Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#301 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 27 November 2007 - 13:39

@ sips1s

Ένα άνιμε που μοιάζει αρκετά στο στυλ του FMA είναι το HunterXHunter. Για πιο σοβαρά anime οι προλαλήσαντες τα είπαν καλά ... GITS SAC , Monster και Lain , RahXephon (ειδικά αν σε ξενέρωσε το NGE) Φυσικά εννοούνται και τα πανμέγιστα Berserk - Cowboy bebop.

#302 sips1s

sips1s

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 27 November 2007 - 14:51

sips1s can i suggest ergo proxy as well?
have you seen ghost in the shell?

Ergo proxy? gief a link plx.Το ghost in the shell το εχω δει....αυτο το στυλ σχεδιου μου αρεσε αρκετα :)

#303 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 November 2007 - 23:44

Ergo proxy? gief a link plx.Το ghost in the shell το εχω δει....αυτο το στυλ σχεδιου μου αρεσε αρκετα :)

[A-Kraze]_Ergo_Proxy_01-12 torrent
[A-Kraze]_Ergo_Proxy_13-23 torrent

#304 xenofwntas

xenofwntas

sad

• Members
  • 4 posts

Posted 28 November 2007 - 18:51

ty guys a lot

#305 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 29 November 2007 - 23:24

Πηγένετε στο
www.animeraider.com
και δείτε το πρώτο-πρώτο Anime στη
λίστα, το AIR GEAR. Πρέπει να είναι σχετικά καινούριο αλλά τα σπάει!

Επίσης, είναι καλό το "Inυyasha"?

#306 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 02 December 2007 - 16:20

λοιπόν, θέλω να μου προτείνετε ένα ανιμε με απόλυτο Kick ass character που να τους ξεσκίζει όλους. Έχω δει Naruto, One Piece, Dragonball, Bleach, Berserk, επίσης μη μου προτείνετε το Hellsing. Κατά προτίμηση να κάνει μαγικά και να έχει auras και ενέργειες power ups

#307 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 02 December 2007 - 17:21

λοιπόν, θέλω να μου προτείνετε ένα ανιμε με απόλυτο Kick ass character που να τους ξεσκίζει όλους. Έχω δει Naruto, One Piece, Dragonball, Bleach, Berserk, επίσης μη μου προτείνετε το Hellsing. Κατά προτίμηση να κάνει μαγικά και να έχει auras και ενέργειες power ups

Υπάρχει το bastard το οποίο ωστόσο δεν νομίζω να σου αρέσει μιας και είναι ψιλοπαλιό (έχει ωστόσο πολύ badass μάγο).

Υπάρχει και το Devil May cry το οποίο επίσης παίζει να μην σου αρέσει, ειδικά αφού δεν θέλεις hellsing και φαντάζομαι γιατί.

Σε στυλ naruto, dragonball, bleach, one piece προτείνεται συνήθως το Inuyasha. Δεν ξέρω αν θα το βρεις καλό αλλά action adventure όπως αυτά που λες και με power-ups μάλλον αυτό είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτό με τις αύρες, τα power-ups και το action adventure όπως το περιγράφεις είναι το Tokyo Underground . Για μένα ένα anime Που σίγουρα θα σου αρέσει!

Ξεκίνα λοιπόν ανάποδα και δες τα....

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#308 XveoN

XveoN

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 03 December 2007 - 09:27

γεια σας θέλω να μου προτείνεται μερικές σειρές με genre: drama, comedy χωρίς πόλεμο, ξύλο, όπλα..
Nyu? :blingeye2:
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#309 blacksheep

blacksheep

Don't Panic

• Members
  • 6 posts

Posted 03 December 2007 - 10:55

Καλημέρα σε όλους!

Θα ηθελα να μου δώσετε μια καλή πρόταση για ένα post-apocalyptic fantasy anime...

Για τους φίλους των p&p rpg, θα ήθελα κάτι σε στυλ tribe 8 kai λιγότερο shadowrun... Κάποιο anime δηλαδή με αρκετά καλό και απαιτητικό σενάριο, καλό σχέδιο και όσο το δυνατόν λιγότερο meccha...

Για την ιστορία, δεν μου αρέσει καθόλου το AKIRA, το ΕVA ήταν καλό αλλα οχι αυτό που ήθελα, έχω δει το Ghost in the Cell και θα δω σύντομα και το Wolf's Rain...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :congrats:
There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable.
There is another theory which states that this has already happened.

#310 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 December 2007 - 12:24

Για τους φίλους των p&p rpg, θα ήθελα κάτι σε στυλ tribe 8 kai λιγότερο shadowrun... Κάποιο anime δηλαδή με αρκετά καλό και απαιτητικό σενάριο, καλό σχέδιο και όσο το δυνατόν λιγότερο meccha...

Τα Slayers προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν και έχει πολύ γέλιο, η υπόθεσή του είναι πάρα πολύ καλή. 3 seasons με 26 επεισόδια η καθεμία.

Για κάτι πιο σοβαρό μπορείς να δεις το Record Of Lodoss War
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=169
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=137

Επίσης το Spell Book Of Ys είχα δει παλιότερα. Αν και είχε υποσχόμενο σενάριο, δεν ξέρω... κάπου χώλαινε :emptyonexg1:

Αν πάλι ψάχνεσαι για Fantasy anime γενικότερα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο 12 Kingdoms που κατά την γνώμη μου κατέχει τα πρωτεία στο είδος:nod:

E5VV38U.jpg

#311 blacksheep

blacksheep

Don't Panic

• Members
  • 6 posts

Posted 03 December 2007 - 12:50

Δεν ψάχνομαι τόσο για fantasy, όσο για post apocalyptic fantasy, γι αυτό ανέφερα και τα anime αυτά...

Το Record of Lodoss War το έχω δει και το Juuni Kokki περιμένει τη σειρά του κάπου στο hd...

Αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα anime σε post apocalypse περιβάλλον, κάτι σαν το fallout ( παιχνιδάρα!!! ) σε anime εκτέλεση...
There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable.
There is another theory which states that this has already happened.

#312 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 03 December 2007 - 14:59

The 3rd. Post apocalyptic enviroment, female main char and imba plot. Τσέκαρε το ;)
Posted Image

#313 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 03 December 2007 - 16:48

@ Βάζελος: HunterxHunter, Saint Seiya

@ XveoN: Marmalade Boy, Kimikiss Pure Rouge, Green Green, Ichigo 100%

@ blacksheep: RahXephon, E's Otherwise, S-CRY-ed

:wis:

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#314 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 05 December 2007 - 01:12

Καλησπέρα παιδιά !!! Καινούριος στο forum και ελπίζω να βρήκα το σωστό topic... Αφού πρώτα σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλεία που έχετε κάνει, θέλω να σας ζητήσω μια μικρή βοήθεια!

Όπως οι περισσότεροι απο εσας κάποια στιγμή , έτσι και εγω βρίσκομαι μπροστά στο βασανιστικό ερώτημα.. "και τώρα τι????". Έξηγούμε, άρχισα να ασχολούμε με anime series πρίν μερικούς μήνες και σε αυτό το διάστημα πρόλαβα να δώ οτιδήποτε one piece, naruto & naruto ship. έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα!!! Δύο σειρές τις οποίες ερωτεύτηκα πραγματικά... όμως τώρα πρέπει να περιμένω μια και δυο βδομάδες για κάθε νεο επεισόδιο και όπως καταλαβαίνετε δεν την παλεύω... Για αυτό ζητώ βοήθεια απο εσάς που είστε αρκετά έμπειροι στο χώρο και όπως και να έχει μια γνώμη μπορείτε να την πείτε!!

Ψάχνω μια σειρά λοιπόν στο πνέυμα τον δυο που ανέφερα πρίν που να συνδιάζει μερικά ( αν όχι όλα.. ) απο τα παρακάτω στοιχεία:
1.Να έχει συνεχή ροή, δηλαδή μια βασική ιστορία και όχι αυτοτελή επεισόδια,
2.Να έχει δράση, μυστήριο , μάχες, φαντασία...
3.Να έχουν κυκλοφορήσει είδη αρκετά επεισόδια ώστε να υπάρχει καβάτζα να με βγάλει για λίγο καιρό

Και για να σας προλάβω έχω είδη δοκιμάσει full metal alchemist, devil may cry και δεν μου πολυάρεσαν, αν και ειδικά το πρώτο το είδα λίγο.
Posted Image

#315 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 December 2007 - 01:19

Donald (ωραίο όνομα :lol:) δες Hajime No Ippo και ΔΕΝ πρόκειται να απογοητευτείς.

Άλλες shonen σειρές που μου άρεσαν πάρα πολύ είναι:
Hunter X Hunter (πρόδρομος του Naruto),
Yu Yu Hakusho (σε στυλ Dragonball, από τον ίδιο manga-ka του Hunter X Hunter)
Fist Of The North Star (αν θες να μάθεις πως ξεκίνησαν όλα)

:nod:

E5VV38U.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires