Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2521 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 16:55

Ψάχνω anime με περιεχόμενο το εξής: -Σχολείο και γενικώς καθημερινότητα στην Ιαπωνία, πως περνάει η μέρα τους εκεί, κουλτούρα.

Επίσης ψάχνω και ένα που να έχει σχέση με την ιαπωνική κουζίνα.

School Rumble :P Αν και λογικά μέχρι τώρα θα έχεις βρει.... :ureshii:

#2522 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 19:04

Σε ευχαριστώ Melkor, μήπως καποιο από αυτά έχει animation στυλ Hajime no Ippo? γιατί δεν με τρελαίνει αυτο. Thanks anyway

Απ' αυτά που σου πρότεινε το Cannan είναι ίσως το πιο κοντινό. Έχει και επίσης πολύ καλό artwork και animation που θα σου θυμίσει το Darker than Black.
To δεύτερο πιο κοντινό είναι το Ga-Rei Zero. Καταπληκτική σειρά, πάλι με καλό artwork και animation.

Αυτές η δυο σειρές είναι πιο κοντά σε στυλ και τεχνικό τομέα από τις άλλες προτάσεις.

'Οσο για το Higurashi no naku koro ni kai. Το πιο όμοιο είναι βέβαια το Umineko no Naku Koro ni.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2523 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 01:25

University Life, όχι school το επισημαίνω, υπάρχει πέρα του Genshiken , ΝΗΚ, Love Hina ?

#2524 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 01:46

Google --> "college site:anidb.net" --> Ένα hentai

Google --> "university site:anidb.net" --> Ένα άλλο hentai.

Δύσκολα τα πράγματα, Vash.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2525 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 02:17

University Life, όχι school το επισημαίνω, υπάρχει πέρα του Genshiken , ΝΗΚ, Love Hina ?

Moyashimon

#2526 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:25

ενα καλο Shounen-Martial Arts like Kenichi; Να ειναι σχετικα καινουργιο, ευχαριστω:kill4u:
No one dies virgin, life fucks everyone.

One more push up, one more push up! :sleepy:

#2527 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 14:14

ενα καλο Shounen-Martial Arts like Kenichi; Να ειναι σχετικα καινουργιο, ευχαριστω:kill4u:

Air Master, Ikkitousen,Tenjho Tenge( Τα δυο συνδυάζονται και με οφθαλμόλουτρο:nbleed:).

Και βέβαια αν δεν το βλέπεις, κλασικά One Piece.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2528 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 19:25

Honey & Clover, βεβαίως-βεβαίως...
Αλλά είναι πιο πολύ romance, παρά slice of life.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2529 Cereny

Cereny

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 20:01

Είδα πρόσφατα το Death Note και μου άρεσε πολύ, η μουσική ,η σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο.. Προτίμω το σοβαρό του στυλ από το comedy.. Δεν έχω παρακολούθησει βέβαια και πολλά anime, επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο..:sleepy:
Θα 'θέλα λοιπόν δεδομένων των παραπάνω κάποιος να μου προτείνει ένα anime που πιστεύει πως θα μου αρέσει..
Ευχαριστώ..! :byejg9:
Among RPGs there is one which surpasses the others.One Game to rule them all, One Game to find them, One Game to bring them all and in the darkness bind them. The game 's name is
Dungeons & Dragons. :fromabove:

#2530 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 20:30

Εεεεεεεε αμα σου αρεσε το death note συγουρα θα σου αρεσει το code geass το υφος ειναι παρομιο εξαλου

#2531 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 20:47

Αν θες σοβαρότητα και καλό σενάριο δες Monster.

Το Code Geass την παλεύει μια χαρά στο πρώτο μισό αλλά μετά... άσε. :puke:

15fkk04.jpg

#2532 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 03:49

Απ' αυτά που σου πρότεινε το Cannan είναι ίσως το πιο κοντινό. Έχει και επίσης πολύ καλό artwork και animation που θα σου θυμίσει το Darker than Black.
To δεύτερο πιο κοντινό είναι το Ga-Rei Zero. Καταπληκτική σειρά, πάλι με καλό artwork και animation.

Αυτές η δυο σειρές είναι πιο κοντά σε στυλ και τεχνικό τομέα από τις άλλες προτάσεις.

'Οσο για το Higurashi no naku koro ni kai. Το πιο όμοιο είναι βέβαια το Umineko no Naku Koro ni.

To Umineko no Naku Koro ni είναι απλά ίδιου είδους με το Higurashι (δηλαδή κάτι παρόμοιο)? Η είναι κάποιο prequel-sequel κτλ? Nipah !
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2533 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 10:04

To Umineko no Naku Koro ni είναι απλά ίδιου είδους με το Higurashι (δηλαδή κάτι παρόμοιο)? Η είναι κάποιο prequel-sequel κτλ? Nipah !

Ίδιοι δημιουργοί,παρόμοιο στυλ,διαφορετικό setting.Αν σου άρεσε το ένα σίγουρα θα σαρέσει και το άλλο.:drink:

#2534 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 14:43

Eυχαριστώ παιδιά, νομίζω πως αυτά είναι αρκετά για να με κρατήσουν απασχολιμένο μια εβδομάδα ε? και πάλι ευχαριστώ:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2535 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 15:01

Είδα πρόσφατα το Death Note και μου άρεσε πολύ, η μουσική ,η σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο.. Προτίμω το σοβαρό του στυλ από το comedy.. Δεν έχω παρακολούθησει βέβαια και πολλά anime, επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο..:sleepy:
Θα 'θέλα λοιπόν δεδομένων των παραπάνω κάποιος να μου προτείνει ένα anime που πιστεύει πως θα μου αρέσει..
Ευχαριστώ..! :byejg9:

Monster... Monster...και πάλι MONSTER :hahaha::wooi2::ureshii: Εχει και σχετικά λίγα επεισόδια...Αν θές απλά κάτι με σκοτεινή ατμόσφαιρα προτείνω και Vampire Knight και Devil may cry... (ακόμα λιγότερα επεισόδια)...

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires