Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#271 dustov13

dustov13

Beast Reborn

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 00:29

Ρε παιδια προτεινετε 3-4 anime με πολυ αγαπουλες και πολυ ρομαντζο

Ετσι για να σπαει η μονοτονια απο τα τοσα ξυλικια που βλεπω....

Ελα ξερω οτι ολοι σας τα γουσταρετε ¨)

αν ειναι πανω απο 3-4 δεν με χαλαει! τον τελευαιο καιρο βλεπω >1 ανιμε την μερα :)

#272 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 00:53

ευχαριστω πολυ,θα ηθελα ομως αν ειναι εφικτο να μου προτεινετε 1998+ανιμε.Το berserk το ηξερα σκεφτομουν να το κατεβασω,ΤΟ DBZ ΤΟ εχω δει,περιμενς και αλλες προτασεις σας,να κανω μια λιστα :D

PS:
δες ghost hound φαινεται πλυ αξιολογο

HAJIME NO IPPO με χιλια πρεπει να το δεις εγω ειμαι στο 50 επεισοδιο τα σπαει εντελως ειναι must για shonen fan!! :wis:

#273 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 01:11

Τώρα είδα το πρώτο επισόδειο Lucky Star.Καλό φαίνεται.Και πραγματικά,ο αμφιλεόμενος διάλογος,απλά είναι λατρεία μου.Για να δούμε αν θα δικαιώσει προσδοκίες....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#274 Miyazaki

Miyazaki

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 14:40

Γεια σας φίλοι των anime!!

Θα έλεγα πως είμαι νέος στον χώρο των anime ταινιών. Ο σκοπός μου βέβαια δεν είναι να πάρω master στις γνώσεις όσον αφορά το είδος, αλλά να απολαύσω όσες το δυνατών περισσότερες ποιοτικές ταινίες και σειρές αυτού του είδους. Επίσης με ενδιαφέρει και λόγο της δουλειάς μου (σκιτσογράφος – εικονογράφος – κομίστας κλπ κλπ).

Για να καταλάβετε σε τι επίπεδα κυμαίνονται οι προτιμήσεις μου θα σας πω πως είμαι λάτρεις των ταινιών του studio Ghibli (έχω δει όλες τις ταινίες και έχω τις περισσότερες σε DVD).

Επίσης μου άρεσε πολύ το Paprika, το Paranoia Agent (η σειρά) και κατεβάζω και κάποιες άλλες ταινίες όπως το perfect blue, millenium actress και την σειρά serial experiments lain.

Δεν μου αρέσουν ταινίες τύπου... ρομποτ-ο-φουτουρο-πολεμο-σαμουρα-ι-ο-νιντζα-δέρνω-γαμ*ω-μεταλλαγμενο-κουκουρούκου κλπ κλπ.:confused::puke:: Να με συμπαθάτε οι λάτρεις του είδους- ειδών. Προτιμήσεις είναι αυτές.

Ελπίζω να βοήθησα....χεχε

Τι έχετε να μου προτείνεται; κάποια ταινία που αξίζει να δω;

*πρώτα κατεβάζω και εάν μου αρέσει επενδύω. ;)

#275 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 14:50

Καλώς ήρθες Miyazaki, μετακίνησα το post σου στο κατάλληλο μέρος. Από ταινίες δεν ξέρω τι να σου προτείνω μιας και ασχολούμαι πιο πολύ με σειρές.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά τι προτείναμε στο andro εδώ πέρα http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations-12.html#post83444 . Φαντάζομαι πως θα σε καλύψουν σαν σειρές

E5VV38U.jpg

#276 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 15:09

ΓΓια να καταλάβετε σε τι επίπεδα κυμαίνονται οι προτιμήσεις μου θα σας πω πως είμαι λάτρεις των ταινιών του studio Ghibli (έχω δει όλες τις ταινίες και έχω τις περισσότερες σε DVD).

Επίσης μου άρεσε πολύ το Paprika, το Paranoia Agent (η σειρά) και κατεβάζω και κάποιες άλλες ταινίες όπως το perfect blue, millenium actress και την σειρά serial experiments lain.

Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό:

Toki Wo Kakeru Shoujo
Gin' Iro No Kami No Agito
Beyond The Clouds
5 Centimeters Per Second

Καλές θεάσεις... :Blissfull:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#277 Miyazaki

Miyazaki

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 15:21

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!:drinks:
Θα αρχίσω το ψάξιμο...

#278 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 15:06

Μιάς και μιλάμε για anime με τον αέρα που έχει π.χ. το lain, εγώ έχω να συστήσω κάτι με την ίδια psycho ατμόσφαιρα: Kino no Tabi!!! το είδα όλο σε μια μέρα το καλοκαίρι μαζί με το OVA! το συστήνω ανεπιφύλακτα!

#279 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 16:23

Για να καταλάβετε σε τι επίπεδα κυμαίνονται οι προτιμήσεις μου θα σας πω πως είμαι λάτρεις των ταινιών του studio Ghibli (έχω δει όλες τις ταινίες και έχω τις περισσότερες σε DVD).

Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα κατάλογο με τις ταινίες του Hayao Miyazaki και από που μπορώ να τις κατεβάσω γιατί της ψάχνω σαν τρελή. Το Princess Mononoke το τελευταίο που βρήκα από τα πιο παλιά.:blingeye2:

#280 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 19:00

Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα κατάλογο με τις ταινίες του Hayao Miyazaki και από που μπορώ να τις κατεβάσω γιατί της ψάχνω σαν τρελή. Το Princess Mononoke το τελευταίο που βρήκα από τα πιο παλιά.:blingeye2:

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=producer&prid=13
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#281 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 19:10

Thanks, noname.

#282 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 12:22

Να πω και εγω το Otogizoushi αν και δεν το έχω δει ακόμα:P φένετε καλό

#283 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 16:04

So είμαι ανάμεσα στα Claymore, Darker than Black και Wolf's Rain. Καμία πρόταση τι να δώ πρώτα?:nosey: εννοείται οτι θα τα δώ και τα 3.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#284 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 16:19

Λάθος thread μήπως; (Anime recommendations) :nosey:

Anyway, προτείνω Darker Than Black, αν κι έχω μια υποψία ότι το Wolf's Rain θα είναι καλύτερο (δεν το έχω δει ακόμα :emptyonexg1:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#285 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 02:01

I'm in the right thread :P

Κι εγώ για Wolf's Rain πάω μάλλον αλλά είπα να ρωτήσω anyway. Thx man ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires