Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2641 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 October 2009 - 21:25

καλησπερα σε ολους εχω δει τα code geass, claymore, death note, Gankutsuou και ergo proxy
τωρα θα δω τα one outs , towards the terra (terra e) , berserk , Texhnolyze , tytania και ga-rei zero και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο το οποιο να ειναι περισσοτερο στο στυλ του claymore η του death note τα οποια μου αρεσαν παρα πολυ.....σας ευχαριστω παρα πολυ.....

για να μην ξεραινονται τα ματια σου με τοσες σειρες, δες και κατι συντομοτερο. Πχ αυτο που κρατα 1 ωρα

Twilight Q

Twilight Q was meant to be a "showcase" for various anime directors. Unfortunately, only two parts ever got made.

Part 1: Mayu found a camera floating in the ocean while she was on vacation. A very unusual camera. The film, mostly intact, reveals a picture of herself with a man she has never seen before. But that isn't the unusual part. The unusual part is that this camera hasn't been made yet... And won't be made for another two years. And soon, Mayu finds herself swinging uncontrolably back and forth through time like a pendulum...

Part 2: A down-on-his-luck detective accepts the first case to come his way: Surveilance of a man and a little girl. But who are they? And why do airplanes that fly over them turn into giant imperial carp? An investigator's normal methods don't apply when reality itself no longer applies...

#2642 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 15 October 2009 - 21:27

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς παρόμοια ανιμε με την Καντυ καντυ και τη Σαντυμπελ. Είναι τα 2 αγαπημένα μου! (είτε παλιά, είτε καινούργια, θα προτιμούσα όμως μάλλον παλιά).
Έχω ακούσει κάτι για τη Lady Georgie αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά επεισόδια.
Επίσης έχω Anne of Green Gables και το 3000 Leagues in Search of Mother, αλλά δεν τα έχω δει ακόμα..

Στο ύφος αυτό έχω δει ακόμα το Dog of Flanders και αν και προχώραγε πολύ αργά, μου άρεσε πολύ προς το τέλος.

lalabel

Edited by Nighteyes, 15 October 2009 - 22:08.
quote added

Posted Image

#2643 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 15 October 2009 - 22:09

ξερεται κανα ανιμε με vikings?

#2644 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 October 2009 - 22:42

Ξερω manga, το vinland saga, Για anime δεν εχω ιδεα.

qzMHWHd.png

#2645 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 15 October 2009 - 23:29

Votes, people. Votes! :try:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#2646 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 October 2009 - 23:38

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς παρόμοια ανιμε με την Καντυ καντυ και τη Σαντυμπελ. Είναι τα 2 αγαπημένα μου! (είτε παλιά, είτε καινούργια, θα προτιμούσα όμως μάλλον παλιά).
Έχω ακούσει κάτι για τη Lady Georgie αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά επεισόδια.
Επίσης έχω Anne of Green Gables και το 3000 Leagues in Search of Mother, αλλά δεν τα έχω δει ακόμα..

Στο ύφος αυτό έχω δει ακόμα το Dog of Flanders και αν και προχώραγε πολύ αργά, μου άρεσε πολύ προς το τέλος.

Alps no Shoujo Heidi, Ie Naki Ko, Shoukoujo Sara, Lady Lady!!

Yo δεν ψηφισα γιατι ειδα 2 ατομα που σου προτειναν full metal, οποτε φανταστηκα θα ειδες αυτο. εγω ψηφιζω higashi no eden

#2647 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 16 October 2009 - 02:20

Alps no Shoujo Heidi, Ie Naki Ko, Shoukoujo Sara, Lady Lady!!

Ναι, ευχαριστώ, τα είχα υπόψη μου και αυτά (εκτός από το Lady Lady), αλλά δε μπορώ να βρω κανένα στην αυθεντική ιαπωνική με αγγλικούς υπότιτλους..

Πάντως το Lady georgie είδα ότι υποτιτλίζεται εδώ:
http://nightvision-web.org/ (έχουν γίνει ήδη τα 3 πρώτα επεισόδια, αν και περνούν μήνες μέχρι να βγει καινούργιο επεισόδιο)

(Σημ: Δεν ξέρω γιατί αλλά πριν γράψω αυτό το post, δε μπορούσα να κάνω edit στο προηγούμενο ενώ ήμουν logged in, και εμφανίστηκε τώρα το edit. Αυτό για να προλάβω καποιους που θα μου πουν για το διπλό post)

Edited by Nighteyes, 16 October 2009 - 08:35.
merge

#2648 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 October 2009 - 16:01

Δες οπωδηποτε και τη σειρα Daddy Longlegs, βασισμενη σε νουβελα, με αλλο ενα ορφανο κοριτσι εν δραση.

Παρομοιες σειρες, αλλα χωρις τοση εμφαση στο ροματζο, ειναι οι "Perrine Monogatari" (Με οικογενεια), Romeo no Aoi Sora (The Black Brothers, ορφανο αγορι αυτη τη φορα), Trapp Ikka Monogatari (η μελωδια της ευτυχιας) και αν το βρεις, τη σειρα Ie naki no Remi, αυτη του 1996.

#2649 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 16 October 2009 - 17:05

Ευχαριστώ πολύ! Το Daddy long legs δεν το ήξερα, τα άλλα τα έχω, αν και δεν τα έχω δει, ενώ το remi δε μπορώ να το βρω πουθενα.
Επίσης ένα άλλο που θα ήθελα να προτείνω και μου άρεσε πάρα πολύ, αν και είναι πρόσφατης παραγωγής, ειναι το Emily of New Moon.

#2650 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 16 October 2009 - 18:25

Ξερω manga, το vinland saga, Για anime δεν εχω ιδεα.

οκ ευχαριστω,δεν εχω προβλημα αν ειναι ανιμε η μανκα

#2651 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 October 2009 - 10:57

Επίσης ένα άλλο που θα ήθελα να προτείνω και μου άρεσε πάρα πολύ, αν και είναι πρόσφατης παραγωγής, ειναι το Emily of New Moon.

οντως αξιοπρεπεστατη σειρα για το ειδος της. Βεβαια δεν φτανει την κλασσικη σειρα Anne of Green Gables, αλλά είναι γενικά καλύτερη από την πιο προσφατη Before Green Gables.

Οσον αφορα τα βιβλία, το πρώτο βιβλίο με τιτλο Emily of New Moon είναι πολύ καλύτερο από το πρωτο βιβλιο της Anne of Green Gables.

Αν εχεις δει μονο τη σειρα, διαβασε και το πρωτο βιβλιο τουλαχιστον. Η σειρα ειναι ουσιαστικά μια περιληψη των 3 βιβλιων, οποτε στα βιβλία γίνονται πολλά επιπλέον γεγονοτα.

#2652 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 19 October 2009 - 19:19

παιδια θελω προτασεις στο τη θα δω στην σηνεχεια οπωτε θα θελα να σας ρωτησω ποια ανιμε σας αρεσουν και τα τρεια που θα εχουν την μεγαλητερη προτιμισι θα "νικισου" και θα τα δω εχω πιστη σε εσας ανιμαδες μου ARIGATO προερετικα!!
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2653 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 October 2009 - 19:23

δες το boku no pico.

#2654 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 19 October 2009 - 19:29

αμμμ ναι νομιζω το εχω δει αυτο γιατη παλια ειχα δει πολα ανιμε αλλα επαθα ζιμια στο pc μου και τα εχασα ολα οχι οτι δεν θα το δο 2 φορα αα και δεν εχο προβλιμα σε τη τυπο να ειναι!!
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2655 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 October 2009 - 19:34

αν το έχεις δει...τότε σίγουρα δεν μπορείς να το ξεχάσεις...
είναι ότι πρέπει

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires