Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2176 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 30 June 2009 - 18:44

Πιαδια θελω βοηθεια:emptyonexg1:.Θελω να μου πειτε για κανα τιτλο που να εχει τρελο γελιο για να με ανεβασει λιγο.:uhh:Και αν γινεται να μην ειναι πολυ παλιο το anime,ας πουμε απο 2003 και μετα.Ευχαριστω:congrats:

#2177 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 June 2009 - 18:52

gintama, detroit metal city (ακουω τα καλυτερα αν και δεν τα εχω δει)

και K-ON!

qzMHWHd.png

#2178 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2009 - 18:57

Gintama με χίλια.Έχεις φύγει ήδη...

Από κει και πέρα εγγυημένο γέλιο έχουν και τα ouran high school host club και Nodame Cantabile ( το δεύτερο έχει και αρκετό romance)

Μικρά (σε διάρκεια επισοδείου) και παντελώς καμμένα για να γελάς και να χάνεις παράλληλα εγκεφαλικά κύτταρα είναι και τα usavich, higepiyo, Marie & Galie, pugyuru και gag manga biyori

A! τσέκαρε και το full metal panic fumoffu... Είναι η δεύτερη σαιζον της σειράς αλλά είναι fillers και δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις δει την πρώτη...από τα πιο αστεία άνιμε που έχω δει ^^

edit : Και αυτά που είπε ο Rin! Μα πώς ξέχασα το detroit metal city:oo:

edit 2 : hetalia axis powers (ένα ένα μου ρχονται:sigh2: )

Edited by mono, 30 June 2009 - 19:03.

xbJ3b2w.jpeg

#2179 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 June 2009 - 19:05

Azumanga Daioh uber alles ρε. BTW, το θεωρώ απαράδεκτο που δεν θέλεις να δεις παλιά anime.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2180 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 posts

Posted 30 June 2009 - 23:52

λοιπον παιδια παρακαλώ βοήθεια...:congrats: εχω δει τα παρακατω anime:Naruto,Bleach,One piece,Fullmetal alchemist,Blood+,Death note,Elfen Lied,Devil May Cry,Claymore,Vampire Knight,Inuysha,Soul eater,Chrono Crusade,Air gear,Eureka Seven,Beck,D.gray man,Basilisk,Berserk,Black Lagoon,Code Geass,Kateikyo Hitman Reborn,The Law Of Ueki,Witchblade,Gankotsuou,Samurai Champloo...

τι έχετε να μου προτείνετε;

#2181 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 July 2009 - 00:05

nodame cantabile
kare kano and/or lovely complex
michiko to hatchin
planetes
sayonara zetsubu sensei
terra e
ouran host club
genshiken
ergo proxy
kamichu
azumanga daioh
samurai 7
wolf's rain
seirei no moribito
bamboo blade
toradora
k-on
now and then here and there

Edited by Melkor, 01 July 2009 - 00:23.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2182 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 July 2009 - 00:18

Δεν μας λες όμως τι είδος anime θες να δεις. :/

Πήρα διάφορα από τα anime που ανέφερες, και σου βρήκα παρόμοια.

Tengen Toppa Gurren Lagann
Bounen No Xamdou
Detroit Metal City
Hellsing Ultimate
Afro Samurai

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2183 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2009 - 00:26

Nα προσθέσω και εγώ με την σειρά μου τα Speedgrapher, Kaiba, Mononoke και Ayakashi Japanese Classic Horror.

#2184 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 July 2009 - 01:02

Hajime No Ippo

E5VV38U.jpg

#2185 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 posts

Posted 01 July 2009 - 01:02

Δεν μας λες όμως τι είδος anime θες να δεις. :/

ελα βρε τωρα...καταλαβες...κατι παρομοιο με αυτα που εχω ηδη δει...(sorry για την παρελειψη παντως...) Παιδια Ευχαριστω πολυ...με σωσατε..τωρα μπορω να ηρεμισω και να αρχισω να βλεπω με τη σειρα ολα τα anime που μου προτεινατε:drink:

#2186 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 01 July 2009 - 01:35

λοιπον παιδια παρακαλώ βοήθεια...:congrats: εχω δει τα παρακατω anime:Naruto,Bleach,One piece,Fullmetal alchemist,Blood+,Death note,Elfen Lied,Devil May Cry,Claymore,Vampire Knight,Inuysha,Soul eater,Chrono Crusade,Air gear,Eureka Seven,Beck,D.gray man,Basilisk,Berserk,Black Lagoon,Code Geass,Kateikyo Hitman Reborn,The Law Of Ueki,Witchblade,Gankotsuou,Samurai Champloo...

τι έχετε να μου προτείνετε;

Αφού βλέπεις Shonen δες Gintama πάση θυσία

Και από commedy 4 πράγματα

Gintama
Azumanga DAioh
Jungle Wa itsumo HAle Nochi Guu
Ping pong club

#2187 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 01 July 2009 - 01:39

Καλησπερα σε ολη τη παρεα. :hi:
Μολις πριν λιγες ωρες τελειωσα το Special A. Ξετρελαθηκα! :wooi2::kawaii:Απιστευτο, με πολυ γελιο και δεν βαριεσαι οσο και να το βλεπεις. Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον δε το εχει δει μεχρι τωρα. Αν και χαλαστηκα λιγο που ηταν μονο 24 επεισοδια γιατι ηθελα και αλλο και οχι γιατι δεν μου αρεσε. :nanana:
Εχω αρχισει το Ginban Kaleidoscope και θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλα anime. Εχω προσθεσει καποια link με τα anime που παρακολουθω, αυτα που εχω δει και αυτα που σκεφτομαι να δω. Οποιος θελει και δε βαριεται ας ριξει μια ματια ωστε να ξερει ποια να μου προτεινει.
Καληνυχτα και τα λεμε συντομα :byejg9:

#2188 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 01 July 2009 - 02:12

Μολις ειδα το καταπληκτικο welcome to NHK και με κινησε συναισθηματικα. Θελω να μου προτεινετε καποιο anime το οποιο παρουσιαζει τις δυσκολιες της ζωης.

Edited by Sora, 01 July 2009 - 02:27.

#2189 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 July 2009 - 02:19

genshiken

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2190 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 July 2009 - 02:39

Και για πιο σοβαρές καταστάσεις τσέκαρε Honey & Clover.

E5VV38U.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires