Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2626 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 23:23

Γιατι μια χαρα καιρο εχουμε εδω κατω ευκαιρια για χειμερινα μπανια.
Τι να κατεβασεις κι'αλλα αφου αυτα φτανουν και περισσεύουν αληθεια ποσα gb ειναι ολα αυτα?
Για να παμε στο ζουμι εγω προτεινω Fullmetal Alchemist(το οποιο λογικα ειναι το παλιο)για δραση και ειναι και αρκετα μεγαλο(51 επ)οποτε θα σε κρατησει καμποσο.
Οσο για τι δευτερη λεω να βαλω ενα αουτσαιντερ οποτε Midori no Hibi εχει γελιο και θα φυγει νερο.
Αυτα απο μενα παρολο που εισαι για δουλεια ελπιζω να περασεις καλα.

Thanks man.

Εν σύνολο είναι 161,6 GB (!).

P.S. Θα το προσπαθήσω το μπανάκι :himitsu:, αλλά συννεφιές τα απογεύματα από χθες που ήρθα (Δευτέρα βράδυ, to be technical).
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#2627 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 23:29

Thanks man.

Εν σύνολο είναι 161,6 GB (!).

P.S. Θα το προσπαθήσω το μπανάκι :himitsu:, αλλά συννεφιές τα απογεύματα από χθες που ήρθα (Δευτέρα βράδυ, to be technical).

Λιγα δεν ειναι για δυο σκληρους?
Κυριακη ειχα κατεβη παραλια και ειχε αρκετους απο χθες βεβαια εχει πιαση αερας και σημερα ειχε αρκετα συννεφα αλλα πιστευω οτι θα φτιαξει τελικα.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#2628 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 23:36

Δεν τα έχω δει τα περισσότερα, αλλά προτείνω, χωρίς να αποκλείω για το μέλλον (Εκτός απο το Blassreiter που δεν το προτείνω εκτός αν δεν έχεις κάτι άλλο να δεις. Ειδικά το 2ο μισό. )

Casshern Sins(Aπό τα αγαπημένα μου)
Michiko to Hatchin(Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια στην διαδρομή με το κτελ και μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση. "Εκεί που η σταχτοπούτα συνάντησε τον Robert Rodriguez" αίσθηση, αν και ακόμα είμαι πολύ αρχή. Πολύ καλό σχέδιο και σκηνοθεσία.)
Ghost Hound Μόνο και μόνο λόγω του thrill(μου είχε σηκωθεί λίγο η τρίχα) που προσφέρει το 1ο μισό της σειράς. Προτείνεται ειδικά σε νησί το χειμώνα, νύχτα και εν ώρα καταιγίδας.
FMA το 2.(Νο commends needed.)

Edit
Tώρα πρόσεξα οτι βάζουμε μέχρι 2. Οπότε τα 2 πρώτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 14 Οκτώβριος 2009 - 23:42

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2629 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 23:39

Να προσθέσω σε όλα όσα ειπωθηκαν και το portrait de Petite cosette. Είναι μικρό και αξίζει σαν σύνολο.

#2630 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 23:45

Λιγα δεν ειναι για δυο σκληρους?

Τα anime είναι ο μισός χώρος τους & έχω & άλλα πράγματα. ;)

P.S. Μας την έχουν πέσει οι Mods!
----

#2631 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 00:57

Michiko to Hatchin και Ghost Hound :P

xbJ3b2w.jpeg

#2632 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 16:06

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

- Michiko to Hatchin 3
- Casshern Shins 2
- Fullmetal Alchemist 2
- Macross Frontier 2
- Ghost Hound 1
- Midori no Hibi 1
- Portait de Petite Cosette 1

Keep them coming, folks! :hahaha:
----

#2633 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 16:46

Michiko to Hatchin και Eden of the East.

#2634 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 16:51

μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο shounen(εκτος απο one piece και naruto γιατι τα εχω δει)

#2635 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 16:52

Fullmetal Alchemist (η 1η σειρά)
Soul Eater

FMA γιατί το Manga που διαβάζω είναι πολύ καλό...και τα ίδια έχω ακούσει κ για το anime και soul eater διότι είναι το μόνο που έχω δει από την λίστα σου ...άντε να ψηφίσουν κ τα .... να ανεβούμε λίγο....

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#2636 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 16:57

μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο shounen(εκτος απο one piece και naruto γιατι τα εχω δει)

bleach δες να συμπληρωσεις την τριαδα...

τεσπα, το καλυτερο ισως shounen με ξυλο για μενα παραμενει το Hajime no Ippo

#2637 montazier

montazier

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 19:03

καλησπερα σε ολους εχω δει τα code geass, claymore, death note, Gankutsuou και ergo proxy
τωρα θα δω τα one outs , towards the terra (terra e) , berserk , Texhnolyze , tytania και ga-rei zero και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο το οποιο να ειναι περισσοτερο στο στυλ του claymore η του death note τα οποια μου αρεσαν παρα πολυ.....σας ευχαριστω παρα πολυ.....

#2638 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 19:22

Gintama ΦΥΣΙΚΑ!!!!!

xbJ3b2w.jpeg

#2639 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 21:11

καλησπερα σε ολους εχω δει τα code geass, claymore, death note, Gankutsuou και ergo proxy
τωρα θα δω τα one outs , towards the terra (terra e) , berserk , Texhnolyze , tytania και ga-rei zero και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο το οποιο να ειναι περισσοτερο στο στυλ του claymore η του death note τα οποια μου αρεσαν παρα πολυ.....σας ευχαριστω παρα πολυ.....

Μόλις με το καλό δεις τα παραπάνω, ρίξε ένα βλέφαρο στα Kaiji και Akagi. Το Akagi έχει σχέση με το παιχνίδι mahjong και θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλο βάρος στις υποσημειώσεις του κάθε επεισοδίου, όμως το Κaiji θα το εκτιμήσεις δεόντως.

E5VV38U.jpg

#2640 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 21:21

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς παρόμοια ανιμε με την Καντυ καντυ και τη Σαντυμπελ. Είναι τα 2 αγαπημένα μου! (είτε παλιά, είτε καινούργια, θα προτιμούσα όμως μάλλον παλιά).
Έχω ακούσει κάτι για τη Lady Georgie αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά επεισόδια.
Επίσης έχω Anne of Green Gables και το 3000 Leagues in Search of Mother, αλλά δεν τα έχω δει ακόμα..

Στο ύφος αυτό έχω δει ακόμα το Dog of Flanders και αν και προχώραγε πολύ αργά, μου άρεσε πολύ προς το τέλος.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires