Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 21 January 2008 - 22:04

Posted 21 January 2008 - 22:23
Η ιστορία μιλάει για ένα παιδί που ψάχνει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Hunters στην ιστορία. Όταν λέμε Hunters εννοούμε άτομο με ειδική εκπαίδευση (π.χ. Chunin, Jonin).
Προκειμένου να τον βρει θα λάβει μέρος στην Hunter Exam. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλούς κινδύνους, θα κάνει φίλους και θα συνεχίσουν μαζί το ταξίδι τους.
Μπορείς να δεις και μία σύντομη παρουσίαση στην AnimeClipse
Όσον αφορά τα OVA. Κυριολεκτικά σημαίνει Original Video Animation. Έτσι χαρακτηρίζεται ένα anime όταν βγαίνει σε DVD. Αν παρατηρήσεις, η σειρά τελειώνει στα 62 επεισόδια. Το 2002 βγήκε το πρώτο OVA με 8 επεισόδια, το 2003 βγήκε το δεύτερο OVA με άλλα 8 επεισόδια, και το 2004 βγήκε το τρίτο OVA με 14 επεισόδια. Σύνολο 30 επιπλέον επεισόδια.
Το animation των OVA είναι ανώτερο της σειράς επειδή βγήκαν αποκλειστικά σε DVD, και σχεδιάστηκαν αρκετό καιρό αργότερα με καλύτερη τεχνολογία.
Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα

Posted 21 January 2008 - 22:32
απο τον σκηνοθετη του Texhnolyze, οποτε καταλαβαινετε. Μολις τελειωσει η μεταφραση θα του ριξω μια ματια
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5108
Posted 22 January 2008 - 01:08
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4345
αλλά η περιγραφή και τα review που είδα με έχουν ψιλομπερδέψει...
Κανένας που να το έχει δει όλο τι έχει να πεί?Θα μου το προτείνατε να ασχοληθώ??

Posted 22 January 2008 - 19:26
που ακριβως ειδες τα ξωτικα και τους μαγους παιδι μου?
αν θες μαγους και ξωτικα,παιξε wow.
Όχι, ευχαριστώ. Αρκετά προβλήματα έχω με το lineage.

Posted 22 January 2008 - 21:37
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Dennou Coil
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4345
αλλά η περιγραφή και τα review που είδα με έχουν ψιλομπερδέψει...
Κανένας που να το έχει δει όλο τι έχει να πεί?Θα μου το προτείνατε να ασχοληθώ??
Σαφέστατα. Για μένα από τα καλύτερα anime της περσινής χρονιάς. Αν σου άρεσαν σειρές όπως το Rahxephon και το Noein, θα σου αρέσει και αυτό plotwise. Δυστυχώς έχει ένα πρόβλημα pacing στα πρώτα 13 eps η σειρά, αλλά από το 16 και μετά τρώει μια σφαλιάρα η υπόθεση και καθηλώνεσαι. Το προτείνω αβάδιστα.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 23 January 2008 - 14:04
WoWned!που ακριβως ειδες τα ξωτικα και τους μαγους παιδι μου?
αν θες μαγους και ξωτικα,παιξε wow.

Τώρα θα γίνω κακός και αντί να σου δώσω τη συμβουλή που ζητάς, θα γκρινιάξω.Θέλω κατι που να μοιάζει με Naruto, Bleach , One Piece δηλ. κατι που να έχει supernatural μάχες ,δράση, συνέχεια στην υπόθεση, όχι και πολύ βαριά πλοκή και κυρίως πολλά πολλά επεισόδια!!!!
Υπάρχουν τόσα και τόσα ωραία anime που αξίζει να δει κανείς και που τα έχουν ΟΛΑ εκτός από διάρκεια. Υπάρχουν anime με καλό σενάριο, με χαρακτήρες με βάθος, με ενδιαφερουσες ανατροπες, με καλό animation, με καλή μουσική, με fanservice, με ό,τι μπορείς να φανταστείς, εκτός από Φωσκολική διάρκεια.
Η συμβουλή μου για νέους στα anime: Ψάξτε για anime και όχι για μακροχρόνια σχέση. Αν θέλετε μακροχρόνια σχέση κάντε φίλους/φίλες, μην πιάνετε σειρές που ανάθεμα κι αν έχει αποφασίσει ο σεναριογράφος τους πως θα τελειώσουν.
Τα περισσότερα anime τελειώνουν μετά από 13, 26, άντε μέχρι 50-τόσα επεισόδια, κι αυτό είναι ένα ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ . Πρέπει να βλέπεις κάτι, αυτό το κάτι να τελειώνει μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα και μετά να πηγαίνεις παρακάτω. Κι αν βλέπεις πολλά επεισόδια ανά ημέρα και ξεμένεις συνέχεια από σειρές, εδώ είμαστε εμείς οι καμένοι να σου προτείνουμε "και κάτι ακόμα".

Anyway, και για να απαντήσω στο request σου, δες το Hokuto No Ken (109 eps), αν και μάλλον θα σε απωθήσει το animation (δημιουργίας 1984-7). Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Σύχρονο shounen anime με πάνω από 100 eps εκτός από Naruto/Bleach/OnePiece δεν υπάρχει (ίσως το Gintama φτάσει τόσα eps αλλά το Gintama είναι εντελώς άλλο στυλ). Επίσης, ίσως σου αρέσει το Katekyo Hitman REBORN, και ακόμα πιο ίσως, το D.Gray-man.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 January 2008 - 00:53
εγω λεω να αρχισω το gundam seed και gundam seed destiny.
αμα ειναι ευκολο κανα link να τα κατεβασω

Posted 02 February 2008 - 02:32

Παρακολουθω την σειρα Bamboo Blade.
ΘΑ ηθελα να ρωτισω αν υπαρχει κανενα αλλο ανιμε του ιδιου στιλ

Ευχαριστω εκ των προτερων
-Kanoni
(ΚΑλα εκανα και ποσταρα εδω?)
Posted 02 February 2008 - 20:15
Posted 02 February 2008 - 22:35
Θέλω να δω: ένα anime με ξωτικά και ένα με μάγους σαν Zero no Tsukaima. Άρχισα το Elfen Lied με αυτές τις προϊποθέσεις αλλά το μόνο που είδα ήταν χείμαροι αίματος.
Record of Lodoss War - Wikipedia, the free encyclopedia
Slayers - Wikipedia, the free encyclopedia
Bastard!! - Wikipedia, the free encyclopedia
Ξωτικά και Μάγους ζήτησες , Ξωτικά και Μάγους θα λάβεις.
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 06 February 2008 - 00:55
Posted 10 February 2008 - 01:05
ξερει κανεις κανα anime σα το air/kannon2006/clannad? τα ειδα προσφατα και μου κινησαν τι περιεργεια (clannad δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα δεν μπορω να περιμενω μια βδομαδα) ...ευχαριστω...
το air το έχω δει και μου άρεσε πολύ.αν κ απογοητεύτηκα λίγο στο τέλος!κ επίσης ο πρωταγωνιστής μου θύμιζε πολύ τον kakashi από naruto!!!
Posted 11 February 2008 - 08:38
ανεβηκαν επισης και τα επ 1-33 της σειρας Ashita no Joe και ολα της Ashita no Joe 2
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=864
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1457
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|