Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2326 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 16 July 2009 - 22:31

Konnichiwa mina,μπορει κανεις να μου πει κανα καλο anime για να δω και εγω καμια ασπρη μερα?Θελω σειρες με τρελο γελιο.Taskete onegai!!!

comedy ε ...ΧDDDDD
Spoiler:

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2327 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 17 July 2009 - 00:23

Σήμερα το ανέφερε κι άλλος ένας ως σίγουρο ότι θα υπάρξει συνέχεια αλλά είναι μόνο μια αόριστη πληροφορία στο Anime News Network.

Ευχαριστω πολυ θα το ψαξω και θα σε ενημερωσω αν μαθω κατι αλλο.

Konnichiwa mina,μπορει κανεις να μου πει κανα καλο anime για να δω και εγω καμια ασπρη μερα?Θελω σειρες .Taskete onegai!!!

Δεν ξερω αν εσενα θα σου φανει comedy με τρελο γελιο, παντως εγω πεθανα να γελαω. Μιλαω για το ''Special A''. :kakaka::kakaka::kakaka:
Πρεπει να το δεις οπωσδηποτε.
Αν και μονο 24 επεισοδια, ειναι πολυ καλο και εχει και λιγο ρομαντζο μεσα. Αλλα αν ψαχνεις για γελιο το ''Special A'' σιγουρα θα σου αρεσει.
Επισης αρκετο γελιο εχει και το ''Ginban Kaleidoscope'', με μολις 12 επεισοδια, το οποιο εγω προσωπικα το τελειωσα πριν 2 μερες ασχετως με το αν ειχε λιγο δραματικο τελος.
Παντως και τα δυο αξιζουν να τα δεις, αν δεν τα εχεις ήδη δει

Edited by giota83, 17 July 2009 - 00:37.

#2328 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 17 July 2009 - 00:28

sixoreste me ek ton proteron an kanw to post se lathos section :P, και παμε με τα ελληνικα... εχω κανα χρονο να μπω στο forum.

Λιπον.. θα ηθελα να μου προτινετε καποιο καλο anime :P

Δλδ.. μια καλη υποθεση... κατα προτιμιση συντομο και plz δλδ... οχι αλλο με παιδακια... θα κοψω φλεβες... κατι σοβαρο μηστιριου (no more γλαστρες οπως... sakura... misty... και δεν ξερω γω ποσες ακομα :P thank you :D

Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...

#2329 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 17 July 2009 - 00:33

sixoreste me ek ton proteron an kanw to post se lathos section :P, και παμε με τα ελληνικα... εχω κανα χρονο να μπω στο forum.

Δλδ.. μια καλη υποθεση... κατα προτιμιση συντομο και plz δλδ... οχι αλλο με παιδακια... θα κοψω φλεβες... κατι σοβαρο μηστιριου (no more γλαστρες οπως... sakura... misty... και δεν ξερω γω ποσες ακομα :P thank you :D

MONSTER:chigau:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1539

#2330 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 17 July 2009 - 01:10

Σύντομο
είπε, κορυφαίο το monster αλλά λίγο μεγάλο. :P

Επιτέλους κάποιο άτομο που το καταλαβαίνω. (ειδικά όσο αφορά τα ανυπόφορα κι αχώνευτα παιδάκια... :uhh: )

Λοιπόν επειδή είμαι "In a good mood", από μυστηρίου σε μικρά anime (γύρω στα 11-13επεισόδια) χωρίς "παιδάκια" υπάρχουν τα εξής κορυφαία:

Mononoke, 100 stories (requiem from darkness) σε απλά horror.
Σε πιο άρρωστο, dark :
Kemonozume
και το πιο διαστροφικό Shigurui. (το τελευταίο βαρύ splatter samurai)
Α ξέχασα και το paranoia agent.

Σε conspiracy πιο καινούριο παίζει το eden of the east που αξίζει μια ματιά.
Σε πιο fun/chaos/mafia παίζει και το baccano. (και το gungrave σε 26ρα)

All-time favorite mystery/scifi(+dystopia) είναι μάλλον τα ergo proxy και Texhnolyze (από 22-23επ) αλλά είναι σκοτείνα και περίεργα οπότε you have been warned, σε πολλούς δεν άρεσαν τόσο όσο σε μένα.

Σε 26ρες κατά τα άλλα, σαν γενικές προτάσεις ίσως θες να τσεκάρεις αν δεν τα έχεις ήδη δει τα Cowboy Bebop, Seirei no Moribito, Mushishi και Gankutsuou (όλα άρτια και τα τελευταία 2 με πολύ μυστήριο) από seinen anime πιο σοβαρά
Spoiler:

PS : Ταινίες σοβαρές με μπόλικο mystery : gits1-2, jin-roh, paprika, perfect blue, millennium actress, vampire hunter d bloodlust, black jack (1996), memories ίσως και κάποιες από Miyazaki.

Edited by Radagast, 17 July 2009 - 15:46.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2331 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 17 July 2009 - 01:28

Δεν κανεις λαθος τοπικ και αν ησουν λιγο πιο συγκεκριμενος/η ισως μπορουσα να σε βοηθησω παραπανω. Για παραδειγμα τι κατηγοριες anime ειναι τα αγαπημενα σου. Παντως ενα απο αυτα που δεν προκειται να βαρεθεις και πιστευω πως θα σου αρεσει ειναι το InuYasha και το Ayashi no Ceres. Επισης σου προτεινω τα Special A, Mermaid Melody PPP, Wedding Peach, Shugo Chara, και Fushigi Yuugi, Ginban Kaleidoscope. Τελος, ενα απο τα αγαπημενα μου με αρκετο δραμα στο τελος το Full Moon wo Sagashite.
Και σε ταινια, η παλια αλλα ωραια Princess Mononoke (Mononoke Hime) και το Spirited Away αξιζουν πολλα
Για οτιδηποτε αλλο απλα ρωτα:byejg9:

#2332 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 17 July 2009 - 01:49

Περιεργο που δεν το προτεινε κανενας ακομα...Ενα ειναι το ανιμε που ψαχνεις..
Death Note
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4563

#2333 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 17 July 2009 - 02:03

ok me kalipsate... οχ με τα ελληνικα θα ναυαγισω παλι... το deathnote το διαβασα τρομερο απλα :D το monster μου τραβιξε την προσωχη, θα δω τα παντα ολα :P (το berserk βγενει ακομα? το μανγκα, και το claymore?)

τα 74 episode δεν ειναι πολλα μετα απο naruto kai bleach kai DB... μπορει και να το διαβασω αν ειναι :P

giota83 κατι σε mermaid eida .. ελπιζω να μην ειναι παλι με ανηλικα χαζα ατομα... και ηλιθιο χιουμορ :nosey:, αλλα θα τα checkarw ola..
τρελη ανταποκριση επεσε.. παντος.. thx pedia :D

Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...

#2334 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 17 July 2009 - 02:41

Σύντομο είπε, κορυφαίο το monster αλλά λίγο μεγάλο. :P

:D το monster μου τραβιξε την προσωχη, θα δω τα παντα ολα :P
τα 74 episode δεν ειναι πολλα μετα απο naruto kai bleach kai DB... μπορει και να το διαβασω αν ειναι :P

I WIN!:hahaha:

#2335 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 July 2009 - 11:58

καλησπερα. πριν λιγο εριξα μια ματια σε αυτα που μου προτεινες Bible Black και το μονο που μου κινησε λιγακι το ενδιαφερον ηταν τo Ikkitousen. Ισως και λογω των υπερδυναμεων που και καλα εχουν ή αν κανω λαθος διορθοστε με :canthelp:
Το μοναδικο απο ολα τα anime που μου προτεινες που προκειται να δω ειναι αυτο. Και δε νομιζω να δω και πολλα αλλα τετοιου ειδους . Ξερεις εγω ειμαι πιο πολυ του μελοδραματος , χιουμορ, ρομαντου, δρασης, με υπερδυναμεις .
Να σας δωσω να καταλαβετε τυπου SAILOR MOON, Pretear, Card Captor Sacura, Mermaid Melody, Shugo Chara, InuYasha, Wedding Peach, και τετοια. αλλα ειμαι ανοιχτη και σε περιεργου τυπου anime, οπως τα Vampire Knignt, Wolfs Rain, Ayashi no Ceres. Απο τα τελευταια τρια μονο το Ayashi no Ceres εχω δει αλλα τα αλλα 2 οποσδηποτε θα τα δω.
OK τα λεμε αργοτερα :byejg9:

συγνωμη ελειπα μερικες μερες
για μελλοντικες αναζητησεις λοιπον, να ξερεις οτι αυτο το category που ψαχνεις λεγεται mahou shoujo

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2336 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 17 July 2009 - 13:27

giota83 κατι σε mermaid eida .. ελπιζω να μην ειναι παλι με ανηλικα χαζα ατομα... και ηλιθιο χιουμορ :nosey:, αλλα θα τα checkarw ola..
τρελη ανταποκριση επεσε.. παντος.. thx pedia :D

Ο InuYasha αφορα ενα κοριτσι, την Kagome που πεφτει σε ενα πηγαδι που υπαρχει στο σπιτι της και ξαφνικα μεταφερεται 500 χρονια στο παρελθον σε μια εποχη γεματη πολεμους με ανθρωπους και δαιμονες. Και εκει αρχιζουν οι περιπετειες της οταν γνωριζει τον μισο-δαιμονα/μισο-ανθρωπο InuYasha και ανακαλυπτει πως ειναι η μετενψυχωση της ιερειας του Shikon Jewel ενος ιερου κρυσταλου που κανει τους δαιμονες ακατανικητους.
Παρομοιο ειναι και το Fushigi Yuugi.

Μετα το Ayashi no Ceres ειναι κατι τελειως το διαφορετικο αλλα πολυ καλο.
Εδω ειναι το λινκ http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=131

Το Special A και το Ginban Kaleidoscope ειναι πολυ συντομα τυπου School life and every day life. Αν σου αρεσουν τα School life anime μπορεις ανετα να δεις αυτα τα δυο.
Και σε movies, Princess Mononoke (Mononoke Hime), Spirited Away, Castle over the Sky

To Mermaid Melody PPP, Wedding Peach και το Shugo Chara (το οποιο ακομα προβαλεται στην Ιαπωνια) ειναι με μαγικα κοριτσια και αγορια.Τελος, ενα απο τα αγαπημενα μου με αρκετο δραμα στο τελος το Full Moon wo Sagashite.Δεν θα σου προτεινα να τα δεις αν δε σου αρεσουν τα shoujo, shoujo-ai, mahou-shoujo, magical girls - boys categories

#2337 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 17 July 2009 - 13:34

Ευχαριστω.Θα τα κοιταξω

#2338 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 17 July 2009 - 15:40

μαλλον δεν καταλαβες τι εψαχνα :frozen:

ειπα δεν ηθελα με αγορακια και κοριτσακια :P τις ταινιες που προτινεις θα τις δω ομως :D

και το full moon, thx παντος

Posted Image

#2339 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 17 July 2009 - 16:45

:emptyonexg1: ok μια προσπαθεια εκανα . οκ τωρα που καταλαβα τι σου αρεσει , αν δω κατι παρομοιο θα στο προτεινω . :byejg9:

Edited by giota83, 18 July 2009 - 02:13.

#2340 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 18 July 2009 - 18:54

Εγώ απλά να κάνω μια ερώτηση κάπου εδώ...ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π****Ο ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ DEATH NOTE ΜΕ ΤΟ MONONOKE KAI SE LAIN?

να ροτισω κατι το ανιμε που εχεις σαν υπογραφι τιν φοτο του πος το λενε ειχα δει 2 επισοδια παλια αλλα μετα εκανα φορματ και δεν θιμαμε τορα πος το λενε !!!

EDIT: καλα εεε αν ειναι να γραφω γρηγορα και αναλφαβιτα καλιτερα να μην γραφω καθολου....ΕΛΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΑ!!!!!!! χαχαχαχα!!!!

Edited by FallenSpiritGR, 18 July 2009 - 19:01.

Posted Image
Spoiler: AnimeList

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires