Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2311 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 14:04

καλησπερα. πριν λιγο εριξα μια ματια σε αυτα που μου προτεινες Bible Black και το μονο που μου κινησε λιγακι το ενδιαφερον ηταν τo Ikkitousen. Ισως και λογω των υπερδυναμεων που και καλα εχουν ή αν κανω λαθος διορθοστε με :canthelp:
Το μοναδικο απο ολα τα anime που μου προτεινες που προκειται να δω ειναι αυτο. Και δε νομιζω να δω και πολλα αλλα τετοιου ειδους . Ξερεις εγω ειμαι πιο πολυ του μελοδραματος , χιουμορ, ρομαντου, δρασης, με υπερδυναμεις .
Να σας δωσω να καταλαβετε τυπου SAILOR MOON, Pretear, Card Captor Sacura, Mermaid Melody, Shugo Chara, InuYasha, Wedding Peach, και τετοια. αλλα ειμαι ανοιχτη και σε περιεργου τυπου anime, οπως τα Vampire Knignt, Wolfs Rain, Ayashi no Ceres. Απο τα τελευταια τρια μονο το Ayashi no Ceres εχω δει αλλα τα αλλα 2 οποσδηποτε θα τα δω.
OK τα λεμε αργοτερα :byejg9:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 14 Ιούλιος 2009 - 16:33

#2312 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 17:15

Να σας δωσω να καταλαβετε τυπου SAILOR MOON, Pretear, Card Captor Sacura, Mermaid Melody, Shugo Chara, InuYasha, Wedding Peach, και τετοια. αλλα ειμαι ανοιχτη και σε περιεργου τυπου anime, οπως τα Vampire Knignt, Wolfs Rain, Ayashi no Ceres. Απο τα τελευταια τρια μονο το Ayashi no Ceres εχω δει αλλα τα αλλα 2 οποσδηποτε θα τα δω.
OK τα λεμε αργοτερα :byejg9:

Tότε λείπουν από την παρέα τα Princess Tutu και Vision of Escaflowne.

#2313 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 02:01

Θα ήθελα ένα anime σε αντιστοιχία του Monster, Death Note, Code Geaas κτλ είδα αρκετα προσφατα και το Terra E, Vampire Knight, Full Metal Alchemist και κάποιο αλλο που τώρα μου διαφεύγει. Οτι παρόμοιο στα παραπάνω θα εκτιμιθεί πολύ αλλα και κατι καινούργιο δεν θα με χάλαγε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2314 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 02:05

Tότε λείπουν από την παρέα τα Princess Tutu και Vision of Escaflowne.

Τhanks guys για τις προτασεις. Να σα 'στε καλα.:drink:
Μολις τελειωσα το Ginban Kaleidoscope.Πολυ καλο, αλλα λυπηθηκα πολυ
Spoiler:

Θα αρχισω συντομα καποιο απο απο τα δυο ή και τα δυο αφου πρωτα τελειωσω με κατι επεισοδεια του Mermaid Melody Pure που μου εχουν ξεμεινει να δω. Συγκεκριμενα τα 5 τελευταια. Καλη σας νυχτα:byejg9:

Υ.γ. Αν τελικα γνωριζει κανεις για το αν προκειται να βγει καινουρια σεζον InuYasha τον Οκτωβριο παρακαλω ας με ενημερωσει γιατι κοντευω να σκασω απο τοτε που το ακουσα.:nod2:
Πιστευω πως εχετε καταλαβει το λογο μονο και μονο απο το avatar και το signature που εχω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 03 Σεπτέμβριος 2009 - 07:52
SPOILER TAGS >_________________________<

#2315 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 10:24

Θα ήθελα ένα anime σε αντιστοιχία του Monster, Death Note, Code Geaas κτλ είδα αρκετα προσφατα και το Terra E, Vampire Knight, Full Metal Alchemist και κάποιο αλλο που τώρα μου διαφεύγει. Οτι παρόμοιο στα παραπάνω θα εκτιμιθεί πολύ αλλα και κατι καινούργιο δεν θα με χάλαγε

Σαν το Monster παρόμοιο δεν υπάρχει αλλά ρίξε ματιά στο manga 20th Century Boys που το έφτιαξε ο ίδιος σε παρόμοιο ύφος και το θεωρώ πολύ ανώτερο.

Μυστηρίου σαν το Death Note δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ανάλογο αν και θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα πολύ, πολύ παράξενα Mononoke και SE Lain.

Σαν το Code Geass σε τέτοια φάση δε θα βρεις άλλο με τόση περίπλοκη θεματολογία και τζιτζί εμφάνιση αν και θα μπορούσες να δοκιμάσεις το χλιαρό Gundam 00 ή το Tengen Toppa Guren Lagann που είναι χαβαλέ επικό μέκα.

Είδες Terra E και όχι Planet of the Beast King;

Vampire Knight, τρίχες. To Vampire Hunter D Bloodlust το είδες;

Τίποτα δεν πλησιάζει το αριστούργημα που λέγεται Full Metal Alchemist. Απαγορεύεται καν να ζητάς κάτι παρόμοιο. :tensai:

Αν τελικα γνωριζει κανεις για το αν προκειται να βγει καινουρια σεζον InuYasha τον Οκτοβριο παρακαρω ας με ενημερωσει γιατι κοντευω να σκασω απο τοτε που το ακουσα. Πιστευω πως εχετε καταλαβει το λογο μονο και μονο απο το avatar και το signature που εχω

Υποτήθεται ότι τα προσέχω κάτι τέτοια και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μάλλον σε τρολάρανε.

#2316 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 10:49

Εγώ απλά να κάνω μια ερώτηση κάπου εδώ...ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π****Ο ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ DEATH NOTE ΜΕ ΤΟ MONONOKE KAI SE LAIN?

Αυτά από μένα, ευχαριστώ για την προσοχή σας και αντίο:deadga6:

xbJ3b2w.jpeg

#2317 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 11:04

Εγώ απλά να κάνω μια ερώτηση κάπου εδώ...ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π****Ο ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ DEATH NOTE ΜΕ ΤΟ MONONOKE KAI SE LAIN?

Αυτά από μένα, ευχαριστώ για την προσοχή σας και αντίο:deadga6:

Εκει που καλαει το Bounen no xamdou με to bleach.

qzMHWHd.png

#2318 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 13:50

Το Vampire Hunter D Bloodlust το βρήκα μόνο σαν 2 σπασμένα Downloads είναι ολα τα επισόδεια μαζί? Αν δεν είναι αυτό μήπως κάποιος μπορεί να με κατευθήνει? Σε ευχαριστώ roricon

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yagami Light: 15 Ιούλιος 2009 - 13:58

Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2319 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 14:09

Το Vampire Hunter D Bloodlust το βρήκα μόνο σαν 2 σπασμένα Downloads είναι ολα τα επισόδεια μαζί? Αν δεν είναι αυτό μήπως κάποιος μπορεί να με κατευθήνει? Σε ευχαριστώ roricon

Το Bloodlust είναι ταινία, όχι σειρά. :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2320 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 13:00

Αν τελικα γνωριζει κανεις για το αν προκειται να βγει καινουρια σεζον InuYasha τον Οκτωβριο παρακαλω ας με ενημερωσει γιατι κοντευω να σκασω απο τοτε που το ακουσα.Πιστευω πως εχετε καταλαβει το λογο μονο και μονο απο το avatar και το signature που εχω

Υποτήθεται ότι τα προσέχω κάτι τέτοια και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μάλλον σε τρολάρανε.

:thatsit:Ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση μου. Το ρωταω αυτο το πραγμα τουλαχιστον 5 - 6 μηνες αλλα δεν ειχα λαβει καμια απαντηση μεχρι τωρα. Τι σημαινει οτι ''με τρολαρανε'' ; :hmmm:
Ποτε δεν ανεφερα οτι το διαβασα σε αυτο το site . Σε καποιο αλλο ξενο ή ελληνικο site το ειχα διαβασει. Παντως πιστευω πως ισως να ειναι κατα ενα μερος αληθεια. Γιατι ποτε δεν εδειξε να τελειωνει η σειρα με ενα νορμαλ επεισοδιο που μην αφηνει υπονοουμενα συνεχειας της.
Δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω σε ποια σελιδα ακριβως το ειχα διαβασει γιατι ο παλιος μου υπολογιστης στον οποιο ειχα αποθηκευμενες καποιες σελιδες πως να το πω με απλα λογια ..... κλαταρε, καπουτ, παπαλα, καμπουμ, τα τιναξε, καηκε λογω ενος κεραυνου που επεσε κοντα στο σπιτι μου.:hahaha:
Παντως αν καποιος το ελεγε για αστειο δεν ηταν καθολου πετυχημενο γιατι μονο να τον/την ειχα μπροστα μου:if:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 16 Ιούλιος 2009 - 15:01

#2321 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 17:20

Σήμερα το ανέφερε κι άλλος ένας ως σίγουρο ότι θα υπάρξει συνέχεια αλλά είναι μόνο μια αόριστη πληροφορία στο Anime News Network.

Για να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Το [FONT="]Saiunkoku[/FONT][FONT="]Monogatari[/FONT]το έχει δει κανένας σας; Αξίζει; Κάτι σαν ρομάντζο φαντασίας στην Κίνα είναι; Είναι τίποτα πέρα από ρομάντζο (δράση, μυστήριο) ;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Ιούλιος 2009 - 20:04

#2322 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 20:22

Έχει πάρα πολύ καλή υπόθεση και πέρα από το romance part. Είναι ίσως το πιο ωραία διατυπωμένο φεμινιστικό anime που έχω δει μέχρι στιγμής. Η ηρωίδα αγωνίζεται για να αποδείξει την αξία της σε έναν εντελώς ανδροκρατούμενο τομέα, αυτόν των πολιτικών αξιωμάτων χωρίς να βασίζεται σε τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική της δουλειά. Πραγματικά λίγες female leads είναι τόσο αντιπροσωπευτικές της έννοιας "αξιοπρέπεια" όσο η συγκεκριμένη. Eίναι δυναμική και επιβλητική χωρίς να ανταποκρίνεται στο cliche του Tsundere και της υστερικής στο οποίο έχουν εγκλωβιστεί τόσοι και τόσοι γυναικείοοι χαρακτήρες.

Τελειώνω τον πρώτο κύκλο και μέχρι στιγμής δίνει και μια πολύ καλή εικόνα του πως λειτουργεί η πολιτική. Έχει romance hints μέσα αλλά τα παρουσιάζει από μια αρκετά πρωτότυπη πλευρά.Προσωπικά έχω θετικότατες εντυπώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες δες το ανάλογο thread

#2323 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:06

Konnichiwa mina,μπορει κανεις να μου πει κανα καλο anime για να δω και εγω καμια ασπρη μερα?Θελω σειρες με τρελο γελιο.Taskete onegai!!!

#2324 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:51

Konnichiwa mina,μπορει κανεις να μου πει κανα καλο anime για να δω και εγω καμια ασπρη μερα?Θελω σειρες με τρελο γελιο.Taskete onegai!!!

Gintama
GTO
Welcome to NHK

#2325 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:56

Hetalia Axis Powers
Ouran High School Host Club
Detroit Metal City

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires