Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 19 October 2009 - 20:03
Watercan, καμία σχέση όμως...
Από κει και πέρα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, θα πρέπει να μας βοηθήσεις: Αυτό που ζητάς είναι πολύ γενικό. Αν μπει ο καθένας και γράφει τα αγαπημένα του 3 anime και περιμένεις και να συμφωνούν κάποιοι, λυπάμαι αλλά θα το συζητάμε κανένα 3μηνο. Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα anime και ο καθένας έχει άλλα γούστα. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο συγκεκριμένος, πες ποιο είδος θα προτιμούσες, τι σου άρεσε πολύ από αυτά που έχεις δει και ζήτα να σου κάνουν προτάσεις σε σχέση μ' αυτά. Αλλιώς μπορεί να σε βοηθήσει το anime top 10 κάποιων χρηστών.
Posted 19 October 2009 - 20:05
Posted 19 October 2009 - 20:47
Watercan, καμία σχέση όμως...
Το anime το οποίο σου προτείνανε είναι shotakon. Αν δεν ξέρεις τι είναι, πίστεψε με δεν θέλεις να μάθεις, αλλά αν επιμένεις ψάξτο στην wikipedia.
Από κει και πέρα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, θα πρέπει να μας βοηθήσεις: Αυτό που ζητάς είναι πολύ γενικό. Αν μπει ο καθένας και γράφει τα αγαπημένα του 3 anime και περιμένεις και να συμφωνούν κάποιοι, λυπάμαι αλλά θα το συζητάμε κανένα 3μηνο. Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα anime και ο καθένας έχει άλλα γούστα. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο συγκεκριμένος, πες ποιο είδος θα προτιμούσες, τι σου άρεσε πολύ από αυτά που έχεις δει και ζήτα να σου κάνουν προτάσεις σε σχέση μ' αυτά. Αλλιώς μπορεί να σε βοηθήσει το anime top 10 κάποιων χρηστών.
For the love of God, κάθε βδομάδα μπαίνει και ρωτάει...
Why do you even bother to answer???
Ας του κάνει κάποιος mod υπόδειξη σε pm/vm να σταματήσει το spamming.
To anime που κατάλαβε ο watercan ήταν το Midori no Hibi.
Edited by Nighteyes, 19 October 2009 - 21:07.
Μεταφορά απάντησης σε ποστ που μεταφέρθηκε σε άλλο thread
Posted 19 October 2009 - 21:03
Αν δεν το θεωρείς αυτό που έγραψα υπόδειξη, εγώ το θεωρώ.For the love of God, κάθε βδομάδα μπαίνει και ρωτάει...
Επίσης θα μπορούσες αντί να κάνεις αυτό το ποστ να στείλεις μήνυμα σε μένα ή κάποιον άλλο με ότι σε ενοχλεί σε σχέση με αυτόν τον χρήστη. Γιατί η συζήτηση που κάνουμε τώρα μόνο on topic δεν μπορείς να την πεις.
Το ποστ της hyuga το μετέφερα στο σωστό μέρος όπως και το σχόλιο σου.
Προς όλους: Μπορούμε να συνεχίσουμε on topic παρακαλώ;
Posted 19 October 2009 - 23:39
Το ξερω οτι δεν εχουν μεινει και πολλα...Ο ερχομος του fairy tail με ενθουσιασεμ αλλα εχουν βγει μονο 2 επεισοδιακια.
Ευχαριστω ^_^
Posted 19 October 2009 - 23:49
Παιδια τη βοηθεια σας, παλι ξεμεινα απο anime! Εχω δει ολα τα καλα shounen, Naruto Bleach, Death Note, One Piece, Haijme No Ippo, Spice n Wolf, Claymore, Fate Stay Night, Kenichi, Regios, Kekkaishi, D gary Man, Soul Eater, Κaras, Kaze no Stigma....Γενικοτερα, θα ηθελα να δω ενα anime, με ωραιες μαχες, και κυριως να ειναι εντυπωσιακο. Οπως για παραδειγμα ο Naruto μπαφιαζει για να μαθει μια επιθεση, και μετα γινεται χαμος απο chakra και φωνες! Καπως ετσι.
Το ξερω οτι δεν εχουν μεινει και πολλα...Ο ερχομος του fairy tail με ενθουσιασεμ αλλα εχουν βγει μονο 2 επεισοδιακια.
Ευχαριστω ^_^
hunterxhunter....
Posted 20 October 2009 - 00:33
Παιδια τη βοηθεια σας, παλι ξεμεινα απο anime! Εχω δει ολα τα καλα shounen, Naruto Bleach, Death Note, One Piece, Haijme No Ippo, Spice n Wolf, Claymore, Fate Stay Night, Kenichi, Regios, Kekkaishi, D gary Man, Soul Eater, Κaras, Kaze no Stigma....Γενικοτερα, θα ηθελα να δω ενα anime, με ωραιες μαχες, και κυριως να ειναι εντυπωσιακο. Οπως για παραδειγμα ο Naruto μπαφιαζει για να μαθει μια επιθεση, και μετα γινεται χαμος απο chakra και φωνες! Καπως ετσι.
Ευχαριστω ^_^
Κάτι που μου πρότειναν και εμένα πρόσφατα: Needless.
Πολύ κσύλο, super-powers, λίγο ecchi, slapstick και wordplay humor, πολύ καλή παραγωγή (Madhouse γαρ). Ωραίο shounen anime.
Τσέκαρε και το Sengoku Basara.
Posted 20 October 2009 - 13:55
Posted 21 October 2009 - 15:41
For the love of God, κάθε βδομάδα μπαίνει και ρωτάει...
To anime που κατάλαβε ο watercan ήταν το Midori no Hibi.
κανείς ένα πολύ μεγάλο λάθος φιλέ μου γιατί μόλις μου πείτε ένα ανιμε το κατεβάζω και το βλέπω το πολύ μέσα σε 2 ήμερες άντε 3 γιαυτό μην με παρεξηγείται....
επίσης για να ξεκαθαρίζομαι έκανα μια λίστα με τα ανιμε που έχω δει και μερικά που έχω αλλά δεν έχω δει ακόμα!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ!
τώρα αν θέλετε από κει και πέρα να μου προτείνετε κάτι θα το εκτιμούσα είμαι πολύ τύπος του γέλιου και δράσης ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Posted 21 October 2009 - 17:14
Δηλαδή εντάξει, το προηγούμενο που είχε ζητήσει με το τοπ 5 όντως ήταν τραβηγμένο, τώρα όμως δεν είπε τίποτα περίεργο ο άνθρωπος και αν πρόσεξες εγώ του είπα να γίνει πιο συγκεκριμένος και ξαναπόσταρε.
Δηλαδή πειράζει και που ρωτάει επειδή έχει ρωτήσει συνολικά πολλές φορές; Δεν είναι ότι δεν έχει δει αυτά που του προτείνανε ως τώρα.
watercan οπωσδήποτε τότε πρέπει να δεις Gintama. Όπως επίσης και One piece και FMA brotherhood. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω.
Edited by Nighteyes, 21 October 2009 - 17:32.
Posted 21 October 2009 - 17:47
εχει να δει αλλα 10 ανιμε ετσι και αλλιως...
τεσπα αν ειναι ετσι...
δοκιμασε το Seirei no Moribito.
Posted 21 October 2009 - 18:43
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|