρότεινα τα εξής:Tekkaman Blade, Bubblegum Crisis, Record of Lodoss War. Ακόμα θα έλεγα το Fang of the Sun Dougram αν και το ξεκίνησα μόλις πρόσφατα (έχω δει 25/75 επεισόδια) φαίνεται πολύ καλό. Να βάλω και δύο λίγο outsider, το Armored Trooper Votoms και το Armor Hunter Mellowlink και τέλος!
Από ταινίες: Macross: Do You Remember Love?, Grave of the Fireflies, Arcadia of My Youth (επίσης από Matsumoto αν θες να τσεκάρεις τα Galaxy Express 999 και Queen Millenia), They Were 11, Space Adventure Cobra: The Movie, Locke the Superman και Memories (απαραίτητα "πρέπει" να δεις το πρώτο μέρος της ταινίας το Magnetic Rose).
Ελπίζω να σε βοήθησα, αν τυχόν θες να ρωτήσεις κάτι feel free to ask!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anakin Skywalker: 08 Ιανουάριος 2011 - 13:02
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 13:50
violence jack
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|