Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2191 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 03:52

Μολις ειδα το καταπληκτικο welcome to NHK και με κινησε συναισθηματικα. Θελω να μου προτεινετε καποιο anime το οποιο παρουσιαζει τις δυσκολιες της ζωης.

Πράγματι άριστο anime για το είδος του.
Τσέκαρε οπωσδήποτε και το Beck, δεν νομίζω να σε απογοητεύσει. (αν και με θεματολογία που έχει να κάνει με μπάντες αλλά δεν έχει σημασία γιατί δείχνει "τι" αγώνας απαιτείται για την επιτυχία)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2192 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 13:18

Λοιπόν από anime με romance και school life προτείνω ανεπιφύλακτα το ichigos 100%!!!(Ορίστε και το link του πρώτου ep:/http://www.anilinkz.com/ichigo-100/ichigo-100-episode-1/):nbleed::nbleed::nbleed:

Έχω διαβάσει το manga,που πραγματικά με άγγιξε καθ'ότι αργότερα μιλάει για τα όνειρα,μέλλον και τη φιλία με ένα τρόπο φανταστικό για μένα τουλάχιστον...Έχει και πολύ γέλιο και απ'ότι είδα τώρα στο anime η chibiothta τα σπάει και εμείς τα μαζεύουμε!:joyful::joyful::joyful::joyful:

#2193 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 14:02

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.

#2194 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 14:26

παιδια αν ειναι ευκολο θα ηθελα πολυ να μου προτεινει καποιος ενα καλο ανιμε συμφωνα με αυτα που ελεγα σε αυτο το ποστ http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=323050#post323050
Θα περιμενω απαντηση. ειμαι αναμεσα σε πολλα ανιμε και δεν ξερω ποιο να διαλεξω. θα σας βοηθησει η λιστα που εχω παραθεσει στην υπογραφη μου:thatsit:

#2195 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 15:59

Spoiler:

:nbleed:To Special A το εχω δει κιεγω (αν και δν συνηθιζω να βλεπω τετοιου ειδους anime) και σου προτεινω το Ouran High School Host Club:nosey:
Spoiler: @Radagast n @Phandom Duck

#2196 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 16:57

παιδια αν ειναι ευκολο θα ηθελα πολυ να μου προτεινει καποιος ενα καλο ανιμε συμφωνα με αυτα που ελεγα σε αυτο το ποστ http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=323050#post323050
Θα περιμενω απαντηση. ειμαι αναμεσα σε πολλα ανιμε και δεν ξερω ποιο να διαλεξω. θα σας βοηθησει η λιστα που εχω παραθεσει στην υπογραφη μου:thatsit:

Ouran High School Host Club, Vampire Knight, Nodame Cantabile, midori no hibi

Και επειδή από ότι βλέπω έχεις δει και το ayashi no ceres σου προτείνω το καλύτερο shounen ai που υπάρχει το junjou romantica:wooi2:

edit: Μπερδεύτηκα:terror2: Πέρασα το ayashi no ceres με ένα άλλο shounen ai :nanana: Τέσπα κάψιμο... Αν πάντως είσαι ανοιχτή σε αυτά το junjou είναι πολύ ωραίο και ρομαντικό και δεν είναι hardcore yaoi :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 01 Ιούλιος 2009 - 17:03

xbJ3b2w.jpeg

#2197 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 17:15

Προσθεσε και το ToraDora αν δν το εχεις δει ηδη...δες το οπωσδηποτε

#2198 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 14:18

thanks για τις προτασεις. μολις τελειωσω το ginban kaleidoscope σκεφτομαι να αρχισω το Ouran high School & Vampire Kight. αργοτερα και τα υπολοιπα. Α και το Princess Tutu το οποιο μου εχουν προτεινει πολλες φορες αλλα και εγω η ιδια το σκεφτομουν . :thatsit:
Αν σκεφτειτε και καποιο αλλο μη διστασετε να προτεινετε. ειμαι ανοιχτη σε ολα εκτος απο hentai anime
τα λεμε αλλη φορα. :byejg9:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 02 Ιούλιος 2009 - 19:23
double post

#2199 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 14:39

Giota83, εφυγες με τη μια για School Rumble. Και αν ενδιαφερεσαι σιγα-σιγα να δεις κατι παλι διασκεδαστικο αλλα με ελαφρως πιο σοβαρο υφος δες και Honey & Clover.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2200 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:19

Αν σκεφτειτε και καποιο αλλο μη διστασετε να προτεινετε. ειμαι ανοιχτη σε ολα εκτος απο hentai anime

define hentai anime

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2201 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 10:00

Παιδια μολις τελειωσα το school days..(οκ αν δεν εφτανε στο 12ο επεισοδιο δεν θα τολεγα δραμα...damn it I got pissed with the end of it.) Εχετε τιποτα παρομοιο να προτεινεται? Εχω δει clannad , haruhi , kanagi , hyako και τωρα μπηκε να κατεβει το Air...

Any recommendations ?Ακουσα κατι για rosario vampire? Or something like that...

#2202 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 10:27

το rosario & vampire, καλο για fanservice/comedy αλλα με τιποτα δεν το λες drama.
παρομοιο με school days, εγω θα ελεγα Rec & Ef- a tale of memories.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2203 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 11:08

Παιδια μολις τελειωσα το school days..(οκ αν δεν εφτανε στο 12ο επεισοδιο δεν θα τολεγα δραμα...damn it I got pissed with the end of it.) Εχετε τιποτα παρομοιο να προτεινεται? Εχω δει clannad , haruhi , kanagi , hyako και τωρα μπηκε να κατεβει το Air...

Any recommendations ?Ακουσα κατι για rosario vampire? Or something like that...

αφού έχεις δει clannad και 8α δεις και το Air δες και το Kannon(2006) XDDD
+ ότι πρότεινε ο Melkor
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2204 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 20:04

ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ???
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΤΟΣΩ ΚΑΙΡΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑ
ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΝ ΚΑΡΔΙΑ Μ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ!!

ΛΥΠΟΝ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΑΝΙΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ Η ΧΑΡΑΚΤΙΡΕΣ ΟΠΟΣ ΤΟ MAIHIME-D.N.ANGEL-AYAKASHI KAI AΛΛΑ ΤΕΤΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΥΓΟΤΕΡΟ 12 ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΜΕΝΟ Η ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΕΠΙΣΙΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NARUTO - BLEACH - VAMPIRE KNIGHT - KAI HELLSING OΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΑDD MSN << SPIDERMAN0100@HOTMAIL.COM >>
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#2205 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 20:10

Inu Yasha, Bastard!! και Soul Eater. Με αυτήν την σειρά από το λιγότερο καλό προς το περισσότερο καλό.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires