Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 23:42
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 23:46
Γειαααααα. Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια τάση να μαζεύω περίεργα hentai. Επειδή έχω δει κάποια hentai αλλά όχι κάτι βαρύ, θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά για να έχω στη λίστα αν με ρωτήσει κανάς γνωστός. Ακούω προτάσεις, θα τις ψάχνω στο anidb.
εχουμε και λεμε λοιπον:
Boku No Pico & Pico to Chico
Enzai
Legend of the Blue Wolf.
αλλα μην με κατηγορησεις μετα οκ?
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 23:55
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 00:01
anal sanctuary
bondage game
elfen laid
χαιρομαι που σε βοηθησα. καλη διασκεδαση
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 00:02
Γειαααααα. Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια τάση να μαζεύω περίεργα hentai. Επειδή έχω δει κάποια hentai αλλά όχι κάτι βαρύ, θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά για να έχω στη λίστα αν με ρωτήσει κανάς γνωστός. Ακούω προτάσεις, θα τις ψάχνω στο anidb.
Stringendo & Accelerando
Sora no Iro, Mizu no Iro
Hatsu Inu The Animation
Bible Black (τα πάντα όλα )
Front Innocent
Houkago: Nureta Seifuku
υπάρχει και το Shoya: Virgin Night το οποίο δεν είναι ακριβώς hentai ...είναι κάπως ποίο ανθρώπινο (σε βαθμό που το αδικούν να το κατηγοριοποιούν ως hentai )
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 00:56
Μήπως όμως αυτή η συζήτηση θα ήταν πιο σωστό να γινόταν στο thread των hentai; Πριν μερικές μέρες κάποιος είχε ζητήσει hentai και παραπέμφθηκε εκεί. Ποια η διαφορά μ' αυτήν την περίπτωση;
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 01:13
εννοω γιωτα οτι για σενα hentai μπορει να ειναι εκτος απο τα γνωστα ( λεγε με Bible Black) και σειρες τυπου Queen's Blade, Kanokon κλπ.
οχι οτι δεν ειναι hentai τα παραπανω, απλα να ξερω και εγω τι να προτεινω.
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.
σορρυ που απαντησα τοσο αργα ειχα καιρο να μπω. Μεχρι τωρα δεν εχω δει anime αυτης της κατηγοριας οποτε δεν μπορω να σου πω με σι γουρια αν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Προτεινε μου καποιο anime αυτης της κατηγοριας για να σου που αν ανηκω σε αυτην
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 01:22
αν θελεις χενται, love doll is the answer.σορρυ που απαντησα τοσο αργα ειχα καιρο να μπω. Μεχρι τωρα δεν εχω δει anime αυτης της κατηγοριας οποτε δεν μπορω να σου πω με σι γουρια αν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Προτεινε μου καποιο anime αυτης της κατηγοριας για να σου που αν ανηκω σε αυτην
αν θελεις σειρα που θεωρειται borderline hentai, τοτε, Queen's Blade, Ikkitousen, Kanokon, Koharu Biyori, Kiss x Sis, για αρχη και μετα βλεπουμε
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 01:41
αν θελεις χενται, love doll is the answer.
αν θελεις σειρα που θεωρειται borderline hentai, τοτε, Queen's Blade, Ikkitousen, Kanokon, Koharu Biyori, Kiss x Sis, για αρχη και μετα βλεπουμε
thanks θα του ριξω μια ματια και θα σου πω εντυπωσεις.
Παρεπιπτοντως μην ξεχνατε να ριχνετε που και που μια ματια στις animelist που εχω . Τις ανανεωνω καθε τοσο.
Καληνυχτα σε ολη τη παρεα!!!
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 09:25
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 10:15
Δεν είναι το υπεραριστούργημα που πολλοί υποστηρίζουν, είναι όμως μία συμπαθέστατη και διασκεδαστικότατη σειρά με κάποιες πολύ ωραίες συναισθηματικές εξάρσεις. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αίμα και μακελιά, πιστεύω θα σου αρέσει.
Εγώ απο την άλλη, μιάς και θέλω να δώ κάτι καινούργιο, έχω να ζητήσω αν ξέρει κανείς κάποια σειρά στο στυλ του Confidential Confessions (το manga), δηλαδή σχετική με πραγματικές καταστάσεις, ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα, κτλ. Αλλά στο ρεαλιστικό του όσο γίνεται, χωρίς σουρεαλιστικές καταστάσεις τύπου Paranoid Agent.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 10:17
Εδω και μερες ψαχνω να βρω ενα anime που να μιαζει λιγο με το soul eater στο backround!!
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 10:52
Εύκολο. D.Grey Man. Σούνεν κι αυτό αλλά πολύ κατώτερο του Soul Eater.Εδω και μερες ψαχνω να βρω ενα anime που να μιαζει λιγο με το soul eater στο backround!!
Και το Death Note έχει γκοθ μοτίβα αλλά είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία.
Υπάρχει και το Soul Taker αλλά είναι περισσότερο ψυχεδελικό παρά μάχη και σούνεν.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 12:13
Μαύρες διακοπές θα κάνεις...
χαχαχα θυμάσαι που λέγαμε να το δούμε μαζί???στο τέλος θα σου έρθω αρχές Αυγούστου and make you watch it with me!!!!AGAIN!!!!!!
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|