Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#331 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 17 January 2008 - 14:52

Ποιό anime να δώ τώρα;

Είμαι ανάμεσα σε Planetes και Last Exile (από KAA και τα δύο).

#332 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 January 2008 - 15:12

Last Exile.
ανετα.
και τα δυο παντως ειναι πολυ καλα.

Posted Image

#333 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 January 2008 - 00:10

και τιθεται τωρα το ερωτημα.....
να ξεκινησω Terra e... , ή School days?

μην ακουσω το "δεστα και τα 2 μαζι" . δεν βλεπω ποτε παραπανω απο ενα ανιμε μαζι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#334 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 January 2008 - 00:31

και τιθεται τωρα το ερωτημα.....
να ξεκινησω Terra e... , ή School days?

μην ακουσω το "δεστα και τα 2 μαζι" . δεν βλεπω ποτε παραπανω απο ενα ανιμε μαζι

School Days:wooi2:

Posted Image

#335 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 January 2008 - 00:37

Melkor... ..... Terra E

#336 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 January 2008 - 00:41

γινεται να κανουμε ενα νεο poll? "τι πιστευετε οτι πρπει να δει ο Melkor παρακατω"
σας ευχαριστω και τους 2, χαιρομαι που βλεπω ταυτιση αποψεων
gomen mistress, αυτη τη φορα θα ακολουθησω τη συμβουλη του master pervert

#337 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 21 January 2008 - 00:15

:hero: HEllo

Εχω δει πολυ λιγα anime μεχρι στιγμης. Αναμεσα σε αυτα Naruto, bleach, death note και λιγα επισοδεια απο καποια αλλα.

Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα anime που θεωρειτε πως πρεπει να ο δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να καταλαβω τι παιζει.

Στο naruto και bleach μου αρεσε το πως απο κει που δε το περιμενει κανεις ο main γινεται ξαφνικα uber και τα σφαζει ολα:8):

Α ναι...θα προτιμουσα στο anime οι μαχες τουλαχιστον να μην ειναι high tech... traditional style fighting ownz. :congrats:

Thanks in advance :nod:

Γιατι δεν αρχιζεις One Piece???Μετραει αφου εισαι ακομα στην αρχη...Βεβαια δεν ειναι και must, αλλα εχει τετοιες μαχες...δηλαδη που γινεται ο main uber και θεριζει!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#338 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 21 January 2008 - 19:13

Θέλω να δω: ένα anime με ξωτικά και ένα με μάγους σαν Zero no Tsukaima. Άρχισα το Elfen Lied με αυτές τις προϊποθέσεις αλλά το μόνο που είδα ήταν χείμαροι αίματος.

help ...
Posted Image

#339 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 21 January 2008 - 19:23

Σου προτείνω τα Fate/stay night και Shingetsutan Tsukihime. Aν σου αρέσει το ένα θα σου αρέσει και το άλλο. Πολύ καλά και τα δύο IMO.

#340 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 21 January 2008 - 19:57

Σου προτείνω τα Fate/stay night και Shingetsutan Tsukihime. Aν σου αρέσει το ένα θα σου αρέσει και το άλλο. Πολύ καλά και τα δύο IMO.

που ακριβως ειδες τα ξωτικα και τους μαγους παιδι μου?
αν θες μαγους και ξωτικα,παιξε wow.

Posted Image

#341 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 January 2008 - 20:38

:hero: HEllo

Εχω δει πολυ λιγα anime μεχρι στιγμης. Αναμεσα σε αυτα Naruto, bleach, death note και λιγα επισοδεια απο καποια αλλα.

Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα anime που θεωρειτε πως πρεπει να ο δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να καταλαβω τι παιζει.

Στο naruto και bleach μου αρεσε το πως απο κει που δε το περιμενει κανεις ο main γινεται ξαφνικα uber και τα σφαζει ολα:8):

Α ναι...θα προτιμουσα στο anime οι μαχες τουλαχιστον να μην ειναι high tech... traditional style fighting ownz. :congrats:

Thanks in advance :nod:

για κατι διαφορετικο, προτεινω full metal alchemist
για κατι που κυμαινεται στα ιδια one piece
για mecha gundam seed kai destiny ή RahXephon
το beserk, το Gungrave, gia shinobi-style ανευ τεχνολογιας το Basilisk, για βαμπιρ και καλα το trinity blood, claymore , black lagoon κλπ

Θέλω να δω: ένα anime με ξωτικά και ένα με μάγους σαν Zero no Tsukaima. Άρχισα το Elfen Lied με αυτές τις προϊποθέσεις αλλά το μόνο που είδα ήταν χείμαροι αίματος.

help ...

:hahaha::hahaha: την πατησες απο το ονομα ε?

#342 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 21 January 2008 - 20:57

Και ναι λοιπόν μετά από 3,5 ώρες ψαξίματος ( και αφού διάβασα ολα τα post και στις 23 σελίδες του topic) αναγκάζομαι ξανά να ζητήσω βοήθεια!!!

Μια μικρή περίληψη του τι μου συμβαίνει:

Άσχετος με τα anime ( για να φανταστείτε μέχρι πριν τρείς μήνες δεν ήξερα τις λέξεις Naruto, Bleach κ.τ.λ. , νόμιζα ότι το Death Note είναι απειλητικό σημείωμα και το One Piece το γνώριζα ώς Ντρείκ/.. απο τον τίτλο τηε σειρας στο Alter ), αρχίζω να βλέπω naruto.... Kαι φτάνωντας στο σήμερα ( για να μη βαριέστε να διαβάζετε.. ) έχω είδη αποτελειώσει One Piece. Naruto , Death Note.

Ο Mighty duck και οι συμβουλές του:

Πρίν λίγο καιρό ζήτησα; ξανά βοήθεια και η άλλη πάπια του forum (η μία είμαι εγώ) μου πρότεινε Hunter X Hunter (βλέπε σελ. 21-22). Είδα λίγο αλλα ρε παιδιά αυτό το anime μοιάζει λές και είναι του 80' (χάλια ποιότητα σχεδίου) και έτσι το παράτησα και στράφηκα στο Bleach το οποίο το λάτρεψα!!!!Όμως μας τελείωσε και αυτό... και τώρα τι??????????????

Θέλω κατι που να μοιάζει με Naruto, Bleach , One Piece δηλ. κατι που να έχει supernatural μάχες ,δράση, συνέχεια στην υπόθεση, όχι και πολύ βαριά πλοκή και κυρίως πολλά πολλά επεισόδια!!!!

Για αυτό δώσετε και σώστε που λένε....
Posted Image

#343 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 21 January 2008 - 21:03

Θέλω κατι που να μοιάζει με Naruto, Bleach , One Piece δηλ. κατι που να έχει supernatural μάχες ,δράση, συνέχεια στην υπόθεση, όχι και πολύ βαριά πλοκή και κυρίως πολλά πολλά επεισόδια!!!!

Για αυτό δώσετε και σώστε που λένε....

αυτη η κατηγορια που λες,ονομαζεται Shōnen (προφερεται shounen)
αλλα επειδη δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με το ειδος καλυτερο θα ειναι να μιλησει καποιος αλλος εκτος εμου.

Posted Image

#344 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 January 2008 - 21:05

Busou Renkin
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4516

#345 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 January 2008 - 21:49

To Hunter X Hunter δεν είναι πως δεν έχει καλό σχέδιο, απλά τα fansubs άρχισαν να βγαίνουν το 2002 και η ποιότητά του είναι χάλια εντελώς, ειδικά στα πρώτα επεισόδια :deadga6:
Πάντως η σειρά από το επεισόδιο 30-35 περίπου και μετά απογειώνεται. Η αναλύσεις για το NEN (Ten, Zetsu, Ren, Hatsu) ξεπερνάνε κατά πολύ την απλοϊκή επεξήγηση του Naruto με το Chakra. Τόσο πολύ που υπάρχει ολόκληρη ανάλυση στην Wikipedia.
Επίσης στα OVAs (επεισόδια 62-92) το animation είναι κατά πολύ ανώτερο της σειράς.
Επιμένω στο Hunter X Hunter, αν σου αρέσουν τα shonen και το δεις όλο, δεν θα απογοητευτείς. Δεν είναι τυχαίο που στο aniDB έχει 6.98 Temporary rating αλλά 8.54 μόνιμο rating.

Το Hajime No Ippo δεν έχει υπερδυνάμεις αλλά είναι στην κορυφή των shonen, ακόμα και σε άτομα που δεν τους αρέσει το είδος. Στο είχα προτείνει και την προηγούμενη φορά, στο ξαναπροτείνω και τώρα.

Rurouni Kenshin επίσης αν σου αρέσουν τα shonen και δεν το έχεις δει, πρέπει να το κάνεις.

Επίσης μια συμβουλή για τα shonen. Τα περισσότερα θέλουν χρόνο ώστε να αρχίσουν να γίνονται ενδιαφέροντα. Αν κρίνεις από τα πρώτα επεισόδια, θα χάσεις πολλές καλές σειρές (Kenshin, YuYuHakusho, HxH, Bleach κλπ)

E5VV38U.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires