Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2296 Anastra

Anastra

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 13 July 2009 - 23:42

Γειαααααα. Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια τάση να μαζεύω περίεργα hentai. Επειδή έχω δει κάποια hentai αλλά όχι κάτι βαρύ, θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά για να έχω στη λίστα αν με ρωτήσει κανάς γνωστός. Ακούω προτάσεις, θα τις ψάχνω στο anidb.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! :D

#2297 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 July 2009 - 23:46

Γειαααααα. Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια τάση να μαζεύω περίεργα hentai. Επειδή έχω δει κάποια hentai αλλά όχι κάτι βαρύ, θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά για να έχω στη λίστα αν με ρωτήσει κανάς γνωστός. Ακούω προτάσεις, θα τις ψάχνω στο anidb.

:terror2:
εχουμε και λεμε λοιπον:
Boku No Pico & Pico to Chico
Enzai
Legend of the Blue Wolf.

αλλα μην με κατηγορησεις μετα οκ?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2298 Anastra

Anastra

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 13 July 2009 - 23:55

Ω μια χαρά, από τις περιγραφές που είδα μου κάνουν, σε ευχαριστώ!!!

#2299 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 July 2009 - 00:01

δσυτυχως ξεχασα και τα παρακατω
anal sanctuary
bondage game
elfen laid

χαιρομαι που σε βοηθησα. καλη διασκεδαση :tensai:

#2300 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 14 July 2009 - 00:02

Stringendo & Accelerando
Sora no Iro, Mizu no Iro
Hatsu Inu The Animation
Bible Black (τα πάντα όλα )
Front Innocent
Houkago: Nureta Seifuku

υπάρχει και το Shoya: Virgin Night το οποίο δεν είναι ακριβώς hentai ...είναι κάπως ποίο ανθρώπινο (σε βαθμό που το αδικούν να το κατηγοριοποιούν ως hentai )
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2301 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 14 July 2009 - 00:56

To Sora no Iro, Mizu no Iro "περίεργο" hentai δεν θα το χαρακτήριζα πάντως.

Μήπως όμως αυτή η συζήτηση θα ήταν πιο σωστό να γινόταν στο thread των hentai; Πριν μερικές μέρες κάποιος είχε ζητήσει hentai και παραπέμφθηκε εκεί. Ποια η διαφορά μ' αυτήν την περίπτωση;:nosey:

Posted Image

Posted Image

#2302 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 14 July 2009 - 01:13

εννοω γιωτα οτι για σενα hentai μπορει να ειναι εκτος απο τα γνωστα ( λεγε με Bible Black) και σειρες τυπου Queen's Blade, Kanokon κλπ.
οχι οτι δεν ειναι hentai τα παραπανω, απλα να ξερω και εγω τι να προτεινω.
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.

σορρυ που απαντησα τοσο αργα ειχα καιρο να μπω. Μεχρι τωρα δεν εχω δει anime αυτης της κατηγοριας οποτε δεν μπορω να σου πω με σι γουρια αν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Προτεινε μου καποιο anime αυτης της κατηγοριας για να σου που αν ανηκω σε αυτην

#2303 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 July 2009 - 01:22

σορρυ που απαντησα τοσο αργα ειχα καιρο να μπω. Μεχρι τωρα δεν εχω δει anime αυτης της κατηγοριας οποτε δεν μπορω να σου πω με σι γουρια αν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Προτεινε μου καποιο anime αυτης της κατηγοριας για να σου που αν ανηκω σε αυτην

αν θελεις χενται, love doll is the answer.
αν θελεις σειρα που θεωρειται borderline hentai, τοτε, Queen's Blade, Ikkitousen, Kanokon, Koharu Biyori, Kiss x Sis, για αρχη και μετα βλεπουμε

#2304 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 14 July 2009 - 01:41

αν θελεις χενται, love doll is the answer.
αν θελεις σειρα που θεωρειται borderline hentai, τοτε, Queen's Blade, Ikkitousen, Kanokon, Koharu Biyori, Kiss x Sis, για αρχη και μετα βλεπουμε

thanks θα του ριξω μια ματια και θα σου πω εντυπωσεις. :thatsit:
Παρεπιπτοντως μην ξεχνατε να ριχνετε που και που μια ματια στις animelist που εχω . Τις ανανεωνω καθε τοσο.
Καληνυχτα σε ολη τη παρεα!!!:byejg9:,

#2305 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 14 July 2009 - 09:25

Λέω στις διακοπές να αρχίσω το Elfen Lied...αν και έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις για το ανιμε αυτό....
Posted Image

#2306 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 July 2009 - 10:14

Λέω στις διακοπές να αρχίσω το Elfen Lied...αν και έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις για το ανιμε αυτό....

Μαύρες διακοπές θα κάνεις... :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#2307 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 July 2009 - 10:15

@hyuga

Δεν είναι το υπεραριστούργημα που πολλοί υποστηρίζουν, είναι όμως μία συμπαθέστατη και διασκεδαστικότατη σειρά με κάποιες πολύ ωραίες συναισθηματικές εξάρσεις. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αίμα και μακελιά, πιστεύω θα σου αρέσει.

Εγώ απο την άλλη, μιάς και θέλω να δώ κάτι καινούργιο, έχω να ζητήσω αν ξέρει κανείς κάποια σειρά στο στυλ του Confidential Confessions (το manga), δηλαδή σχετική με πραγματικές καταστάσεις, ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα, κτλ. Αλλά στο ρεαλιστικό του όσο γίνεται, χωρίς σουρεαλιστικές καταστάσεις τύπου Paranoid Agent.
Posted Image

#2308 Majeh

Majeh

The King Of Hell

• Members
  • 9 posts

Posted 14 July 2009 - 10:17

Εδω και μερες ψαχνω να βρω ενα anime που να μιαζει λιγο με το soul eater στο backround!!

Posted Image

#2309 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 July 2009 - 10:52

Εδω και μερες ψαχνω να βρω ενα anime που να μιαζει λιγο με το soul eater στο backround!!

Εύκολο. D.Grey Man. Σούνεν κι αυτό αλλά πολύ κατώτερο του Soul Eater.
Και το Death Note έχει γκοθ μοτίβα αλλά είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία.
Υπάρχει και το Soul Taker αλλά είναι περισσότερο ψυχεδελικό παρά μάχη και σούνεν.

#2310 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 14 July 2009 - 12:13

Μαύρες διακοπές θα κάνεις... :hahaha:

χαχαχα θυμάσαι που λέγαμε να το δούμε μαζί???στο τέλος θα σου έρθω αρχές Αυγούστου and make you watch it with me!!!!AGAIN!!!!!!:hahaha::hahaha:
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires