Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#346 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 21 January 2008 - 22:04

Σε ευχαριστώ που μπαίνεις στο κόπο πάντα και απαντάς. Τουλάχιστον μου δώσατε μια ιδέα! Αν επιμένεις για το hunter τότε θα του δώσω μια ευκαιρία. Μια τελευταία ερώτηση αν και λίγο offtopic, όταλ λές τα OVA'S (τι είναι αυτό)? Sorry αλλα είμαι άσχετος ώς γνωστόν!!!
Posted Image

#347 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 January 2008 - 22:23

Όπως έχει δηλώσει επίσημα και ο manga-ka του Naruto, η μεγαλύτερη επιρροή του ήταν το Hunter X Hunter.
Η ιστορία μιλάει για ένα παιδί που ψάχνει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Hunters στην ιστορία. Όταν λέμε Hunters εννοούμε άτομο με ειδική εκπαίδευση (π.χ. Chunin, Jonin).
Προκειμένου να τον βρει θα λάβει μέρος στην Hunter Exam. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλούς κινδύνους, θα κάνει φίλους και θα συνεχίσουν μαζί το ταξίδι τους.

Μπορείς να δεις και μία σύντομη παρουσίαση στην AnimeClipse

Όσον αφορά τα OVA. Κυριολεκτικά σημαίνει Original Video Animation. Έτσι χαρακτηρίζεται ένα anime όταν βγαίνει σε DVD. Αν παρατηρήσεις, η σειρά τελειώνει στα 62 επεισόδια. Το 2002 βγήκε το πρώτο OVA με 8 επεισόδια, το 2003 βγήκε το δεύτερο OVA με άλλα 8 επεισόδια, και το 2004 βγήκε το τρίτο OVA με 14 επεισόδια. Σύνολο 30 επιπλέον επεισόδια.

Το animation των OVA είναι ανώτερο της σειράς επειδή βγήκαν αποκλειστικά σε DVD, και σχεδιάστηκαν αρκετό καιρό αργότερα με καλύτερη τεχνολογία.

Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα :P

E5VV38U.jpg

#348 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 January 2008 - 22:32

οποιος θελει ας ριξει μια ματια και στο Shigurui αν τον ενδιαφερουν οι μαχες με σαμουράι.
απο τον σκηνοθετη του Texhnolyze, οποτε καταλαβαινετε. Μολις τελειωσει η μεταφραση θα του ριξω μια ματια

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5108

#349 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 22 January 2008 - 01:08

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Dennou Coil
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4345
αλλά η περιγραφή και τα review που είδα με έχουν ψιλομπερδέψει...
Κανένας που να το έχει δει όλο τι έχει να πεί?Θα μου το προτείνατε να ασχοληθώ??
Go figure...
Posted Image

#350 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 22 January 2008 - 19:26

που ακριβως ειδες τα ξωτικα και τους μαγους παιδι μου?
αν θες μαγους και ξωτικα,παιξε wow.

Όχι, ευχαριστώ. Αρκετά προβλήματα έχω με το lineage.
Posted Image

#351 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 January 2008 - 21:37

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Dennou Coil
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4345
αλλά η περιγραφή και τα review που είδα με έχουν ψιλομπερδέψει...
Κανένας που να το έχει δει όλο τι έχει να πεί?Θα μου το προτείνατε να ασχοληθώ??

Σαφέστατα. Για μένα από τα καλύτερα anime της περσινής χρονιάς. Αν σου άρεσαν σειρές όπως το Rahxephon και το Noein, θα σου αρέσει και αυτό plotwise. Δυστυχώς έχει ένα πρόβλημα pacing στα πρώτα 13 eps η σειρά, αλλά από το 16 και μετά τρώει μια σφαλιάρα η υπόθεση και καθηλώνεσαι. Το προτείνω αβάδιστα.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#352 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 January 2008 - 14:04

που ακριβως ειδες τα ξωτικα και τους μαγους παιδι μου?
αν θες μαγους και ξωτικα,παιξε wow.

WoWned! :hahaha::hahaha::hahaha:

Θέλω κατι που να μοιάζει με Naruto, Bleach , One Piece δηλ. κατι που να έχει supernatural μάχες ,δράση, συνέχεια στην υπόθεση, όχι και πολύ βαριά πλοκή και κυρίως πολλά πολλά επεισόδια!!!!

Τώρα θα γίνω κακός και αντί να σου δώσω τη συμβουλή που ζητάς, θα γκρινιάξω.

Υπάρχουν τόσα και τόσα ωραία anime που αξίζει να δει κανείς και που τα έχουν ΟΛΑ εκτός από διάρκεια. Υπάρχουν anime με καλό σενάριο, με χαρακτήρες με βάθος, με ενδιαφερουσες ανατροπες, με καλό animation, με καλή μουσική, με fanservice, με ό,τι μπορείς να φανταστείς, εκτός από Φωσκολική διάρκεια.

Η συμβουλή μου για νέους στα anime: Ψάξτε για anime και όχι για μακροχρόνια σχέση. Αν θέλετε μακροχρόνια σχέση κάντε φίλους/φίλες, μην πιάνετε σειρές που ανάθεμα κι αν έχει αποφασίσει ο σεναριογράφος τους πως θα τελειώσουν.

Τα περισσότερα anime τελειώνουν μετά από 13, 26, άντε μέχρι 50-τόσα επεισόδια, κι αυτό είναι ένα ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ™. Πρέπει να βλέπεις κάτι, αυτό το κάτι να τελειώνει μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα και μετά να πηγαίνεις παρακάτω. Κι αν βλέπεις πολλά επεισόδια ανά ημέρα και ξεμένεις συνέχεια από σειρές, εδώ είμαστε εμείς οι καμένοι να σου προτείνουμε "και κάτι ακόμα". ;)

Anyway, και για να απαντήσω στο request σου, δες το Hokuto No Ken (109 eps), αν και μάλλον θα σε απωθήσει το animation (δημιουργίας 1984-7). Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Σύχρονο shounen anime με πάνω από 100 eps εκτός από Naruto/Bleach/OnePiece δεν υπάρχει (ίσως το Gintama φτάσει τόσα eps αλλά το Gintama είναι εντελώς άλλο στυλ). Επίσης, ίσως σου αρέσει το Katekyo Hitman REBORN, και ακόμα πιο ίσως, το D.Gray-man.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#353 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 25 January 2008 - 00:53

υπαρχει και το YuYu hakusho (112 episodes) και το hunter x hunter (95 episodes μαζι με το ova) που ειναι σαν το (naruto bleach kai one piece)

εγω λεω να αρχισω το gundam seed και gundam seed destiny.
αμα ειναι ευκολο κανα link να τα κατεβασω :)

#354 kanoni

kanoni

Homo Universalis

• Members
  • 4 posts

Posted 02 February 2008 - 02:32

Καλησπερα ή μαλον καλημερα(μολις ειδα τι ωρα ειναι :sleepy:)
Παρακολουθω την σειρα Bamboo Blade.
ΘΑ ηθελα να ρωτισω αν υπαρχει κανενα αλλο ανιμε του ιδιου στιλ :awww: το οποιο εχει τελιωσει τα προηγουμενα χρονια(οχι πριν το 2002) ή να τελιωνει οπου να ναι.

Ευχαριστω εκ των προτερων
-Kanoni

(ΚΑλα εκανα και ποσταρα εδω?)

#355 xenofwntas

xenofwntas

sad

• Members
  • 4 posts

Posted 02 February 2008 - 20:15

ξερει κανεις κανα anime σα το air/kannon2006/clannad? τα ειδα προσφατα και μου κινησαν τι περιεργεια (clannad δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα δεν μπορω να περιμενω μια βδομαδα) ...ευχαριστω...

#356 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 02 February 2008 - 22:35

Θέλω να δω: ένα anime με ξωτικά και ένα με μάγους σαν Zero no Tsukaima. Άρχισα το Elfen Lied με αυτές τις προϊποθέσεις αλλά το μόνο που είδα ήταν χείμαροι αίματος.

Record of Lodoss War - Wikipedia, the free encyclopedia

Slayers - Wikipedia, the free encyclopedia

Bastard!! - Wikipedia, the free encyclopedia

Ξωτικά και Μάγους ζήτησες , Ξωτικά και Μάγους θα λάβεις.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#357 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 06 February 2008 - 00:55

Παιδιά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει καμιά πρόταση για κανά anime που να φέρνει σε bleach...Ευχαριστώ

#358 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 February 2008 - 15:27

Busou Renkin and Naruto?

#359 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 10 February 2008 - 01:05

ξερει κανεις κανα anime σα το air/kannon2006/clannad? τα ειδα προσφατα και μου κινησαν τι περιεργεια (clannad δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα δεν μπορω να περιμενω μια βδομαδα) ...ευχαριστω...

το air το έχω δει και μου άρεσε πολύ.αν κ απογοητεύτηκα λίγο στο τέλος!κ επίσης ο πρωταγωνιστής μου θύμιζε πολύ τον kakashi από naruto!!!

#360 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2008 - 08:38

σχετικά πρόσφατα στο mininova ανεβηκαν τα επεισόδια 1-36 της θρυλικής σειράς Tiger Mask (1969-71). Eιναι μεν στα Ιταλικα-Ιαπωνικά, αλλα οι shonen fans οφειλουν να το δουν. Απο εκει εμπνευστηκαν και οι δημιουργοι του tekken για εναν χαρακτηρα

ανεβηκαν επισης και τα επ 1-33 της σειρας Ashita no Joe και ολα της Ashita no Joe 2

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=864
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1457

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires