Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#286 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 02:10

I'm in the right thread :P

Πριν το μετακινήσω όμως βρισκόταν εδώ πέρα http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3173-%C1%CD%C9%CC%C5-access.html :P

Επί του θέματος, από Wolf's Rain και Claymore που έχω δει, προτείνω το πρώτο.

E5VV38U.jpg

#287 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 03:19

Γουλφς ρειν δαγκωτό :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#288 xenofwntas

xenofwntas

sad

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 19:38

γειααα ειμαι καινουριος οσο αφορα το θεμα με τα anime... καποιος μπορει να μ κανει μια λιστα με ακσιολογα anime στη κατηγορεια των elfen lied/chobits και great teacher onizuka?

#289 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 23:16

Μπείτε πάλι στο θέμα!!! Τι hentai και άλλες ιστοσελίδες... Μόνο ο "L" μένει στο θέμα.

Τέλως πάντων, εγώ ως τώρα έβλεπα μόνο Naruto και bleach. Τώρα άρχισα το One Piece και θέλω σενάρια στο γενικό κι από άλλες σειρές για να κάνω ένα thread με γενική αξιολόγηση και ratings για τα Anime στο internet...

P.S. Αντί να κατεβάζετε τις σειρές, πηγένετε στο Youtube ή στο Veoh.com και δείτε τες online, χωρίς να γεμίζετε το σκληρό σας δίσκο..!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#290 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 23:41

Μπείτε πάλι στο θέμα!!! Τι hentai και άλλες ιστοσελίδες... Μόνο ο "L" μένει στο θέμα.

Τέλως πάντων, εγώ ως τώρα έβλεπα μόνο Naruto και bleach. Τώρα άρχισα το One Piece και θέλω σενάρια στο γενικό κι από άλλες σειρές για να κάνω ένα thread με γενική αξιολόγηση και ratings για τα Anime στο internet...

P.S. Αντί να κατεβάζετε τις σειρές, πηγένετε στο Youtube ή στο Veoh.com και δείτε τες online, χωρίς να γεμίζετε το σκληρό σας δίσκο..!

*Ψάχνει τα προηγούμενα 30 posts*

*Δεν βρίσκει αναφορά σε hentai, ούτε posts του L*

Μήπως postάρεις σε λάθος thread; :nosey:

Όσο για το YouTube... σκληρούς και DVDs για γέμισμα έχω, καλή σύνδεση έχω, γιατί να μην τα κατεβάζω; flv sucks big time. :terror2:

Back on topic, ppl...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#291 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 20:44

*Ψάχνει τα προηγούμενα 30 posts*

*Δεν βρίσκει αναφορά σε hentai, ούτε posts του L*

Μήπως postάρεις σε λάθος thread; :nosey:

Όσο για το YouTube... σκληρούς και DVDs για γέμισμα έχω, καλή σύνδεση έχω, γιατί να μην τα κατεβάζω; flv sucks big time. :terror2:

Back on topic, ppl...

Σόρι Kenny. Μολις έχα αλλάξει την σειρά των post από το πρώτο στο τελευταίο και τα μπέρδεψα λίγο.

P.S. Δεν ανάγκασα κανένα να μην κάνει download. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#292 xenofwntas

xenofwntas

sad

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 00:44

παιδια αν ξερετε προτεινετε μου κανα anime τοy styl elfen lied/girls bravo/chobits

#293 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 02:04

Για κάτι σαν elfen lied δες Singetsutan Tsukihime
Για Girls Bravo δες Green Green(και τα μυαλα στα κάγκελα:hahaha:)

Romance δε πολυβλεπω για να σου πρωτέινω και κατι σα chobits:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#294 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 02:07

Για το romance θα έλεγα να δείς το NANA. Προσωπικά δεν το έχω δεί (ακόμα) αλλα μου έχουν πεί πολύ καλά λόγια. C'mon NANA viewers give feedback to the man :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#295 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 02:58

Hand Maid May & Saber Marionette J

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#296 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 12:23

Jungle wa itsumo Hare nochi Guu

In Guu we trust :nod:

Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#297 sips1s

sips1s

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 02:23

Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος και ενω εχω ενα ελαφρυ κολημα με τα ανιμε ,περα απο το full metal alchemyst δεν εχω δει κατι οχι απλα να συγκρινεται αλλα ουτε καν "αξιολογο"...
Οι προτιμισεις μου ειναι απο σχεδιο σε φαση full metal alchemyst η σοβαροτερο (σκοτεινο και τα λοιπα σαν τα μπατμαν της marvel και το gargoyles,δεν ξερω αν 8υμαστε απο το mega channel) και απο σεναριο κατι ψαγμενο, εναλακτικο, τεχνολογικα προηγμενο, gore(blood and guts,βλεπε elfen lied ) η τελος παντων κατι το οποιο μολις τελειωσουν τα επεισοδια (να μην ειναι 8472653959876 επεισοδια, τη λαμψη βλεπω?) να κατσω να πιω μια γουλια απο την μπυρα η το κρασακι να κανω ενα τσιγαρο και να σκεφτω οτι ΔΕΝ εχασα 12 ωρες απο τη ζωη μου.
Εν ολιγις προτεινετε ενα ανιμε στο οποιο μπορω να απολαυσω την τεχνη και να μην νιωθω οτι βλεπω σκουπιδια και προχειροδουλειες, ή απλα κατι το οποιο φτιαχτηκε απλα για να βγαλει καποιος τα φράγκα...κατι προσεγμενο..
Σορρυ για το ορθογραφικα (grekklish typer) και το κατεβατο αλλα ειδα το neon genesis και απλα ξενερωσα.
Ευχαριστω προκαταβολικα

#298 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 03:03

Μία λέξη: Monster.

Μπροστά του το FMA είναι fairy tales.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#299 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 11:51

απο NANA εχω δει τα πρωτα 7 επεισοδια και δεν μου εκανε τοσο εντυπωση καποια στιγμη που θα φωτιστω να το τελειωσω θα δουμε....

#300 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 13:06

sips1s can i suggest ergo proxy as well?
have you seen ghost in the shell?

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires