Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2221 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 06 July 2009 - 23:43

Tekkaman Blade (την πρώτη season και τα OVAS μόνο)..... Από τα παλιά κλασσικά mecha με " γη ενάντια σε μανιακούς εξωγήινους" σενάριο. Δεν προσποιείται ότι είναι κάτι το οποίο δεν είναι (με ιδιαίτερες φιλοσοφικές προεκτάσεις that is) αλλά εχει αρκετά όμορφη υπόθεση με το δικό της ξεχωριστό στίγμα. Δεν έχει imba characters της λογικής του είμαι παντοδύναμος.

Πιστεύω ότι θα σου αρέσει γιατί παρόλο που ήταν από τις πρώτες σειρές μου (και είμαι κάπως συναισθηματικά φορτισμένη απέναντί της) για την εποχή του ήταν πάρα πολύ καλή δουλειά.

Μόνο μην κάνεις το λάθος και προχωρήσεις στην δεύτερη. Η πρώτη season είναι απόλυτα αυτοτελής και ανεξάρτητη από μόνη της.

ρε το tekkaman το βαρεθηκα αμεσως...αν και το ειδα βεβαια...αλλα και παλι ηταν βαρετο...

#2222 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2009 - 00:04

Yes...... i can see that......:P:'D

τωρα βλεπω tekkaman η αλλιως teknoman...ειμαι στο επεισοδιο 10 μεχρι στιγμης πολυ καλο...πρεπει να το εδειχνε και παλια στο star...

Πέρα από την πλάκα τώρα. Εμένα προσωπικά μου άρεσε από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε αντίθεση με πολλές σειρές του είδους και ισορροπία δυνάμεων υπάρχει, και τα περισσότερα πραγματα που συναντάμε εξηγούνται επαρκώς και δεν μένουν να κρέμονται, και οι χαρακτήρες είναι ανθρώπινοι και όχι τα ιδανικά πρότυπα και αν λάβουμε υπόψιν και την εποχή που δημιουργήθηκε ήταν από τις προσεγμένες δουλείες. Και κάτι που μου άρεσε στην σειρά (τουλάχιστον στην πρώτη season) ήταν η κατάληξή της.

Αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις feel free to do so...

#2223 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 July 2009 - 01:08

Θελω να δω ενα καλο mecha.Δε με νοιαζει αν ειναι του 90, του 80 η του 50, αρκει να ειναι καλο.Δηλαδη να εχει σωστες μαχες, που να μην υπερβαλουν, πχ ενας να χωνει 100 μαζι (gundam 00 πχ), αν παιζει και λιγο στρατιγικη μεσα ειναι οτι πρεπει, και ενδιαφερον σεναριο, που να μην σε αφηνει σε wtf mode απο τα κενα του.

Code Geass?

#2224 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 July 2009 - 01:18

Θελω να δω ενα καλο mecha.Δε με νοιαζει αν ειναι του 90, του 80 η του 50, αρκει να ειναι καλο.Δηλαδη να εχει σωστες μαχες, που να μην υπερβαλουν, πχ ενας να χωνει 100 μαζι (gundam 00 πχ), αν παιζει και λιγο στρατιγικη μεσα ειναι οτι πρεπει, και ενδιαφερον σεναριο, που να μην σε αφηνει σε wtf mode απο τα κενα του.

Code Geass?

τι σχεση εχει το Code Geass με αυτο που ζηταει ο Rin?
επιπλεον. οταν ο Rin εβλεπε το Code Geass, εσυ δεν ησουν καν μελος του φορα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2225 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 July 2009 - 01:27

Δεν το ηξερα οτι το ειχε δει...Τοτε δες το ecchi-mecha Kurogane no Linebarrels plus to Heroic Age
Αν σαρεσει κατι παλιο δες Legend of the Galactic Heroes (εναλλακτικος τιτλος Ginga Eiyuu Densetsu)

Edited by Sora, 07 July 2009 - 01:50.

#2226 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 July 2009 - 01:33

εσυ το Blassreiter το εχεις δει? αν οχι, τρεχα
δοκιμασε και το demonbane

Edited by Melkor, 07 July 2009 - 01:39.

#2227 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 07 July 2009 - 05:31

για ρεαλιστικο mecha θα σου προτεινα το flag

τα ova του gundam οπως το 8th ms team, war in pocket, 0083 και ΙGLOO εχουν περισσοτερο ρεαλισμο απο την κυριως σειρα (και ολα πολυ καλα)

και βεβαια για sci-fi με μαχες στρατηγικης, εκτος απο το LOGH (που ηδη το ειπαν), υπαρχει ο κυκλος του Crest of the stars/ banner of the stars, και το starship operators(φοβερη λεπτομερια στις μαχες)

#2228 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 07 July 2009 - 05:45

για ρεαλιστικο mecha θα σου προτεινα το flag

και βεβαια για sci-fi με μαχες στρατηγικης, εκτος απο το LOGH (που ηδη το ειπαν), υπαρχει ο κυκλος του Crest of the stars/ banner of the stars, και το starship operators(φοβερη λεπτομερια στις μαχες)

+1 και από μένα για τα από πάνω. (αν και το πρώτο ξεφεύγει αρκετά σε θεματολογία και χρησιμοποιεί το mecha σαν επί μέρους κομμάτι)

Να προσθέσω ένα πολύ καλό sci-fi στα από πάνω(με "λίγα" βέβαια "mecha" στοιχεία), που ικανοποιεί συνήθως ακόμα και τους πιο δύσκολους θεατές. Περιέχει κάποιες μάχες/στρατηγικές στο διάστημα, και ενώ το concept του δεν είναι τόσο mecha όσο είναι supernatural, το προτείνω πάρ'αυτα για το -χωρίς κενά- σενάριό του, το suspense(epic music helps) του αλλά και για την ρεαλιστικότητα των χαρακτήρων όσο αφορά τα κίνητρά τους.
Ο λόγος για το underrated Terra E.. (2007).

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2229 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 July 2009 - 09:24

ρε Radagast, τι σχεση εχει ενα space opera, οπως το Terra e... με τα mecha που ζητησε ο Rin?
δηλαδη για ονομα του Θεου, νομιζω ποσταρουμε , απλα για να ποσταρουμε πλεον.

#2230 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 07 July 2009 - 17:47

Παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος κανενα comedy μιας και δεν εχω εμπειρια με το ειδος? Εχω δει μονο GTO και Detroit Metal City....

#2231 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 July 2009 - 18:25

Ναι αλλά τι είδους comedy; Υπάρχουν πολλά και ποικίλα και αν δεν γίνεις συγκεκριμένος θα σου προτείνει ο καθένας σειρές που δεν θα τις βρίσκεις απαραίτητα αστείες.
Για παράδειγμα, εγώ το School Rumble δε το βρήκα πολύ αστείο γιατί προτιμάω το χιούμορ του στυλ Cromartie High School.

#2232 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 07 July 2009 - 18:50

Οπως ειπα δεν εχω εμπειρια... Δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να ζητησω. Εσενα ποια σειρα σου αρεσε πολυ και με τι περιπου εχει να κανει? Περιληπτικα...

#2233 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 July 2009 - 19:25

Περίεργο που δεν σου το προτείνανε ακόμα.:nosey:
Gintama φυσικά.:bike:

Posted Image

Posted Image

#2234 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 07 July 2009 - 19:55

Παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος κανενα comedy μιας και δεν εχω εμπειρια με το ειδος? Εχω δει μονο GTO και Detroit Metal City....

Πρέπει να δεις Golden Boy (6 επισόδεια OVA). Ο πρωταγωνιστής είναι drifter που σπουδάζει τη ζωή και περιπλέκεται σε διάφορες καταστάσεις με πολύυυυυυυ ωραίες γυναίκες... :nbleed: αλλά στο τέλος πάντα την κάνει... :bike:. Αξίζει να το δείς θα πεθάνεις στο γέλιο.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#2235 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 July 2009 - 20:09

Δες Golden Boy. Κατά προτίμηση από την AnimeClipse, η μετάφρασή της προσθέτει περισσότερο γέλιο. Για μεγάλες σειρές Gintama και Slayers είναι καλές επιλογές. Το δεύτερο δεν είναι μόνο κωμωδία, διάσπαρτα όμως έχει όμως μέσα σκηνές που θα σε κάνουν να λιώσεις στο γέλιο.

E5VV38U.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires